بیخودی چرا دعوا میکنید خوب مشخصه آنریل با وجود این که تک دمو هستش نمیتونه کلا بگه نسل آینده چی هستش به چند دلیل اولیش این هستش که هنوز کنسول نسل بعد مشخص نیست که چه سخت افزاری دارن و در چه زمینه های میتونن قوی عمل کنن شاید از همین 3 کارته هم قوی تر باشن به توجه به این که این نسل شرکت ها از CPU های قوی به جای پردازشیشون استفاده کردن شاید نسل بعد کارت قوی رو در کنار CPU های قوی تری قرار بدن با توجه به این که الان قدرت کنسول ها انقدر هستش باید اون موقع انتظار بیشتری داشته باشیم .
این که مقایسه کرده منظور از بد بودن نیست بلکه داره میگه انتظار .... نداشته باشین این قدرت بیشتر روی کیفیت بافت ها و کیفیت جزع های محیطی هستش که نمود پیدا میکنه با توجه به مقایسه میشه کیفیت بازفتی و جزع های قوی تر مثل باران و.... رو در آنریل دید اما این که یک دفعه صورت طرف بخواد بشه مثل انسان و تفاوت زیاد ی با حال داشته باشه اشتباه هستش شاید کیفیت بافتی بیشتر بشه اما تفاوت انچنانی نیمکنه تازه به نظر من هم انقدر تفاوت نداره درسته در کیفیت کلی خوبه اما در جزع که صورت نتان رو حساب کنیم انقدر فرق ندارن .
البته در عکسی که از شهر هستش مشخص هستش که کیفیت آنریل خیلی بیشتر هستش مخصوصا کیفت بافتی مخصوصا باران با توجه به بازی HR اما این که بگیم خیلی بالا تر هستش اشتباه هستش برای این که هنوز شرکت ها پا در زمینه نسل بعد نزاشتن و نمیدونن تا کجا میتونن پیش برن یا نرن برای همین بیخودی این تک دمو رو بهش بال و پر ندین شاید یک شرکت دیگه بیاد با توجه به متور بازی خودش در نسل بعد از این هم بهتر عمل کنه .
مگه تو نسل قبل از فن روی CPU برای پردازش استفاده میکردن؟توجه به این که این نسل شرکت ها از CPU های قوی به جای پردازشیشون استفاده کردن
ببخشید داداش من هر چی پست شمارو میخونم چیزی دستگیرم نشد مثلا این قسمت:
مگه تو نسل قبل از فن روی CPU برای پردازش استفاده میکردن؟
البته ببخشیدا من مثل شما حرفه ای نیستم اگه یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم!
راجبه صورت ناتانم تو uncharted 2 تصویر مال موقع cut-scene ها هست که بیشترشون ریل تایم نیست.
البته ببخشیدا من مثل شما حرفه ای نیستم اگه یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم!
راجبه صورت ناتانم تو uncharted 2 تصویر مال موقع cut-scene ها هست که بیشترشون ریل تایم نیست.
بچدرد میخوره!اینا که ورداشتن دمو رو با کیفیت بازی مقایسه کردن!
ناتان دریک رو نگا کنید!کیفیتش از اون سوسک بالدار سیگار به لب()خیلی بالاتره!
کلا اپیک بره به جهنم(+خاک تو سر ماکرو سافت!نهایتش چی؟حتی یه بازی مثل lbp هم نداره!
چیزی که دارم میبینم اینه که ناتان واقعی تر از اون یاروئه!تازه داره میگه مال نسل بعد!وقتی آنچارتد دموش از نسل بعد من دارم میبینم جالبتره(من فن هم نیستم کنسولامو نگا کن)دیگه LOL نداره(به قول بعضیا نظر شخصیه عقده دوران کودکی نیست!شما هم تا پستی دیدی(خطاب به اکثرا)LOL نده)
شمائی که طرف رو منع میکنی از همچین اظهار فضلی حداقل خودت جوری پست بده که سوژه نشی...
اصلا قابل قياس نيست !!
همه چيز مشخصه من نميتونم چيزي بگم !!
دوستان چطوري ميگن اين يارو ( ناتانه؟) خيلي پر جزئيات تر از اين بنده خدا هست ؟؟؟