مقایسه ویدویی سرعت در Xbox1 & PS4

• Thread starter Thread starter atlas
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

atlas

کاربر سایت
ps4-xbox-one-side-by-side-speed-test-640x360.jpg

سلام به همه دوستان

چند روز از لانچ هر دو کنسول نسل جدید میگذرد.خیلی ها در انتخاب یکی از دو کنسول دو دل هستند، انتخاب برایشان سخت است...ما هم اکنون ویدیویی را آماده کرده ایم که در آن سرعت هردو کنسول مورد سنجش قرار می گیرد.

مواردی که مورد سنجش قرار می گیرد:

• [*=center]مدت زمانی که طول می کشد کنسول از حالت کاملا خاموش، به حالت بوت یا داشبورد برود.
    [*=center]مدت زمانی که طول می کشد از حالت استند بای خارج بشود.
    [*=center]مدت زمانی که طول می کشد تا بازی نصب بشود.(البته برخی از بازی ها در هنگام بازی کردن،نصب می شوند)
    [*=center]مدت زمانی که طول می کشد کنسول از حالت خاموش، به حالت بوت یا داشبورد برود.
    [*=center]مدت زمانی که طول می کشد کنسول از استندبای خارج شود.
    [*=center]مدت زمانی که طول می کشد، بازی بر کنسول نصب شد.(البته برخی از بازی ها در هنگام بازی کردن،نصب می شوند)
    [*=center]مدت زمانی که طول می کشد از داشبورد به بازی برویم؛مدت زمان خارج شدن از بازی و بازگشتن به داشبورد.

جواب سوالات را در ویدیو بگیرید...
seb-playing-with-60-inch-tv-640x358.jpg

لینک دانلود

نتایج تست:

• انتقال از حالت خاموش به داشبورد: (پلی استیشن 4: 20 ثانیه – ایکس باکس وان: ۱ دقیقه و ۵ ثانیه)
  • انتقال از استندبای/هایبرنیت به داشبورد: (پلی استیشن 4: ۳ ثانیه – ایکس باکس وان: 12 ثانیه)
  • نصب بازی NBA 2K14 از روی دیسک: (پلی استیشن 4: 36 دقیقه – ایکس باکس وان: 46 دقیقه)
  • آمادگی برای بازی NBA 2K14 پس از قراردادن دیسک: (پلی استیشن 4:در همان لحظه – ایکس باکس وان: 6 دقیقه)
  • لود شدن بازی NBA 2K14 و انتقال از داشبورد به منوی اصلی بازی: (پلی استیشن 4: 38.7 ثانیه – ایکس باکس وان: 29.6 ثانیه)
  • ورود به محیط بازی از منوی اصلی بازی در NBA 2K14: (پلی استیشن 4: 37.6 ثانیه – ایکس باکس وان: 31.4 ثانیه)
Play Station 4 حداقل 95 ثانیه لازمه تا کنسول رو روشن کنی و بازی کنی
Xbox 1 حداقل 8 دقیقه و 6 ثانیه لازمه تا کنسول رو روشن کنی و بازی کنی

کدام از دو کنسول(XBOX ONE & PS4 ) سریع تر است؟؟

همانطور که در تصاویر ویدئویی نیز مشاهده می شود، تفاوت چندانی در سرعت پردازشی دو کنسول وجود ندارد. اما در برخی موارد همچون سرعت بوت شدن، پلی استیشن 4 به میزان محسوسی سریع تر از کنسول مایکروسافت است که می توان این مورد را به خروج از حالت استندبای نیز تعمیم داد. پلی استیشن بازی ها را به مراتب سریع تر نصب کرده و در مقابل، ایکس باکس نیز بازی ها را سریع تر از رقیب لود میکند. هر دو کنسول در برخی موارد تفاوت هایی را دارند، ولی در مجموع نمیتوان یکی از کنسول ها را به عنوان سریع تر، برتر از دیگری عنوان کرد.
اگر شما جزو افرادی هستید که کنسول خود را زیاد خاموش میکنید، در نتیجه پلی استیشن میتواند گزینه ی بهتری برای شما باشد، در صورتی که لود شدن بازی ها مدنظر شما باشد، ایکس باکس وان 20 درصد سریعتر از حریف ژاپنی عمل میکند. اما در صورت کلی، تفاوت چندانی بین دو کنسول وجود ندارد.

دوستان در منبع گفته شده که هردو کنسول با هم برابرند و اختلاف بسیار کمی دارند.ما هم به نظر منتقد احترام می گزاریم.اما دوستان انتخاب با شماست؟؟

منبع : PS4 vs. Xbox One: Side-by-side speed tests to decide which console is faster (video) | ExtremeTech

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
بخش عمده تبلیغات برای ایکس باکس سرعت اون بود په چرا اینجور شد:-/ ولی اگه اینطور بمونه (که بعید میدونم):wallbash:
سرعت سیستم عامل. مگه دستورات یوسف مهدی به وان تو معرفی کنسول رو ندیدی؟! سرعت به اون میگن!

واقعا سیستم عامل خام ps4اگه دیرتر میومد بالا عجیب بود! نصف قابلیتا که قراره بعد اپدیت بیاد!دوه منو بیشتر هم که نداره گیم و اپ! تازه مولتی تسکینگم نیست! میخواستی طول هم بکشه؟ :)) بزارین 4-5 تا اپدیت بیاد قابلیتای مختلف کنسپل بیاد بعد تصمیم میگیریم

Sent from my C6903 using Tapatalk

عملا محیط PS4 هیچی نداره فقط یه Play disc هست , شاید تو منوهاش یه چنتا Setting و Profile و اینجور چیزا هم باشه .
بعد میخواستین زودتر بالا نیاد ؟! :-/

ایکس باکس سه تا سیستم عامل داره به این توجه کنید میبینید خیلی هم زیاد نیست ویدئو رو ببینید متوجه میشید

شما ویدئو رو نیگاه کن می بینی ماله کشیه یا نه

من نمیدونم شما و بقیه این سه عدد سیستم عامل یا همون OS از کجا میارید ... که بعضی ها میگن یکی از OS ها همین WCK و یکی دیگه از OS ها موقعه ای که دارید بازی میکنید هست و دیگری هم heypervisor که اینو از کجا اوردن GOD Knows ولی این BS به معنای واقعی هست ... تا اونجایی که من میدونم و خود MS گفته X1 با Windows Custom Kernal OS و یک Hypervisor اجرا میشه یا همون Run میشه ... بذار بگم که Hypervisor چیزی نیست جز یک نرم افزار در CPU های جدید که کارش ساختن و اجرا کردن یک یا چند Virtual machine هست و احتمالا دیگه میدونید VM چی هست و لزومی نداره دیگه توضیحی داد اگه با PC کار کرده باشید و حالا این Hypervisor توی X1 چه کاری انجام میده باید بگم که این برنامه بیشتر برای Switch بین گیم و سیستم عامل بدون دسترسی به CPU & RAM هست و خودش به تنهایی 600mb فضا از RAM اختصاص داده شده به OS رو میگیره . نیازی به توضیح بیشتری نیست .

حالا کدوم OS از کنسولها بهتره من کاری ندارم و هر چی که میخوان باشن ولی باگ نداشته باشن و فریز نکن و همینطور کند نباشن چون باید همینطور باشن و کارشون باید در حیطه گیم باشه نه چیزه دیگه ای چون WE CALL EM CONSOLE NOT A PC OR MAC
ولی چون کنسولهای نسل بعد به internet نیاز دارن Browser استفاده شده در PS4 دوبرابر IE در X1 سرعت داره و در بقیه موارد ( از لحاظ اینترنت منظورمه اینجا ) نیز PS4 بهتر و با سرعت بیشتری عمل میکنه چون این یکی از کارهای دیگه کنسول برای Online بودن هست .

شما مطمعني راجب os ء ps4 داري حرف ميزني
من راجبه محیطی که دارم میبینم تو PS4 صحبت میکنم .راجبه OS صحبت نکردم نه واسه PS4 نه واسه Xbox one , صحبت کردن راجبه os این دو کنسول اطلاعات بیشتری میخواد که نه مطالعه کردم و نه دیدم از نزدیک و باهاش کار کردم !با توجه به این چیزایی که من دیدم تو این چنتا ویدیو از دوستان داخل و خارج محیط PS4 عملا هیچی نداره ! اینم نظر شخصیم هست که از ویدیو ها و عکس ها برداشت کردم .

من راجبه محیطی که دارم میبینم تو PS4 صحبت میکنم .راجبه OS صحبت نکردم نه واسه PS4 نه واسه Xbox one , صحبت کردن راجبه os این دو کنسول اطلاعات بیشتری میخواد که نه مطالعه کردم و نه دیدم از نزدیک و باهاش کار کردم !با توجه به این چیزایی که من دیدم تو این چنتا ویدیو از دوستان داخل و خارج محیط PS4 عملا هیچی نداره ! اینم نظر شخصیم هست که از ویدیو ها و عکس ها برداشت کردم .
خب نظر شخصيه شما اشتباه هست
از مرورگر وب ps4 بگير كه سريع تر از كنسول مايكرو هست و....
Ps4 هم به مانند كنسول مايكرو امكانات زيادي در اختيار كاربر ميزاره
به عنوان مثال بازي از راه دور ( remote play)، تهيه تصاوير و ضبط گيم پلي (screenshots and recorded gameplay)، ارسال يا مشاهدي گيم پلي (broadcasting or spectating gameplay) و يا مواردي چون: چند كاربر به طور همزمان (multiple simultaneous users)، بازي‌هاي آنلاين چندنفره (online multiplayer) و فرمان‌ها صوتي و تشخيص چهره (voice commands) توسط دوربين دستگاه و...
البته يه چندتا اپ كنسول مايكرو داره كه مثلا ps4 نداره و اين اپ ها ربطي هم به گيم نداره و شايد هم هر گيمري اصلا سمتش هم نره مثل همون سفارش پيتزا و يا چندتا كانال tv كه مختص امريكاست ولي اينكه شما ميگي os موجود ps4 خيلي سادس و فقط يه play disc داره و يه چند تا پروفايل خيلي تخيلي هست و به دور از واقعيت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or