چیزی که دارم میبینم اینه که ناتان واقعی تر از اون یاروئه!تازه داره میگه مال نسل بعد!وقتی آنچارتد دموش از نسل بعد من دارم میبینم جالبتره(من فن هم نیستم کنسولامو نگا کن)دیگه LOL نداره(به قول بعضیا نظر شخصیه عقده دوران کودکی نیست!شما هم تا پستی دیدی(خطاب به اکثرا)LOL نده)واقعا کیفیتش بالاتره ؟!
lol
واقعا کیفیتش بالاتره ؟!ناتان دریک رو نگا کنید!کیفیتش از اون سوسک بالدار سیگار به لب()خیلی بالاتره!
کلا اپیک بره به جهنم(+خاک تو سر ماکرو سافت!نهایتش چی؟حتی یه بازی مثل lbp هم نداره!
من با کنسولت کاری ندارم ! تو الان اون جزئیاتی که تو دموی ue3 میبینی روی ناتان میبینی ؟! یه چیزی بگید که توکت ادم بره ! یه چیزی میگید ادم از جاش بلند میشه !چیزی که دارم میبینم اینه که ناتان واقعی تر از اون یاروئه!تازه داره میگه مال نسل بعد!وقتی آنچارتد دموش از نسل بعد من دارم میبینم جالبتره(من فن هم نیستم کنسولامو نگا کن)دیگه LOL نداره(به قول بعضیا نظر شخصیه عقده دوران کودکی نیست!شما هم تا پستی دیدی(خطاب به اکثرا)LOL نده)
یعنی واقعا الان ناتان به نظرت با کیفیت تره؟بچدرد میخوره!اینا که ورداشتن دمو رو با کیفیت بازی مقایسه کردن!
ناتان دریک رو نگا کنید!کیفیتش از اون سوسک بالدار سیگار به لب()خیلی بالاتره!
کلا اپیک بره به جهنم(+خاک تو سر ماکرو سافت!نهایتش چی؟حتی یه بازی مثل lbp هم نداره!
چیزی که دارم میبینم اینه که ناتان واقعی تر از اون یاروئه!تازه داره میگه مال نسل بعد!وقتی آنچارتد دموش از نسل بعد من دارم میبینم جالبتره(من فن هم نیستم کنسولامو نگا کن)دیگه LOL نداره(به قول بعضیا نظر شخصیه عقده دوران کودکی نیست!شما هم تا پستی دیدی(خطاب به اکثرا)LOL نده)
میگم فرخ چرا انقد علاقه داری یه چیزای به خصوصی رو بزرگ تر از اون چیزی هست نشون بدی و به زور ـَم تو کله بقیه بکنی؟ با این مقایسه چیزی که من دیدم این موتور که به اصطلاح نسل بعدی هست یه چیزی ـه در حد بهترین گرافیکای این نسل حالا چی شما ها رو جو زده کرده نمیدونم!
وقتی یکی چشم نمیبینه یا خودش را زده به نابینایی دیگه نمیشه کاریش کرد حالا بخوام هزار تا دلیل بیارم هم نمیشه .شما چرا مظلوم نمایی می کنی اگر خوب دقت کنی تو بخش هایی که خود epic نام برده پایین تصویر در همون حد هم انحصاری های ps3 جلو اومدن دیگه احتیاجی به مظلوم نمایی اصلا من قهرمو اینا نیست اگر دلیل خاصی داری عنوان کن تا بقیه ام از اشتباه در بیان
شما چرا مظلوم نمایی می کنی اگر خوب دقت کنی تو بخش هایی که خود epic نام برده پایین تصویر در همون حد هم انحصاری های ps3 جلو اومدن دیگه احتیاجی به مظلوم نمایی اصلا من قهرمو اینا نیست اگر دلیل خاصی داری عنوان کن تا بقیه ام از اشتباه در بیانهمینجاست که من تاپیک را به اختیار شما و دوستانت میگذارم تا حال کنید که این گرافیک را شما در بازی های این نسل هم دارید تجربه میکنید ! تو کلت هم نکردم !
وقتی گرافیک نسل بعد epic نمیتونه با انحصاریهای ps3 مقابله کنه و چیزی باشه در حدشون خدا gears 3 را رحم کنه که چطور میخواد حتی نزدیک عناوین ps3 بشه
نه آقا ناتان آشغال اون یارو خفن راضی شدی؟یعنی واقعا الان ناتان به نظرت با کیفیت تره؟
پ.ن:الان این مایکروسافت چه ربطی داشت این وسط؟حالا چون اپیک یه بازی انحصاری مایکرو داره,هر کاری کنه به مایکرو برمی گرده؟
شاید بهتر نباشه ولی اختلافشون تو بعضی عکس ها به نظرم یه نسل نیست..الان سونی شاید توی نسل بعد بازی هاش روی ps3 بتونه به نزدیکی همین دمو هم برسه.بعد شما تصور کن توی نسل بعد بازم همین رو شاهد باشیم.واقعا کیفیتش بالاتره ؟!
lol
من با کنسولت کاری ندارم ! تو الان اون جزئیاتی که تو دموی ue3 میبینی روی ناتان میبینی ؟! یه چیزی بگید که توکت ادم بره ! یه چیزی میگید ادم از جاش بلند میشه !
اون دخالتی که به مایکروسافت را هم که دادی خودش لایق گفتن lol داشت !
-------------------
این مقایسه را من دیدم . واقعا چطور چنین خبر رسانی ها بدرد نخوری تو سایت میزارید خدا میدونه ؟! چیزی که واقعا یه مقایسه مسخرست جنبه خبری داره ؟!