خُب بزار این تریلر رو ما هم ببینیممن یه تریلر همین 2روز پیش از گیم پلی rage دیدم..گرافیکش با اون فریم وحشتناک بود.تکسچر بیداد میکرد ولی انیمیشنها افتضاح بود.دارم به این فکر میکنم یه بازی که تقریبا میشه گفت open world هست با این گرافیک و این سرعت فریم چه جوری میشه روی کنسول اجرا بشه.:-oولی باید انیمیشنهارو یه دستی بهش بکشن:dاون چیزی که من دیدم باور نکردنی بود![]()

من یه تریلر همین 2روز پیش از گیم پلی rage دیدم..گرافیکش با اون فریم وحشتناک بود.تکسچر بیداد میکرد ولی انیمیشنها افتضاح بود.دارم به این فکر میکنم یه بازی که تقریبا میشه گفت open world هست با این گرافیک و این سرعت فریم چه جوری میشه روی کنسول اجرا بشه.:-oولی باید انیمیشنهارو یه دستی بهش بکشن:dاون چیزی که من دیدم باور نکردنی بود![]()
فرخ من خودمم تعجب کردم.طرف دستشو جوری میبره بالا انگار معتاده:dالبته الان یه بار دیگه به دقت که نگاه کردم متوجه شدم بعضیهاش خوبه بعضیهاش بد.زکی ؟!:d
هرچند فکر کنم تاپیک را الان میبندند ولی جواب ندم میمیرمانیمیشنهای rage افتضاحه جدی میگی ؟ والا نمیخوام کار تکراری کنم فقط یکم برید پیشنمایشها را بخونید یکی از بهترین انیمیشنهای حال حاضر را در rage استفاده میکنند از حرکات و عکس العمل های دشمنها گرفته از در و دیوار میپرن و حتی هر قسمتی که گلوله میخوره دشمن همون قسمتش عکس العمل نشون میده و یا وقتی دارند حرف میزند تا انگشتهای طرف انیمیشن فوق العاده داره ! کافیه فقط همون قسمتی که داخل اتاق میشه و با یه پیرمرد حرف میزنه به حرکات دست و شاخکهای کلاهش و انگشتهاش نگاه کنید .
خوب شاید طرف واقعا معتاد بوده :dفرخ من خودمم تعجب کردم.طرف دستشو جوری میبره بالا انگار معتاده:dالبته الان یه بار دیگه به دقت که نگاه کردم متوجه شدم بعضیهاش خوبه بعضیهاش بد.