م محمد.رضا کاربر سایت Dec 18, 2013 #16 نوشته شده توسط Иконка: شما مثله اینکه خیلی هیتر بازی در میارید و جو گرفتتون؟! بیشتر... نه دوست عزیز فقط یکم زیاده روی کردم شرمنده اما خب فرق زیاده با دقت ببین :-b
نوشته شده توسط Иконка: شما مثله اینکه خیلی هیتر بازی در میارید و جو گرفتتون؟! بیشتر... نه دوست عزیز فقط یکم زیاده روی کردم شرمنده اما خب فرق زیاده با دقت ببین :-b
Muppet کاربر سایت Jan 27, 2014 #17 نوشته شده توسط K1ngMaster: من نتونستم فرقی پیدا کنم ... بیشتر... تفاوت که هست، اما تفاوت بین دو نسخه نسل هشتم بازی اندکه نوشته شده توسط danial.wwf: هر دو از لحاظ گرافیک افتضاح هستن و اصلا این گرافیک در خور نسل هشتم نیست. بدنه ی ماشین تو فرزا 3 گرافیک بهتری داره . گرافیک محیط هم که انگار داره گریه میکنه.نباید واسه این نسل ، این بازی منتشر میشد. بیشتر... نمیگم گرافیک عالیه، به نظر من که برای شروع این نسل گرافیک خوبه و برای ادامه امیدوار کننده است
نوشته شده توسط K1ngMaster: من نتونستم فرقی پیدا کنم ... بیشتر... تفاوت که هست، اما تفاوت بین دو نسخه نسل هشتم بازی اندکه نوشته شده توسط danial.wwf: هر دو از لحاظ گرافیک افتضاح هستن و اصلا این گرافیک در خور نسل هشتم نیست. بدنه ی ماشین تو فرزا 3 گرافیک بهتری داره . گرافیک محیط هم که انگار داره گریه میکنه.نباید واسه این نسل ، این بازی منتشر میشد. بیشتر... نمیگم گرافیک عالیه، به نظر من که برای شروع این نسل گرافیک خوبه و برای ادامه امیدوار کننده است