مقایسه عملکرد PS3 FAT & PS3 SLIM (+عکس)

• Thread starter Thread starter AMIN-3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

AMIN-3

کاربر سایت
PS3_slim_comparison_with_old_ps3.jpg

PS3_slim_in_ternal_component.jpg

PS3_slim_power_consumption.png

PS3_slim_consumption_blue_ray_play_back_.png

ظاهرا که اسلیم نتایج بسیار بهتری داشته.
البته در منبع دستگاه فت مورد نظر CPUی 90 نانومتری داره-4 تا USBداره-رم ریدر داره.
از اون مدل های سری اول هست که قسمت های نقره ای براق هستن یا کرومی هستن و یه لبه هم زیر USBها هست که اون هم براق هست.

منبع

در کل سونی هدفشم از ساخت اسلیم بهبود کیفیت و سرعت بود که تو لود بازی مشهود هست
تنها و تنها در ps1 به نظرم بد بود وگرنه تو پلی 3 اسلیم خیلی بهتره

در کل سونی هدفشم از ساخت اسلیم بهبود کیفیت و سرعت بود که تو لود بازی مشهود هست
تنها و تنها در ps1 به نظرم بد بود وگرنه تو پلی 3 اسلیم خیلی بهتره

رفقا اشتباه نکنید توی اسلیم پردازنده که فرقی نکرده تغییر سرعت نصب و اینا که به مقدار قابل توجهی هستش فقط و فقط مال هاردش هست که مال PS3 های فت 5400 RPM هست ولی توی اسلیم اگر اشتباه نکنم 7000 rpm .من خودم دستگاهم 60 گیگ هستش.عاردم رو عوض کردم و یه seagate 320 gb 7000rpm گذاشتم الان سرعت لودش با اسلیم هیچ فرقی نداره.

خب در جدول دومی در پخش بلو-ری فت خیلی بهتر بوده.دلیلش چیه؟

دوست عزیز من از اونجایی که یادمه شما از همون اول که عضو سایت شدی هرجا شده گفتی ps3 فلانه (از اواتارتم معلومه)حالا چه fat چه slim خوب یا بد بدردبخور یا بدرد نخور خیلی ها گرفتن و استفاده میکنن اول که در مورد ظاهراشون الکی حرف میزدن الانم که اینه حالا هدف این تاپیکهای چیه که بعضی ها درست میکنن معلومم نیست شک نکنید که اگر بدرد نمیخوردن قبل از اینکه شما این موضوعات رو ایجاد کنید همه مطلع میشدن و به شما هم میگفتن.

در کل بابت این موضوع جدیدی که باز کردید ممنون:love::love::love:
و​
موفق باشید .​

دقیقا متوجه منظورتون نشدم.
ولی من عاشق فت هستم:love:
من فقط سوال کردم که چرا در این قسمتی که گفتم فت بهتره.
اینم یه عکس دیگه:
اگر کسی این چیزا رو دقیق در مورد معماری سخت افزاری کنسول ها میدونست که الان خود ایران کنسول ساخته بود سوالت رو در بخش الکترونیکی شرکت سونی اعلام کن بهتره جوابشون دقیقتره :love:

ohh honey you love fat but it seems it hates you sooooo much

مسلم که باید تو بعضی از چیزها بهتر باشه آخه مثالا" جدیده دیگه ولی باز مقایسه یه مشکلی داره چرا چون فکر کنم مقایسش با ps60گیگ که قدیمی تره اشتباهه(اگه همون 60گیگ سابق باشه که من میگم) چون آخرین فت ها فکر کنم از نصل 40 گیگ بودند که یه تغییراتی روش اعمال شده بود خصوصا" در cpu. ولی کلهم هیچ فرقی نداره بشینین حالش رو با ps3 ببرید
که یه سر و گردن بازیهای انحصاریش بالاتره مثل آنچرتد 2 :love:

فك كنم بچه داريد نم نم نسبت به اسليم خيلي بد ميگيد بابا به خدا من اسليم خريدم .
بدبخت مادر مرده واقعا داره خوب كار ميكنه ديگه تعصبي نشيد .
مهم اينه كه ps3 هست . همين

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or