*** مقایسه گرافیک نسخه PC بازی Battlefield 4 با Battlefield 3 ***

بنظر شما؟!؟!؟؟!؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
پسر خوب من رفتم 2 میلیون سیستم بستم واسه همین BF3:dمیتونی از فرشید تو بخش سخت افزار بپرسی.چون از خودش خریدم.برای همینم چپ و راست به این بازی گیر میدم.چون توقعاتم رو برآورده نکرد.

توو همین عکسهایی که گذاشتی خوب دقت کن.از کاراکتر هیچ سایه ایی تشکیل نشده.

تمام منابع نوری از پیش رندر شده هستن.مثلا شما برو جلوی یک لامپ وایسا،هیچ سایه ایی تشکیل نمیشه.به اون لامپ تیر بزن.هیچ اتفاقی نمیوفته.در حالیکه مثلا در آلن ویک،شما چراغ قوه رو حتی اگر رو یک سطل آشغال هم بگیری،سایه تشکیل میشه.

یه همچین ایرادی،اونم برای بازی ایی که این همه هارت و پورت داره واقعا مضحکه.اونم وقتی که پلتفرم اصلی بازی برای PC هست.یعنی اینا نتونستن با PC کاری رو بکنن که امثال ND و remedy با کنسول 8 سال پیش کردن.خدایی خودت بگو.به نظرت حق ندارم هی بهشون گیر بدم:-/:d

مقایسه‌ی این تریلــر 17 دقیقه‌ای با نسخه‌ی سوم بازی خنده داره. بسیار بهتر از نسخه‌ی سوم بود.
مشکل این تریلر انیمیشن‌های بد و هوش مصنوعی بد بود. از نظر گرافیکی به مراتب بهتر از نسخه‌ی سوم بود.

پسر خوب من رفتم 2 میلیون سیستم بستم واسه همین BF3:dمیتونی از فرشید تو بخش سخت افزار بپرسی.چون از خودش خریدم.برای همینم چپ و راست به این بازی گیر میدم.چون توقعاتم رو برآورده نکرد.

توو همین عکسهایی که گذاشتی خوب دقت کن.از کاراکتر هیچ سایه ایی تشکیل نشده.

تمام منابع نوری از پیش رندر شده هستن.مثلا شما برو جلوی یک لامپ وایسا،هیچ سایه ایی تشکیل نمیشه.به اون لامپ تیر بزن.هیچ اتفاقی نمیوفته.در حالیکه مثلا در آلن ویک،شما چراغ قوه رو حتی اگر رو یک سطل آشغال هم بگیری،سایه تشکیل میشه.

یه همچین ایرادی،اونم برای بازی ایی که این همه هارت و پورت داره واقعا مضحکه.اونم وقتی که پلتفرم اصلی بازی برای PC هست.یعنی اینا نتونستن با PC کاری رو بکنن که امثال ND و remedy با کنسول 8 سال پیش کردن.خدایی خودت بگو.به نظرت حق ندارم هی بهشون گیر بدم:-/:d
یعنی تمام مشکلت همینه باbf3?
از این لحاظی که میگی بله 100% حق با توئه اما دیگه اونقدر ادمو اذیت نمیکنه بابا به جنبه های دیگه گرافیکش نگاه کن انصافا چیز تمیز و قشنگیه

جون مادرتون هرکی بازی BF3 رو داره جون من اگه میشه برام بفرسته پول پست و دی وی دی هم با من بعد از اینکه رسید به پست می دم
الان من به شدت بهش احتیاج دارم ببخشید ولی پست دیگه ای پیدا نکردم. من الان 18 گیگ دانلود کردم ولی بهم گفت در دانلود مشکل به وجود اومده و باید دباره از اول دانلود کنم؟؟؟؟؟

دوستان تعریف از خود نباشه ولی من دوست دارم عمرمو پایه چیزی بزارم که ارزش داره برای همین تو زمینه ی گیم گرافیک بازی یکی از نکاتیه که برام خیلی مهمه پس بهش اهمیت میدم
در مورد گرافیک bf3 & bf4 باید بگم که گرافیک این دو باهم قابل مقایسه نیست چون bf3 تو سبک خودش خیلی مهشره و فقط تو bf4 جزئیاته که فیکس شده مثلا انگشت شصت دست چپ زمانی که سلاح رو بدست میگیره تو bf4 طبیعی تر شده و امثاله اینها...
و اینکه سریه battlefield رو شما باید از لحاظ داستان بسنجی که یکی با داستان bf3 حال میکنه و بلعکس (به تعبیری دیگر مثلا یکی دوست داره حریفش ایرانی باشه و یکی دوست داره حریفش چینی باشه...)
و اینکه دوستمون در مورد موتورِ بازی راست میگه بین Frostbite 2 & Frostbite 3 تفاوت زیادی دیده نمیشه ، چون هر پیشرفتی مثل یک Level میمونه که هر لولیم برای اینکه پر بشه باید به حداقل برسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or