مقایسه موتور جدید Epic با انحصاری های PS3

البته این مقایسه یک مقدار نا عادلانه هستش!
شما اومدی موتور جدید UNREALرا که با 3 تا 580 اجرا شده را با پی اس3 300دلاری که سخت افزارش برای سال 2005-2006هست را مقایسه میکنی!
حالا مقایسه!
تو مقایسه اول-عکس اول!UNREALبه لطف DX11از عمق میدان(DOF)و DRAWDISTANCEبیشتری بر خورداره!
تصویر دوم به لطف استفاده از TESSELATION جزئیات و برجستگی های صورت UNREALخب به مراتب بهتر هستش!ضمنا مو ناتان هم یک جورایی به هم چسبیده و تفکیک نشدن!
تو عکس سوم عمق میدان KZ3بهتره!البته این عکس اساسا قابل مقایسه نیست شب و روز هستش!
عکس سوم و چهارم هم نظر نمیدم چون فایده نداره!من دراوردی میشه! :d

یه عکس جدید دیگه که منتشر شده .
Unreal-Engine-1.jpg

بیخودی چرا دعوا میکنید خوب مشخصه آنریل با وجود این که تک دمو هستش نمیتونه کلا بگه نسل آینده چی هستش به چند دلیل اولیش این هستش که هنوز کنسول نسل بعد مشخص نیست که چه سخت افزاری دارن و در چه زمینه های میتونن قوی عمل کنن شاید از همین 3 کارته هم قوی تر باشن به توجه به این که این نسل شرکت ها از CPU های قوی به جای پردازشیشون استفاده کردن شاید نسل بعد کارت قوی رو در کنار CPU های قوی تری قرار بدن با توجه به این که الان قدرت کنسول ها انقدر هستش باید اون موقع انتظار بیشتری داشته باشیم .

این که مقایسه کرده منظور از بد بودن نیست بلکه داره میگه انتظار .... نداشته باشین این قدرت بیشتر روی کیفیت بافت ها و کیفیت جزع های محیطی هستش که نمود پیدا میکنه با توجه به مقایسه میشه کیفیت بازفتی و جزع های قوی تر مثل باران و.... رو در آنریل دید اما این که یک دفعه صورت طرف بخواد بشه مثل انسان و تفاوت زیاد ی با حال داشته باشه اشتباه هستش شاید کیفیت بافتی بیشتر بشه اما تفاوت انچنانی نیمکنه تازه به نظر من هم انقدر تفاوت نداره درسته در کیفیت کلی خوبه اما در جزع که صورت نتان رو حساب کنیم انقدر فرق ندارن .

البته در عکسی که از شهر هستش مشخص هستش که کیفیت آنریل خیلی بیشتر هستش مخصوصا کیفت بافتی مخصوصا باران با توجه به بازی HR اما این که بگیم خیلی بالا تر هستش اشتباه هستش برای این که هنوز شرکت ها پا در زمینه نسل بعد نزاشتن و نمیدونن تا کجا میتونن پیش برن یا نرن برای همین بیخودی این تک دمو رو بهش بال و پر ندین شاید یک شرکت دیگه بیاد با توجه به متور بازی خودش در نسل بعد از این هم بهتر عمل کنه .

بیخودی چرا دعوا میکنید خوب مشخصه آنریل با وجود این که تک دمو هستش نمیتونه کلا بگه نسل آینده چی هستش به چند دلیل اولیش این هستش که هنوز کنسول نسل بعد مشخص نیست که چه سخت افزاری دارن و در چه زمینه های میتونن قوی عمل کنن شاید از همین 3 کارته هم قوی تر باشن به توجه به این که این نسل شرکت ها از CPU های قوی به جای پردازشیشون استفاده کردن شاید نسل بعد کارت قوی رو در کنار CPU های قوی تری قرار بدن با توجه به این که الان قدرت کنسول ها انقدر هستش باید اون موقع انتظار بیشتری داشته باشیم .

این که مقایسه کرده منظور از بد بودن نیست بلکه داره میگه انتظار .... نداشته باشین این قدرت بیشتر روی کیفیت بافت ها و کیفیت جزع های محیطی هستش که نمود پیدا میکنه با توجه به مقایسه میشه کیفیت بازفتی و جزع های قوی تر مثل باران و.... رو در آنریل دید اما این که یک دفعه صورت طرف بخواد بشه مثل انسان و تفاوت زیاد ی با حال داشته باشه اشتباه هستش شاید کیفیت بافتی بیشتر بشه اما تفاوت انچنانی نیمکنه تازه به نظر من هم انقدر تفاوت نداره درسته در کیفیت کلی خوبه اما در جزع که صورت نتان رو حساب کنیم انقدر فرق ندارن .

البته در عکسی که از شهر هستش مشخص هستش که کیفیت آنریل خیلی بیشتر هستش مخصوصا کیفت بافتی مخصوصا باران با توجه به بازی HR اما این که بگیم خیلی بالا تر هستش اشتباه هستش برای این که هنوز شرکت ها پا در زمینه نسل بعد نزاشتن و نمیدونن تا کجا میتونن پیش برن یا نرن برای همین بیخودی این تک دمو رو بهش بال و پر ندین شاید یک شرکت دیگه بیاد با توجه به متور بازی خودش در نسل بعد از این هم بهتر عمل کنه .

ببخشید داداش من هر چی پست شمارو میخونم چیزی دستگیرم نشد مثلا این قسمت:
توجه به این که این نسل شرکت ها از CPU های قوی به جای پردازشیشون استفاده کردن
مگه تو نسل قبل از فن روی CPU برای پردازش استفاده میکردن؟
البته ببخشیدا من مثل شما حرفه ای نیستم اگه یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم!
راجبه صورت ناتانم تو uncharted 2 تصویر مال موقع cut-scene ها هست که بیشترشون ریل تایم نیست.

آخرین ویرایش:
ببخشید داداش من هر چی پست شمارو میخونم چیزی دستگیرم نشد مثلا این قسمت:

مگه تو نسل قبل از فن روی CPU برای پردازش استفاده میکردن؟
راجبه صورت ناتانم تو uncharted 2 تصویر مال موقع cut-scene ها هست که بیشترشون ریل تایم نیست.

عزیز فن کی گفت؟:d از CPU رو شما FAN خوندی کجاش رو ؟(یه بخش گرافیکی بعد از پردازشی که مشخص کردی اشتباه کردم ننوشتم)

منظرو این هستش که بخشی ازکار پردازشی گرافیکی هم به CPU ها داده شده بود برای بازی سازی برای مثال PS3 حالا برو جلو وقتی یک چیزی به خوبی جواب میده انتظار نداری شرکت ها پس رفت کنن که نسل بعد به احتمال زیاد CPU های قوی تر در کنار GPU های قوی تری قرار میدن که بهتر کاربرد داشته باشن در کنار هم و بتونن مکمل بهتری برای هم باشن .

الان PS3 GPU بسیار قوی نداره بجاش کار های پردازشی که برای گرافیک صورت میگیره رو بعضی هاش رو به CPU محول میکنن بازی ساز ها .

موضوع سر حرفه ای بودن یا نبودن من نیست منم رشتم کامپیوتر بوده و هم به بازی سازی علاقه دارم هم در موردش تحقیق میکنم و هم با متور های بازی ها مدل سازی و... زیاد ور رفتم برای همین هستش بعضی چیز ها رو میدونم البته خیلی چیز ها رو هم نمیدونم وگرنه الان بازی میساخم هرچند چند تا در پیت ساختم در حد یکی دو مرحله اما نمیشه بهش گفت بازی بیشتر فکرم رو پیاده کردم.:d

عزیز این عکس uncharted 2 CG نیست از متور بازی هستش درست مثل unreal دموی که در حال حاضر داریم میبینم .;)

فرق بین real و CG خیلی هستش نمود یک CG رو نبود پلاگین و.... در تصویر نمود پیدا میکنه که این ویدیو uncharted 2 درسته real نیست یعنی در حالی که میبینی پردازش نمیشه اما قبلا پردازش شده با توجه به کل قدرت دستگاه هستش .

این هم که میگم CG نیست میتونی به مو های ناتان هم توجه کنی برای این که دقیق متوجه بشی برو با ویدو های از بازی های که CG هستن مثل FF ها مقایسه کن بهتر متوجه میشی .

:| بچدرد میخوره!اینا که ورداشتن دمو رو با کیفیت بازی مقایسه کردن!
ناتان دریک رو نگا کنید!کیفیتش از اون سوسک بالدار سیگار به لب(:دی)خیلی بالاتره!
کلا اپیک بره به جهنم:دی(+خاک تو سر ماکرو سافت!نهایتش چی؟حتی یه بازی مثل lbp هم نداره!

چیزی که دارم میبینم اینه که ناتان واقعی تر از اون یاروئه!تازه داره میگه مال نسل بعد!وقتی آنچارتد دموش از نسل بعد من دارم میبینم جالبتره(من فن هم نیستم کنسولامو نگا کن)دیگه LOL نداره(به قول بعضیا نظر شخصیه عقده دوران کودکی نیست!شما هم تا پستی دیدی(خطاب به اکثرا)LOL نده)

یا حضرت عباسسسسسسسس

خدایا بکش ما رو ولی چشممون رو به همچین پست هایی ننداز:((

اخه ناتان که حداقل توی اون عکس 1 هزارم اون یارو هم جزئیات نداره

آخرین ویرایش:
اصلا قابل قياس نيست !!
همه چيز مشخصه من نميتونم چيزي بگم !!
دوستان چطوري ميگن اين يارو ( ناتانه؟) خيلي پر جزئيات تر از اين بنده خدا هست ؟؟؟

اصلا قابل قياس نيست !!
همه چيز مشخصه من نميتونم چيزي بگم !!
دوستان چطوري ميگن اين يارو ( ناتانه؟) خيلي پر جزئيات تر از اين بنده خدا هست ؟؟؟

کسی نگفته پر جزئيات تر هستش میگیم انقدر تفاوتی که بگیم بخوایم بگیم واقعا تفاوت کرده بین نسل ها وجود نداره و از این هم میشه بهتر باشه نسل بعد برای این که دقت کنی خود ناتان کیفیت خیلی بالای داره و فرقشون شاید در یک دسته چیز های ریز باشه که با توجه به سخت افزاری که آنریل داره اجرا میکنه خیلی چیز بزرگی نیست مخصوصا در تفاوت بین دو صورت که میشد خیلی بهتر باشه .

بهترین تفاوت همون شهر هستش که داره نشون میده واقعا تفاوت و جزئيات رو نشون میده که بین HR و آنریل هستش اما صورت خیلی تفاوت عمده نکرده با توجه به مقایسه شهر و HR و ناتان با این بابا .

من از این دمو از قیافه ی این یارو و شخصیتش خیلی خوشم اومد، میتونه شخصیت محبوبی بشه، و همچنین از آهنگ بی سرو ته ای که طی این دمو جریان داره! درسته آهنگ درست و حسابی نیست اما خیلی خوشم اومد ازش!! امیدوارم عمرم قد به نسل بعد رو بهتر از این گرافیک هم ببینم.

امیدوارم دوستان فرق CG و ingame رو درک کنند ;) چون این تصاویر پرداخته شده از UE همش CG بوده .........
در ضمن برای محض اطلاع دوستان خوشحال ! موتور گرافیکی Heavy Rain که مقایسه با یک موتور انحصاری شده موتوری جز havok نبوده ! ( یک موتور کلی که به قولی میان افزاره ! فقط مقداری توسط سازنده های بازی Customize شده بوده ..... )

بعد این الان UE چند هستش ؟ 3ش که دارن باهاش3 GeOW رو میسازن !؟ اگه آره برید ingame اونو بیارید مقایسه کنید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or