مقایسه کامل بازی Bioshock بین نسخه PC و Xbox 360

Hamid_da2007

کاربر سایت
ترجمه از سایت Gamespot:

سیستم مورد نیاز

مقایسه کنسول و PC در اوایل زندگی یک کنسول زمانیکه سخت افزارش جدیده و PC زمان مناسب برای دفاع دوباره از برتریهایه GPU و CPU خودش رو نداره، همیشه واضح و شفاف نیست. کنسولها خرج کمتری دارن و همچنین دارایه قابلیتهایه گرافیکی نزدیک به یک PC نسبتا قدرتمند هستن. کنسولهایه جدید دارایه هارد دیسک و سرویسهایه آنلاین هستن که بتدریج برتریهایه بلندمدت PC در زمینه دانلود فایل رو کمرنگ میکنن. ما میخوایم تفاوتهایه بین ورژنهایه Xbox 360 و PC بازیه Bioshock رو تحلیل کنیم تا بشما کمک کنیم تا تصمیم بگیرید کدوم پلتفورم براتون مناسبتره. این بازی رویه هر دو پلتفرم بسیار شبیه به هم هستن، بنابراین تصمیم شما وابسته به سیستم کنترل، قطعات PC که شما دارید و تمایلتون برایه آپگرید بازی هست.

بذارید با نکات خوب و بد بطور خلاصه شروع کنیم.

Bioshock for the Xbox 360

+ سخت افزار استاندارد شده کنسول، اجرایه یکنواخت و هم سطح بازی رو گارانتی میکنه.
+ میتونید کلی اچیومنت بدست بیارید.
+احتمالا تو اتاق نشیمن سیستم اسپیکر Dolby Digital 5.1 دارید که میتونین ازش استفاده کنید.
- 10 دلار گرونتر از نسخه PC بفروش میره.
-یوزرها باگهایی رو تو این بازی گزارش کردن که باعث گیر کردن بازی و مشکلات دیگه تو بازی میشه.

Bioshock for the PC

+ قیمت مناسبتر بازی
+ هم گیمپد و هم موس/کیبورد رو ساپورت میکنه.
+ DirectX 10 رو ساپورت میکنه و رویه کامپیوترهایه High-end بنظر بهتر میرسه.
- همه کامپیوترها حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرایه بازی رو ندارن.
- احتیاج به ویندوز ویستا و کارت گرافیکی دارن که DirectX 10 رو ساپورت بکنه تا در بهترین حالت بنظر برسه.
- یوزرها مشکلات صدا، مشکلات گرافیکی غیرمتعارف و همچنین Crash یا هنگ در بازی رو گزارش کردن.

نسخه کامپیوتری گرافیک و پرفورمنس بهتری رو عرضه میکنه اگه داریه یک کامپیوتر جدیدتر و قدرتمندتر هستید. ولی نسخه 360 سطح پایه و استاندارد پرفورمنس رو بهتون عرضه میکنه و انتخاب بهتریه اگه نمیخواین کامپیوترتون رو آپگرید کنید، مخصوصا اگه کنسولتونو به یک سیستم Home theater و HDTV مجهز کردید.

2000229076920139465_rs.jpg

بذارید در مورد سیستم مورد نیاز صحبت کنیم.

Bioshock بسیاری از زرق و برقهایه گرافیکیشو از دست میده اگه شما اونو رویه سیستمی اجرا کنید که فقط حداقل سیستم مورد نیاز این بازی رو تامین میکنه. شما باید رزلوشن روبه 800*600 کاهش وبا تنظیمات کیفیت متوسط تا پایین کنار بیاین تا بازی قابل انجام بشه. به نیاز DirectX 9.0c دقت ویژه ای بکنید. دارندگان Radeon سریه X800 بدشانس هستن. شما باید کارت گرافیکی داشته باشید که Shader Model 3 رو ساپورت کنه. یعنی حداقل شما کارتهایه سریه GeForce 6 یا ATI’s X1300 رو داشته باشین تا بتونین این بازی رو فقط اجرا کنین. یک انجمن آنلاین داره رویه بالابردن سازگاری بازیها برایه Shader Model 3 که قدیمیتره کار میکنه.

حداقل سیستم مورد نیاز

- Windows XP
- 1GB System RAM
- 2.4GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor
- 8GB free hard disk space
- DirectX 9.0c-compatible 128MB video card (Nvidia 6600/ ATI X1300 or better)
- Internet required for activation

سیستمی که توصیه میشه

- Windows XP or Windows Vista
- Intel Core 2 Duo or equivalent
- 2GB System RAM
- 8GB free hard disk space
- DirectX 9.0c or DirectX 10 compatible video card with 512MB of RAM
- Creative Sound Blaster X-Fi series sound card
- Internet required for activation

نسخه Xbox 360 سیستم مورد نیازی نداره بجز یک کنسول 360 و یک تلویزیون. ولی شما به HDTVو سیستم صدایه خوب برایه استفاده بهینه از این بازی میخواین. متاسفانه اجرایه وایداسکرین برایه هر دو نسخه کامپیوتر و 360 خشم خیلیها رو برانگیخته. برعکس فیلمها و تقریبا همه بازیهایه موجود در بازار، نسبت تصویر وایداسکرین تو بازیه Bioshock در حقیقت مقداری از تصویر بازی رو کم میکنه. به این دلیل که در حالت وایداسکرین بازی زوم میشه و بعضی از قسمتهایه کناری تصویر بریده میشن و دیده نمیشن. البته 2KGames رویه یک پچ برای این مشکل کار میکنه ولی تا زمانیکه این مقاله نوشته شده پچی عرضه نشده. این انجمن یک راه حل موقتی برای حل این مشکل رویه کامپیوتر عرضه کرده ولی 360 دارا باید برایه پچ رسمی صبر کنن.
لینک:
http://www.gamespot.com/pc/action/bioshock/download_6177563.html

نسخه کامپیوتر این بازی در هنگام عرضه این بازی دچار چند مشکل در زمینه اینستال کردن این بازی بود. خریدارایه اولیه این بازی متوجه شدن که فقط دو بار میتونن این بازی رو اینستال کنن. عرضه شدن این بازی رویه کامپیوتر همراه بود با مشکلاتی در زمینه فعال کردن بازی بصورت آنلاین. بخاطر مشکلات در سرورها کسانی که این بازی رو خریداری کرده بودن نمیتونستن بازی رو فعال کنن. خوشبختانه 2KGames مشکلات سرور رو بسرعت حل کرد و تعداد اینستال کردن بازی رو به پنج بار رویه پنج کامپیوتر مختلف افزایش داد. این مشکلات حل شد ولی افرادی که به فکر خرید این بازی هستند باید مواظب اشکالات و خطاهایه احتمالی باشن. بعضی از یوزرها با مشکلات بیشماری در زمینه صدا مواجه شدن. این مشکلات شامل تکه تکه شدن صدا، قطع شدن کامل موسیقی و حتی قطع شدن کامل موسیقی و صدا بطوریکه هیچ چیزی شنیده نمیشه. 2KGames احتمالا در حال حاضر رویه یک پچ برایه حل این مشکلات و مشکلات دیگه کار میکنه.
نسخه 360 این بازی هم دارایه مشکلاتی هست که بنظر بعضی یوزها تجربشون کردن. مشکلاتی مثل Crash کردن وهنگ کردن ویا گیر کردن بازی.
"بنظرمیرسه مشکلی در رابطه با سیستم Cache کردن هارد درایو رویه نرم افزار سیستم Xbox 360 هست، و ما در حال کار کردن با مایکروسافت هستیم تا این مشکلو حل کنیم. ما تایید میکنیم که مشکل گیر کردن تو بازی از بین میره اگه Cache هارددرایوتون رو پاک کنید."
برای پاک کردن Cache هارد درایو باید هر دو دکمه RB و LB رو فشار بدید وقتی بازی داره شروع میشه. این کارو باید بسرعت لحظه ای که بازیرو از تو دشبورد اجرا کردید یا زمانی که کنسول داره دوباره بوت میشه انجام بدین. و فقط زمانیکه آرم قرمز 2K Games رویه تصویر اومد میتونید دکمه ها رو رها کنید.

آخرین ویرایش:
آريا جان تصاوير ببيني كاملا مشخصه انتخاب xbox360 از هر نظر بهتره .
هائووووون ؟! ( کپی رایت کلن ممد ! )
توی عکس اولی که کاملآ مشخصه نسخه PC برتری داره و نسخه 360 انگار شسته شده و رنگش رفته !
خود Gamespot که این مقاله رو درست کرده اینو نوشته :
BioShock for the PC

• + More affordable retail price
  • + Supports both gamepad and mouse/keyboard controls
  • + Supports DirectX 10 and looks better than the Xbox 360 version on higher-end PCs
  • - Not all PCs meet the minimum system requirements.
  • - Requires Windows Vista and a DirectX 10 graphics card to looks its best
  • - Users have reported sound issues, graphical anomalies, and crashing.

یه چیزی میخوام بگم که شاید خیلی ها به حرف من بخندن!!
حدود 2 هفته پیش سایت GameTrailers یه ویدیوی مقایسه بین x360 و PC DX10 high-end در بهترین حالت گزاشته بود که از نظر بصری هیچ تفاوتی بینشون نبود (البته PC رزولوشن بالاتر رو ساپورت میکنه) که رسید به اون قسمتی که اون هواپیما برخود میکنه به اون تونل که باعث شکسته شذن اون تونل ورود جریان آب به تونل بود که وقتی به جریان آب بین دو نسخه توجه کردم به وضوح جریان و حرکت آب تو نسخه X360 روون تر بود! و حرکت آب تو نسخه PC نسبت به 360 روون نبود و یه حالتی مثل عقربه ثانیه شمار ساعت موقع حرکت یه توقف خیلی کم داشت! در صورتی که نسخه 360 به این شکل نبود.
میتونید برید این ویدیو رو از سایت GameTrailers ببینید!

توی عکس اولی که کاملآ مشخصه نسخه PC برتری داره و نسخه 360 انگار شسته شده و رنگش رفته !
خود Gamespot که این مقاله رو درست کرده اینو نوشته :

Supports DirectX 10 and looks better than the Xbox 360 version on

توي هيچ عكسي مشخص نيست كه pc برتره . ولي برتريش ميگم چطوري . اون رنگ شسته را كه ميگي من خودم در پست اولم گفتم مثل اين ميمونه كه نسخه pc كنتراست بهتري داره يعني اينطور به نظر مياد نسخه pc كمي پررنگتر جلوه ميده و همينطور براقتر . اين مشكل را با كلي تنظيمات ميتوني حلش كني حتي در تنظيمات خود مانيتور و بازي .

از لحاظ جزئياتي كه كاملا عين هم هستند و هيچ برتري نيست .

اون aa بيشتر هم كه نياز به گفتن نيست خودت نگاه اگه تونستي تشخيص بدي بيا منو خبر كن !

[*]+ Supports DirectX 10 and looks better than the Xbox 360 version on

در مورد اينك كه گفتي فقط يه چيزيه كه در دهن گفته ميشه اگه ميشه اين برتري هاي DirectX 10 نشون بدن . چيزي كه در تصاوير اين برتري بسيار سخته تشخيص دادنش .

ميتونم بگم فقط 5 درصد نسخه pc برتري داره و اينكه حالا ميخوام بپرسم اين 5 درصد يا اصلا 10 درصد ارزش 1 ميليون بيشتر خرج كردن داره يا نه ؟؟!

نسخه ی PC به چند دلیل برتره:
1-اصلی ترینش کنترل بازیه!(حالا کاری ندارم که به نظر بعضی ها زیاد بودن دکمه های کی بورد گیمر پرو رو گیج میکنه:laughing:)
2-فریم ریت بیشتر!(به شرط خوب بودن PC(
3-IQ بالاتر به شرط وجود مانیتور 24 اینچ یا بیشتر(برای 1080P یا 2048*1536 با *****ینگ های AA+AF در کنار فریم ریت بالاتر نسبت به کنسول)
ولی در کل چون بازیه افلاین هست زیاد فرقی بینشون نیست...مخصوصا توی کنترل...
پ ن:یه شوخی هم بکنیم:دی کنسول بهتره...چون auto aim داره:دی (البته میشه خاموشش کرد ولی چه کاریه؟:)) )

همیشه gameplay از همه چیز در بازی مهمتره به نظر من از اونجایی که gameplay در PC بهتره بیشتر حال میده تازه کی گفته PC خرجش زیاده من گفتم X360 بگیرم یه سر انگشتی حساب کردم دیدم اگه ادم بخواد با این کیفیت که عکسش رو گزاشتن بازی کنه باید یه HDtv بگیره که یه 3 ملیونی خرجشه وگرنه رویه مانیتور 17 یا 19 همون رو PC بازی کنه بهتره (همون بحث Gameplay)

خداییش PC high از 360 بهتره.تو عکس اول پنجره طرف راست در رو نگاه کنید.توPC حبابها معلومن ولی تو 360 نه(پنجره آخر سمت راست رو ببینید چقدر تو PC حبابها واضحتر اند.)خود درها رو مقایسه کنید.نسخه 360 خیلی ماته ولی درسته textureها با هم فرق چندانی ندارند.در مورد DX10 هم یادمه سازندگان بازی خیلی شل گفتند که بازی DX10 رو ساپورت میکنه.یعنی اینکه از تمام تواناییهاش استفاده نکردن و کلا زمان می بره تا بتونند استفاده کنند چون هنوز جا نیفتاده.مثلا lost planet که اولین بازی بود که DX10 رو ساپورت می کرد هیچ فرقی بین DX10 و DX9 وجود نداشت ولی این فرقها تو bioshock کمی بیشتر شد.(البته فعلا فکر می کنم تنها بازی که تفاوت DX10 و DX9 کاملا احساس می شه Crysis باشه.)ولی شاید در کل بازی با 360 به صرفه تر باشه.

خداییش PC high از 360 بهتره.تو عکس اول پنجره طرف راست در رو نگاه کنید.توPC حبابها معلومن ولی تو 360 نه(پنجره آخر سمت راست رو ببینید چقدر تو PC حبابها واضحتر اند.)خود درها رو مقایسه کنید.نسخه 360 خیلی ماته ولی درسته textureها با هم فرق چندانی ندارند.در مورد DX10 هم یادمه سازندگان بازی خیلی شل گفتند که بازی DX10 رو ساپورت میکنه.یعنی اینکه از تمام تواناییهاش استفاده نکردن و کلا زمان می بره تا بتونند استفاده کنند چون هنوز جا نیفتاده.مثلا lost planet که اولین بازی بود که DX10 رو ساپورت می کرد هیچ فرقی بین DX10 و DX9 وجود نداشت ولی این فرقها تو bioshock کمی بیشتر شد.(البته فعلا فکر می کنم تنها بازی که تفاوت DX10 و DX9 کاملا احساس می شه Crysis باشه.)ولی شاید در کل بازی با 360 به صرفه تر باشه.
همه اين مقايسه هايي كه كردي درست نيست چون احتمالا روشنايي نسخه 360 با PC يكي نيست چون معلومه نسخه ي PC پر رنگ تر هست !! احتمالا روشنايي دو نسخه باعث تفاوت شدند!! از نظر بافت ها اصلا تفاوتي وجود نداره نور پردازي هم همينطور !! در كل انقدر تفاوت ندارند كه بگيم كدوم بهتره !! تا اونجايي كه من ديدم نسخه 360 افت فريم نداره !!

همه اين مقايسه هايي كه كردي درست نيست چون احتمالا روشنايي نسخه 360 با PC يكي نيست چون معلومه نسخه ي PC پر رنگ تر هست !! احتمالا روشنايي دو نسخه باعث تفاوت شدند!! از نظر بافت ها اصلا تفاوتي وجود نداره نور پردازي هم همينطور !! در كل انقدر تفاوت ندارند كه بگيم كدوم بهتره !! تا اونجايي كه من ديدم نسخه 360 افت فريم نداره !!
اینایی که گفتم همش نظر خودمه و لزومی نداره که کسی باهاش موافق باشه.چرا باید روشنایی دونسخه متفاوت باشه؟؟روشنایی یکیه وضوح تصویر فرق می کنه.به نظر منم از نظر بافت با هم فرقی ندارند.با یه PC high end هم افت فریم نداره.ولی دقیقا به خاطر همین high end بودنه که به نظر من بازی با 360 به صرفه تره.من از نسخه PC دفاع نمی کنم فقط می گم گرافیک تو PC بالاتر بازی با 360 راحت تر(البته بازیهای FPS استثنا اند.)

آخرین ویرایش:
اول یه تشکر کلی بکنم از دوستان که اطلاعات با ارزشی رو در اختیار ما گذاشتن. بعدش چه کاری این سرو کله زدن ها:biggrin1: هرکسی با هرچی که حال میکنه و دم دستش هست بازی کنه. حالا میخواد 360 یا PC . مهم اینکه این شاهکار رو از دست ندید;).

پ.ن. عمرا اگر همچین چیزی رو بازی کرده باشید:cheesygri حیف که اخریش بازی تموم میشه:((:biggrin1:.

نسخه ی PC به چند دلیل برتره:
2-فریم ریت بیشتر!(به شرط خوب بودن PC(
3-IQ بالاتر به شرط وجود مانیتور 24 اینچ یا بیشتر(برای 1080P یا 2048*1536 با *****ینگ های AA+AF در کنار فریم ریت بالاتر نسبت به کنسول)

این IQ مخفف intelligence quotient هست یا Image Quality؟ (شوخی;) )
فریم ریت تو نسخه 360 کاملا خوب و ثابته(با توجه به اینکه خودم رو 360 بازی کردم).
من جایی ندیدم در باره فریم ریت صحبتی بشه. ولی احتمالا رو کامپیوتر High-end فریم-ریت بالاتری میده. البته چون رو 360 هم فریم ریت کاملا خوب و ثابته، نمیشه تفاوت خاصی از لحاظ بصری قائل شد.
دوستان من خیلی جاها سعی کردم جملات زیبا رو قربانیه ترجمه کلمه به کلمه بکنم.
Gamespot مشخصا میگه رویه یه کامپیوتر High-end با ویندوز ویستا و ساپورت DX 10 این بازی زیباتر بنظر میرسه که میتونه شامل AA و رزلوشن و نورپردازی باشه.
اینکه کامپیوتر High-end چقدر خرجشه و اینکه بخاطر ایقدر تفاوت ارزششو داره رو بسپاریم بعهده کسی که میخواد انتخاب کنه چون هر کی ممکنه نظر خودشو داشته باشه.

این IQ مخفف intelligence quotient هست یا Image Quality؟ (شوخی;) )
فریم ریت تو نسخه 360 کاملا خوب و ثابته(با توجه به اینکه خودم رو 360 بازی کردم).
من جایی ندیدم در باره فریم ریت صحبتی بشه. ولی احتمالا رو کامپیوتر High-end فریم-ریت بالاتری میده. البته چون رو 360 هم فریم ریت کاملا خوب و ثابته، نمیشه تفاوت خاصی از لحاظ بصری قائل شد.
دوستان من خیلی جاها سعی کردم جملات زیبا رو قربانیه ترجمه کلمه به کلمه بکنم.
Gamespot مشخصا میگه رویه یه کامپیوتر High-end با ویندوز ویستا و ساپورت DX 10 این بازی زیباتر بنظر میرسه که میتونه شامل AA و رزلوشن و نورپردازی باشه.
اینکه کامپیوتر High-end چقدر خرجشه و اینکه بخاطر ایقدر تفاوت ارزششو داره رو بسپاریم بعهده کسی که میخواد انتخاب کنه چون هر کی ممکنه نظر خودشو داشته باشه.

حمید جان منم چیزی نگفتم فقط نظرم رو گفتم...
به نظره کسی هم گیر ندادم.خودمم بازی رو روی 360 بازی میکنم ولی خوب نظرم چیز دیگست.
منظورم Imagee Quality بود;)

واقعا دیگه بعضی از این طرفدارای 360 دارن میرن رو اعصاب!

از روی این عکسا به وضوح میشه فهمید که نسخه‌ی PC وقتی که در بهترین حالت اجرا بشه از نسخه‌ی 360 کیفیت بهتری داره ... همینطور کنترل بهتری

و این موضوع رو کسایی که تعصب کورشون نکرده به راحتی می‌تونن تشخیص بدن

و اینکه این اختلاف کیفیت ارزششو داره که 1 میلیون بیشتر خرج کنیم یا نه مساله‌ای نیست که به کسی مربوط باشه ... در ضمن قرار نیست کسی بره 1 میلیون بده PC بخره و همین یدونه بازی رو باهاش انجام بده و بندازتش کنار ... بهتره این حقیقت رو بپذیرید که 360 از نظر قدرت سخت‌افزاری در مقابل یه PC High End هیچ حرفی برای گفتن نداره و اگر فلان کس بخواد 1 میلیون بیشتر خرج PCش کنه تا High End‌ بشه اصلا به من و شما مربوط نمیشه

حمید جان منم چیزی نگفتم فقط نظرم رو گفتم...
به نظره کسی هم گیر ندادم.خودمم بازی رو روی 360 بازی میکنم ولی خوب نظرم چیز دیگست.
منظورم Imagee Quality بود;)

من کوچیکتم;) من یه شوخی کوچیک کردم و مشخصه منظورت Imagee Quality بود. در ضمن بقیه صحبتم هم منظورم کلی بود، اصلا منظورم شما نبودید.
واقعا دیگه بعضی از این طرفدارای 360 دارن میرن رو اعصاب!

از روی این عکسا به وضوح میشه فهمید که نسخه‌ی PC وقتی که در بهترین حالت اجرا بشه از نسخه‌ی 360 کیفیت بهتری داره ... همینطور کنترل بهتری

و این موضوع رو کسایی که تعصب کورشون نکرده به راحتی می‌تونن تشخیص بدن

و اینکه این اختلاف کیفیت ارزششو داره که 1 میلیون بیشتر خرج کنیم یا نه مساله‌ای نیست که به کسی مربوط باشه ... در ضمن قرار نیست کسی بره 1 میلیون بده PC بخره و همین یدونه بازی رو باهاش انجام بده و بندازتش کنار ... بهتره این حقیقت رو بپذیرید که 360 از نظر قدرت سخت‌افزاری در مقابل یه PC High End هیچ حرفی برای گفتن نداره و اگر فلان کس بخواد 1 میلیون بیشتر خرج PCش کنه تا High End‌ بشه اصلا به من و شما مربوط نمیشه

منم دقیقا همین چیزا رو گفتم و مقاله هم همین چیزا رو میگه.;)
البته اینم بگم که کامپیوتر رو High End با 360 اینقدر تفاوت فاحش و آشکاری نداره(مثلا تفاوتش مثل PC High End و PC Low End) نیست. شاید با دقت بشه تغییرشوتشخیص داد.
خوبی این مقاله گیم اسپات اینه که هر کی میتونه مقایسه کنه و تصمیم بگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or