مقایسه موتور جدید Epic با انحصاری های PS3

Apóllōn

کاربر سایت
دیروز Epic Games در طی تک دمویی چشم اندازی از انچه را که در نسل بعئ خواهیم دید به ما نشان داد اما این انجین در مقابل نسل حاضر انحصاری های PS3 چگونه است...؟! مقایسه ای از انحصاری های PS3 با تصاویری از تک دموی زیر را در زیر میبینید.! منبع

UnrealVSPS3_01-915x1024.jpg

UnrealVSPS3_05.jpg

UnrealVsPS3_02-875x1024.jpg

UnrealVsPS3_03-917x1024.jpg

UnrealVsPS3_04-915x1024.jpg

آخرین ویرایش:
:| بچدرد میخوره!اینا که ورداشتن دمو رو با کیفیت بازی مقایسه کردن!
ناتان دریک رو نگا کنید!کیفیتش از اون سوسک بالدار سیگار به لب(:دی)خیلی بالاتره!
کلا اپیک بره به جهنم:دی(+خاک تو سر ماکرو سافت!نهایتش چی؟حتی یه بازی مثل lbp هم نداره!
واقعا کیفیتش بالاتره ؟!
lol
چیزی که دارم میبینم اینه که ناتان واقعی تر از اون یاروئه!تازه داره میگه مال نسل بعد!وقتی آنچارتد دموش از نسل بعد من دارم میبینم جالبتره(من فن هم نیستم کنسولامو نگا کن)دیگه LOL نداره(به قول بعضیا نظر شخصیه عقده دوران کودکی نیست!شما هم تا پستی دیدی(خطاب به اکثرا)LOL نده)

آخرین ویرایش:
کلا اپیک بره به جهنم:دی(+خاک تو سر ماکرو سافت!نهایتش چی؟حتی یه بازی مثل lbp هم نداره!
واقعا کیفیتش بالاتره ؟!
lol

چیزی که دارم میبینم اینه که ناتان واقعی تر از اون یاروئه!تازه داره میگه مال نسل بعد!وقتی آنچارتد دموش از نسل بعد من دارم میبینم جالبتره(من فن هم نیستم کنسولامو نگا کن)دیگه LOL نداره(به قول بعضیا نظر شخصیه عقده دوران کودکی نیست!شما هم تا پستی دیدی(خطاب به اکثرا)LOL نده)
من با کنسولت کاری ندارم ! تو الان اون جزئیاتی که تو دموی ue3 میبینی روی ناتان میبینی ؟! یه چیزی بگید که توکت ادم بره ! یه چیزی میگید ادم از جاش بلند میشه !
اون دخالتی که به مایکروسافت را هم که دادی خودش لایق گفتن lol داشت !

-------------------
این مقایسه را من دیدم . واقعا چطور چنین خبر رسانی ها بدرد نخوری تو سایت میزارید خدا میدونه ؟! چیزی که واقعا یه مقایسه مسخرست جنبه خبری داره ؟!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fenris Wolf
:| بچدرد میخوره!اینا که ورداشتن دمو رو با کیفیت بازی مقایسه کردن!

یعنی واقعا الان ناتان به نظرت با کیفیت تره؟
پ.ن:الان این مایکروسافت چه ربطی داشت این وسط؟حالا چون اپیک یه بازی انحصاری مایکرو داره,هر کاری کنه به مایکرو برمی گرده؟

میگم فرخ چرا انقد علاقه داری یه چیزای به خصوصی رو بزرگ تر از اون چیزی هست نشون بدی و به زور ـَم تو کله بقیه بکنی؟ با این مقایسه چیزی که من دیدم این موتور که به اصطلاح نسل بعدی هست یه چیزی ـه در حد بهترین گرافیکای این نسل حالا چی شما ها رو جو زده کرده نمیدونم!

میگم فرخ چرا انقد علاقه داری یه چیزای به خصوصی رو بزرگ تر از اون چیزی هست نشون بدی و به زور ـَم تو کله بقیه بکنی؟ با این مقایسه چیزی که من دیدم این موتور که به اصطلاح نسل بعدی هست یه چیزی ـه در حد بهترین گرافیکای این نسل حالا چی شما ها رو جو زده کرده نمیدونم!

همینجاست که من تاپیک را به اختیار شما و دوستانت میگذارم تا حال کنید که این گرافیک را شما در بازی های این نسل هم دارید تجربه میکنید ! تو کلت هم نکردم !
وقتی گرافیک نسل بعد epic نمیتونه با انحصاریهای ps3 مقابله کنه و چیزی باشه در حدشون خدا gears 3 را رحم کنه که چطور میخواد حتی نزدیک عناوین ps3 بشه :|

شما چرا مظلوم نمایی می کنی اگر خوب دقت کنی تو بخش هایی که خود epic نام برده پایین تصویر در همون حد هم انحصاری های ps3 جلو اومدن دیگه احتیاجی به مظلوم نمایی اصلا من قهرمو اینا نیست اگر دلیل خاصی داری عنوان کن تا بقیه ام از اشتباه در بیان
وقتی یکی چشم نمیبینه یا خودش را زده به نابینایی دیگه نمیشه کاریش کرد حالا بخوام هزار تا دلیل بیارم هم نمیشه .

-----------------------------------------
به قولی میگن کسی که خوابه میشه بلندش کرد ولی کسی که خودش را بزنه به خواب هیچ کاریش نمیشه کرد !
این اخرین پست من بود تو این تاپیک بقیش به خودتون و منطقتون ربط داره .

آخرین ویرایش:
همینجاست که من تاپیک را به اختیار شما و دوستانت میگذارم تا حال کنید که این گرافیک را شما در بازی های این نسل هم دارید تجربه میکنید ! تو کلت هم نکردم !
وقتی گرافیک نسل بعد epic نمیتونه با انحصاریهای ps3 مقابله کنه و چیزی باشه در حدشون خدا gears 3 را رحم کنه که چطور میخواد حتی نزدیک عناوین ps3 بشه :|
شما چرا مظلوم نمایی می کنی اگر خوب دقت کنی تو بخش هایی که خود epic نام برده پایین تصویر در همون حد هم انحصاری های ps3 جلو اومدن دیگه احتیاجی به مظلوم نمایی اصلا من قهرمو اینا نیست اگر دلیل خاصی داری عنوان کن تا بقیه ام از اشتباه در بیان

یعنی واقعا الان ناتان به نظرت با کیفیت تره؟
پ.ن:الان این مایکروسافت چه ربطی داشت این وسط؟حالا چون اپیک یه بازی انحصاری مایکرو داره,هر کاری کنه به مایکرو برمی گرده؟
نه آقا ناتان آشغال اون یارو خفن راضی شدی؟
وقتی دلیل هم بیارم(به قول آقا فرخ:دی)چشم بعضی ها یا بستس یا نمیبینن(یا از خواب بیدار نمیشن:دی)
برو یه ذره صورت ناتانو نگاه کن بعد صورت اونو.اصلا ساده ترین مقایسه:
مو های ناتانو با یارو مقایسه کن!!!!!
چروک رو سرش با اون!

از نظر تکنیکی بالاتره ! همین الآن تو همین عکس ها میتونم 50 تا افکت بگم که تو این نسل نیست ! اما بصری اصلا و ابدا خیلی از این افکت ها خوب نیستن ! واسه همین زیاد نمیشه گفت از نظر بصری بالاتر از این نسل هست (نظر شخصی بود کاملا :d)

واقعا کیفیتش بالاتره ؟!
lol

من با کنسولت کاری ندارم ! تو الان اون جزئیاتی که تو دموی ue3 میبینی روی ناتان میبینی ؟! یه چیزی بگید که توکت ادم بره ! یه چیزی میگید ادم از جاش بلند میشه !
اون دخالتی که به مایکروسافت را هم که دادی خودش لایق گفتن lol داشت !

-------------------
این مقایسه را من دیدم . واقعا چطور چنین خبر رسانی ها بدرد نخوری تو سایت میزارید خدا میدونه ؟! چیزی که واقعا یه مقایسه مسخرست جنبه خبری داره ؟!
شاید بهتر نباشه ولی اختلافشون تو بعضی عکس ها به نظرم یه نسل نیست..الان سونی شاید توی نسل بعد بازی هاش روی ps3 بتونه به نزدیکی همین دمو هم برسه.بعد شما تصور کن توی نسل بعد بازم همین رو شاهد باشیم.

انصافا تفاوت خیلی چشم گیری دیده میشه
ولی نسل بعد کجا - دمو کجا ! مطمن باشید سونی هم با همین گرافیک بازی های انحصاری بعدیش رو منتشر نمیکنه
در کل هم مگه تا کجا گرافیک دلیل بر برتری بازی میشه !
هنوز که هنوز ملت میرن کانتر بازی می کنن گرافیکش خوبه ؟ یا little big planet

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or