مقایسه گرافیکی PORTAL 2 بین PS3 و XBOX 360

به نظر شما Portal 2 در کدام کنسول گرافیک بهتری دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    127
پس یعنی پرستژ گیب انقدر امده پایین که وایستاده سر چهارراه ببینه کی مخشو میزنه ازش طرفداری کنه؟:biggrin1:
پس چی ماکان ؟ اظهار نظر فقط کارمک بدون طرفداری از هیچ جناحی فقط و فقط واقعیت رو میگه اصلا به هیچ وجه پول و درآمد براش مهم نیست ! پول میخواد چیکار وقتی با این اعمال صالح و خدا پسندانه و از همه مهمتر بنده-ی خدا پسندانه میتونه آخرت رو برای خودش بخره ؟! بقیه حرفشون مُفت نمیارزه ! portal چیه valve چه شرکتیه . half life مگه بازی بود ؟ :دی
تو تصاویر برتریه خیلی کمی با ps3 هست .

بازم این lens of crap مقایسه های Fake کرد البته من نمیدونم شاید واقعا ps3 بهتر باشه ولی بهتره تا یه سایت معتبر مثل eurogamer مقایسه انجام نداده کسی جو زده نشه!

نه احتمالاً درست هست مقایسش! تو NFS:Shift 2 و DA2 هم از سیستم MLAA یا یه چیزی شبیه به اون استفاده کرده بودن و بعید نیست تو Portal 2 هم از این روش استفاده کرده باشن بقیه چیزهاش هم که کنتراست هست که قابل تنظیم هست و چیز خاصی نیست! یعنی عمده تفاوتشون در AA هست!

اما در کل خود بازی گرافیک چندانی نداره که حالا بخواد بهتر ظاهر شدن یا نشدنش روی یه کنسول اثری داشته باشه!! ( البته مگر اینکه فریمش 60 باشه که خودش یه بحث دیگه هست، احتمالاً ) مهمترین قسمتش گیم پلی و داستان و صدا پیشگی هست که خب همشون در بالاترین سطح کار شدن و تفاوتی هم ندارن!

lensoftruth هم اگر بخواد موش بدونه یه حرکات دیگه ای میزنه عکسها رو دستکاری نکرده هیچ وقت ( تا جایی که من یادمه ) سر Buletstorm مثلاً به یه Cut-Sence حدوداً 2-3 دقیقه ای اول بازی گیر 3 پیچ داده بودن برای قسمت نور پردازی که عملاً هم نه چیز تکنیکی خاصی داشت نه هنری بود و خیلی کم به اون تکنیک God ray ای که تو 360 پیاده شده بود و فقدانش تو PS3 اشاره کردن ! یا سر مقایسه Crysis 2 و Killzone 3 هم ورداشتن عکسهای CG کیلزون 3 رو گذاشتن بغل دست عکسهای Cut-Sence های ریل تایم از Crysis 2 یا مثلاً ور میدارن جایی عکس میگیرن که نور نیست و تاریک هست تا نشه کیفیت بافت و افکت و ... رو دید یا تو یسری صحنه ها ور میدارن با 1 یا 2 ثانیه تأخیر عکس میگیرن و میذارن تا مثلاً بافتهای لود نشده رو بیارن تو چشم و یا مثلاً تو مقایسه یه بازیی مثل Halo:Reach با Resistance 2 ورداشتن از یه محیطهایی تو ریچ عکس گذاشتن که هر کس بازی کرده باشه میدونه بهترین محیط ها نیستن ( در حالی که محیط های باز و تماشایی داره بازی ورمیدارن از یه دخمه تاریک عکس میذارن !!!!!! ) از این جور کارها ! ولی عکسها رو دستکاری نکردن هیچ وقت !

نه احتمالاً درست هست مقایسش! تو NFS:Shift 2 و DA2 هم از سیستم MLAA یا یه چیزی شبیه به اون استفاده کرده بودن و بعید نیست تو Portal 2 هم از این روش استفاده کرده باشن بقیه چیزهاش هم که کنتراست هست که قابل تنظیم هست و چیز خاصی نیست! یعنی عمده تفاوتشون در AA هست!

اما در کل خود بازی گرافیک چندانی نداره که حالا بخواد بهتر ظاهر شدن یا نشدنش روی یه کنسول اثری داشته باشه!! ( البته مگر اینکه فریمش 60 باشه که خودش یه بحث دیگه هست، احتمالاً ) مهمترین قسمتش گیم پلی و داستان و صدا پیشگی هست که خب همشون در بالاترین سطح کار شدن و تفاوتی هم ندارن!

lensoftruth هم اگر بخواد موش بدونه یه حرکات دیگه ای میزنه عکسها رو دستکاری نکرده هیچ وقت ( تا جایی که من یادمه ) سر Buletstorm مثلاً به یه Cut-Sence حدوداً 2-3 دقیقه ای اول بازی گیر 3 پیچ داده بودن برای قسمت نور پردازی که عملاً هم نه چیز تکنیکی خاصی داشت نه هنری بود و خیلی کم به اون تکنیک God ray ای که تو 360 پیاده شده بود و فقدانش تو PS3 اشاره کردن ! یا سر مقایسه Crysis 2 و Killzone 3 هم ورداشتن عکسهای CG کیلزون 3 رو گذاشتن بغل دست عکسهای Cut-Sence های ریل تایم از Crysis 2 یا مثلاً ور میدارن جایی عکس میگیرن که نور نیست و تاریک هست تا نشه کیفیت بافت و افکت و ... رو دید یا تو یسری صحنه ها ور میدارن با 1 یا 2 ثانیه تأخیر عکس میگیرن و میذارن تا مثلاً بافتهای لود نشده رو بیارن تو چشم و یا مثلاً تو مقایسه یه بازیی مثل Halo:Reach با Resistance 2 ورداشتن از یه محیطهایی تو ریچ عکس گذاشتن که هر کس بازی کرده باشه میدونه بهترین محیط ها نیستن ( در حالی که محیط های باز و تماشایی داره بازی ورمیدارن از یه دخمه تاریک عکس میذارن !!!!!! ) از این جور کارها ! ولی عکسها رو دستکاری نکردن هیچ وقت !

اینجا که Portal 2 رو 3 بهتره و خیلی جا ها هم گفتن

اما lot اصلا اعتبار نداره
همین تاپیک MK این بقل نتونسته یه عکس تو فریم ثابت بگیره و MK که من رو 3 دیدم واقعا بهتر از عکس هایی بود که lot گذاشته

اینجا که Portal 2 رو 3 بهتره و خیلی جا ها هم گفتن

اما lot اصلا اعتبار نداره
همین تاپیک MK این بقل نتونسته یه عکس تو فریم ثابت بگیره و MK که من رو 3 دیدم واقعا بهتر از عکس هایی بود که lot گذاشته

خب من هم نگفتم سایت بی نقصی هست و .. و DF رو به عنوان یه مرجع واقعی قبول دارم بعدش هم gamespot ( مقایسه عکسهاش ) فقط خواستم بگم عکسها رو عوض نمیکنن مثل یسری از سایتهای آلمانی یا مثلاً برخی سایتها که بخصوص سر کرایسیس 2 یسری عکس فیک رو جای اصل داشتن غالب میکردن، از این یه تکنیک (!) تا حالا ندیدم استفاده کرده باشن ! فقط همین منظورم بود !

کلاً فکر میکنم دستگاههاشون خیلی خوب نیست چون مثلاً یه جایی که DF میگه فلان بازی V-sync هست و اصلاً Screen tearing نداره این سایت برمیگرده میگه داره و از این جور چیزها.

الان مشکل چیه اونوقت ؟ :d

خب من هم نگفتم سایت بی نقصی هست و .. و DF رو به عنوان یه مرجع واقعی قبول دارم بعدش هم gamespot ( مقایسه عکسهاش ) فقط خواستم بگم عکسها رو عوض نمیکنن مثل یسری از سایتهای آلمانی یا مثلاً برخی سایتها که بخصوص سر کرایسیس 2 یسری عکس فیک رو جای اصل داشتن غالب میکردن، از این یه تکنیک (!) تا حالا ندیدم استفاده کرده باشن ! فقط همین منظورم بود !

کلاً فکر میکنم دستگاههاشون خیلی خوب نیست چون مثلاً یه جایی که DF میگه فلان بازی V-sync هست و اصلاً Screen tearing نداره این سایت برمیگرده میگه داره و از این جور چیزها.

الان مشکل چیه اونوقت ؟ :d

DF که بحثش جداست :d اصلا قابل مقاسه با اینجور سایت ها نیست
دقیقا همین رو میگم که همچین سایتی که به زور یه عکس تو یه فریم میگیره یا نمیتونه فرق CG و ای حرفا رو تشخیص نمیده ، اصلا فکر نمیکم مقایسه هاش هم ارزش داشته باشه. نمونش هم همین MK که هرچی دقت میکنم نسخه 3 از عکس های این بهتره ! (Portal رو بازی نکردم و از نزدیک هم ندیذم)

هیچی کلا با این سایت مشکل دارم :d

تنها بازی معروفی هست که نسخه PS3 ش برتری محسوس داشته !!

بازم این lens of crap مقایسه های Fake کرد البته من نمیدونم شاید واقعا ps3 بهتر باشه ولی بهتره تا یه سایت معتبر مثل eurogamer مقایسه انجام نداده کسی جو زده نشه!

بابت این نوشته یه اخطار گرفتی ... یه بار دیگه روی این حرف بی منطقت تاکید کنی بن میشی . این سایت اگه میخواست Fake مقایسه کنه Mortal Kombat هم باید یه کاری میکرد دیگه و یا 40 - 50 تا بازی دیگه ...مقایسه Mortal Kombat ش رو ببین خب مشخصه 360 برتره .

برای بار 1000 م ، این سایت مقایسه هاش مشکلی نداره و طرف هیچ کنسولی هم نیست .

Valve به Sony رحم کرد گفتش اینا بیچاره اند بذار براشون رلیز کنیم دلشون خوش باشه وگرنه اصلا دوست نداشتن این بازی رو رو ps3 عرضه کنند الکی گفتند بهترین کنسول برای این بازی ps3 تا ناراحت نشن

برای بار 1000 م ، این سایت مقایسه هاش مشکلی نداره و طرف هیچ کنسولی هم نیست .

یعنی واقعا مشکل نداره ؟! من کاری با چند بار 360 را برتر دونسته ندارم فقط میخوام بدونم اصلا مقایسش مشکل نداره ؟
کرایسیس 2 یه نمونش که تو یک فریم تصویر نمیزاره و هیچ اشاره به لود تکسچر هم نمیکنه .

Valve به Sony رحم کرد گفتش اینا بیچاره اند بذار براشون رلیز کنیم دلشون خوش باشه وگرنه اصلا دوست نداشتن این بازی رو رو ps3 عرضه کنند الکی گفتند بهترین کنسول برای این بازی ps3 تا ناراحت نشن

میشه خواهش کنم پست اسپم ندی !

آخرین ویرایش:
DF مقایسه کرده جفت نسخه ها 720p هستن ps3 از متد MLAA استفاده میکنه ولی 360 از edge detect and blur ****** استفاده کرده که خیلی هم درست پیاده سازی نشده ps3 موشن بلور داره ولی 360 نداره به علاوه اینکه هر کی نسخه ps3 رو بخره نسخه pc رم بهش مجانی میدن با این حرفا valve نسخه portal 2 رو روی 360 از portal 1 هم ضعیفتر درست کرده دلیلشو نمیدونم چیه ولی هر چی هست کلا اگه بازیو واسه 360 نمیساختن بهتر بود LOL

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-portal2-face-off

@nima
جوابتو تو پست خصوصی دادم آقای منطقی!
اگه ادعای منطق داری یک سایت معتبر (نه از این وبلاگای در پیتی که هر کی از ننش قهر میکنه میره میزنه) نشون بده که به مقایسه های LOT به عنوان رفرنس استناد کرده باشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or