u.s.a
کاربر سایت
چرا نسخه ps3 انقدر داغون بود؟نسخه 360 خیلی خیلی بهتر بود.
یعنی اونائی که به ps3 رای دادن سوپر فن هستن.
چرا نسخه ps3 انقدر داغون بود؟نسخه 360 خیلی خیلی بهتر بود.
نیما جان یکم بیشتر از تفاوت معمولی هست.اون پشت تصاویر رو ببین.ps3 انگار اصلا بافت نداره.البته من این سایت رو زیاد قبول ندارم.ولی نیما جان 2 تا عکس پائین رو ببین.مثلا زمینش.تو ps3 کلا انگار تکسچر نداره.از لحاظ شارپ بودن هم که خودت گفتی.نه دیگه داغون نیست !! 360 Sharp تره ... ولی PS3 ش داغون نیست ! مثل اکثر بازیهای Multi ه .
من تفاوتی نمی بینم . من نسخه 360 رو بازی نکردم ولی ps3 همه مواقع انقدر روشن نیست بعضی جاها اینجوری میشه شایدم 360 هم همینجور باشه و اینا برداشتن این عکسا رو گذاشتن..
پس بیخود نیست به این سایت میگن lens of crap.:dدقیقا !!!
من تازه دیروز موفق به گرفتن بازی شدم ! به هیچ عنوان چیزی که در این عکس میبینم و تو بازی ندیدم ! بعضی مواقع روشن میزنه اما نه مدت زمان زیاد !
پس بیخود نیست به این سایت میگن lens of crap.:d
من قبلا در مورد این سایت نظری ندادم.کلا اخلاقم اینجوری هست.در مورد چیزی که نمیدونم اظهار نظر نمیکنم.ولی الان که این مقایسش رو دیدم و بچه ها میگن اینجوری نیست،میگم پس حق دارن که بهش اینجوری میگن.بحث اصلا سر اینکه فن چه کنسولیه نیست.بحث سر این هست که عکسهاش مورد دارن.آخر سر ما نفهمیدیم این سایت فن 360 یا ps3 ؟ :d
بهت میگم این سایت ها رو ول کن چشم رو دریاب میگی نه ! :d
یکبار گفتم بازم میگم این تفاوتها از دو چیز ناشی میشه :
1- عدم آشنایی سازندگان با سخت افزار ps3
2- عمدی بودن و غرض ورزی سازندگان
خوب اگه x360 تو همین بازیها هم با این حرکات ناجوانمردانه:d بهتر نباشه که دیگه فاتحش خوندس
2- عمدی بودن و غرض ورزی سازندگان