مقایسه عمر باتری های کنترلرهای سه کنسول

Sweet Jesus

کاربر سایت
چون مسافرتم در همین حد بگم ،
360 با شارژ کامل 55 ساعت دائم کار کرده ،
Wii با شارژ کامل 35 ساعت ،
و PS3 فقط تونسته 27 ساعت شارژ نگه داره
( همه حدودا ، نمودار ولی دقیقه :دی )
159148-1-1.jpg

GamePro.com

نکته مهم : لطفا بحث های کودکانه مربوط به فن بوئیسم رو بزارید برای جاهای دیگه ، ترجیح میدم تاپیک به هر علتی پاک شه تا توسط دوستان خردسال فن بوی از بره
292.gif

آخرین ویرایش:
البته درصد زيادي از عمر باطري به خود باطري اي كه مي زاري تو دسته مربوطه ... البته منم تست كردم ... old snake راست مي گه ... PS3 بيشتر كار مي كنه با باطري فابريك ;)

البته درصد زيادي از عمر باطري به خود باطري اي كه مي زاري تو دسته مربوطه ... البته منم تست كردم ... old snake راست مي گه ... PS3 بيشتر كار مي كنه با باطري فابريك

من با ps3 تست نکردم ولی با 360 فکر نکنم 55 ساعت کار کنه خیلی کمتر از ایناست به نظر من حدود 30 ساعت باید باشه

البته دوستان قبل از اینکه سریع ابراز احساسات کنن دقت کنن که این شارژ 360 منظور اون باطری پک قابل شارژ خود دسته هست که باید جدا خریداری کنید. نه اینکه با دو تا باطری Aa بتونین 55 ساعت بازی کنین.

البته باز این 55 ساعت یکم زیادی به نظر میاد.

من با ps3 تست نکردم ولی با 360 فکر نکنم 55 ساعت کار کنه خیلی کمتر از ایناست به نظر من حدود 30 ساعت باید باشه
30 ساعت هم نیست! من با باطری معمولی هر 10 ساعت ( شایدم کمتر ) باطری عوض میکنم! حالا میگیم با باطری آلکالاین 10 ساعت میشه 20، بیشتر که نمیشه!

بابا خدایی دیگه نگید این حرفا رو !!!
یه باتری آلکلاین بندازید توش!!
کمه کم 20 ساعت رو جواب میده!!
من تقریبا توی یه دو هفته یه بار شارپ هم شاید بکنم!!
البته دمه امتحاناست کم بازی می کنم ولی کمه کم دو هفته 20 ساعت رو کمه کم بازی می کنم!!!
دیگه الکی نگید بابا!

من خودم يك هفته توكار تست بودم ...
من به اين نتيجه رسيدم كه باتري Duracle M3 Alkaline از همه ي باطري هاي موجود در بازار بيشتر كار مي كنه كه بدون Vibration به طور مفيد باهاش 28 ساعت بازي كردم...
البته باطري هاي Sony هم واقعا شاهكارند ولي چون انواع Fakeـه اونا خيلي بيشتر از Orginalـشونه ... پس توصيه نمي شه چون فرق فيك و اصل هم واقعا غيرقابل فهمه ;)

Wii با شارژ کامل 35 ساعت ،
و PS3 فقط تونسته 27 ساعت شارژ نگه داره
مثه این که مسافرت خیلی خوش گذشته ها... .:camera:
این نمودار میگه دسته ps3 فقط 17 ساعت کار می کنه نه 27 ساعت... .:confused:
باطری موبایل من با 2,5 اینچ صفحه ی 16 میلیون رنگ talk time ش 6,30 هست بعد دسته ps3 فقط 17 ساعت می مونه؟!!!/:)

نذارید رو حساب فن بوی بازیا:blink: دیه همه می دونن خیلی عددای پرتی نوشته این جدوله:laughing:

آخرین ویرایش:
اقا من براي 360 رو خودم روزي 2 ساعت شيدم بيشتر بازي ميكنم
و قشنگ سر ماه تموم ميشه يعني حدودائ يعني 30 روز يعني حدودا60ساعت بيشترم ميشه
باتري كه مصرف ميكنم دوراسل اصل هست خدايي براي كنترل تلويزيون خونه بندازي يكسالم بيشتر كاميكنه
اقا باتريشم ري شارژ نيست ولي ps3رو امروز از فاميلون ميپرسم ميگم

من به اين نتيجه رسيدم كه باتري Duracle M3 Alkaline از همه ي باطري هاي موجود در بازار بيشتر كار مي كنه كه بدون Vibration به طور مفيد باهاش 28 ساعت بازي كردم...

خشایار جان این باطری Rechargeable ?
قیمت چند ؟

خدایی الان دارم این صفحه رو می خونم خندم گرفته چون هیچکس منظور اشکان جان رو نگرفت ... هیچوقت نمیان باطری های معمولی و یک بار مصرف رو با ps3 مقایسه کنن اینجا منظور پک اصل باطری خود 360 هست که مطمئنم اگه کسی درست بازی کنه این همه ساعت نمیتونه بدون شارژ کار کنه یه نکته رو هم در نظر داشته باشید چون میزان شارژ دسته شما به بازیتون هم ربط داره مثلاَ می گم من توی ps3 اگه یه بازی مثل gt hd رو بازی کنم خیلی کم مصرف میشه باطریم ولی اگه تیکن بازی کنم هر دو یا 3 ساعت باید شارژ کنم دسته رو پس مطمئنن اینا در حال بازی تست نمی کنن باطری ها رو و فقط دسته رو روشن می کنن بدون زدن هیچ دکمه ایی تا در حالت عادی این قضیه رو تست کنن .

ولی خودمونیم چه حوصله ایی داشتن یه همچین تستی گرفتن من عمراَ یه همچین وقتی برای اینکار نزارم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or