مقایسه دسته PS4 و XBOX One از نظر زیبایی و ارگونومی

• Thread starter Thread starter AMIRz7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

مقایسه دسته PS4 و X BOX one از نظر زیبایی و ارگونومی

• مجموع رای دهنده‌ها
    415
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حسین من که نمیگم سابقه ـت کمه یا چیز دیگه ولی منم دقیقا بر عکس تو ام دسته ی 360 کلافم میکنه. اتفاقا سبک بازی من هم دقیقا عین بارساس تقریبا تو بازی فقط پاس میدم بیشتر هم تک ضرب ولی باز با دسته ی 360 ضریب خطام بالاتره.

بعد من درست متوجه نشدم با D-Pad پاسکاری میکنی؟ یعنی از آنالوگ استفاده نمیکنی؟
آره دیگه:dچون آنالوگش پایین هست نمیتونم.البته اینم باید میگفتم که آنالوگ Ds خیلی بهتر از 360 هست.خیلی خیلی نرمتر و دقیقتر هست.ولی حیف که پایین هست.

آره دیگه:dچون آنالوگش پایین هست نمیتونم.البته اینم باید میگفتم که آنالوگ Ds خیلی بهتر از 360 هست.خیلی خیلی نرمتر و دقیقتر هست.ولی حیف که پایین هست.
خب پس مشکل همینه :دی من با D-Pad راه نمیتونم برم چه برسه به پاسکاری ولی از اونجایی که با پایین بودن آنالوگ مشکل ندارم (در واقع راحت تر هم هستم) کلا فیفا رو PS خیلی بیشتر راه دستمه. خودت هم که اشاره کردی آنالوگ DS بهتره.

اگه مقاومتش هم درحد دسته360باشه پس بهتره..دستهpsفقط تو بازی ها فایتینگ بهتره ولی اکس باکس توfpsوریسینگ خداست

این هم عکس از پشت دسته xbox one
dr0jbama94klbz611gn.jpg

فیفا9/10/11/و مقدار کمی 12
البته کلا کنترلر همش به عادت بستگی داره ولی من با دسته 360 خیلی راحتتر بودم.لااقل انگشتام درد نمیگرفت.

البته فیفا شماره به شماره سیستم پاسش رو پیشرفته کرد یعنی توی شماره 9 زیاد مشکلی نداشتم ولی مثلا 12 رو نمیشه بازی کرد.
همینطور fps که واقعا با 360 خیلی راحتتره.

البته سبک ریسینگ سیمولیشن هم فراموش نکنید که برای گازو ترمز با l2 , r2 دست آدم فلج میشه و قابل مقایسه با تریگر xbox نیست.
در کل از هر لحاظ نگاه میکنم کنترلر xbox برتری واضحی داره.

دکمه های دسته PS3 که pressure sensitive ـه که اصلا! چجوری پدر دستت در میاد؟ :دی اگر دسته Xbox 360 دو تا تریگر داره، پرشر سنستیو بودن کلیدای PS3 همین کارو میتونه با همه کلیداش انجام بده. من کاری به بحث عادت ندارم ولی نظر شما در مورد دسته PS3 اصلا درست نیست.

همون پس... بیخودی تو سر دسته سونی میزنی چون جای آنالوگش با مال 360 فرق داره. هیپاکریسی فور ده وین!

به نظر من دسته ها جوری طراحی شدن که طرفداران ps و xbox از کنترولراشون راضی هستند ;) البته دسته 360 که خوراک اول شخص بود با دسته ps هم بازی نکردم :-/

دست ps این نسل خیلی بهتر شده و دست xbox به نظر من فرقی نکرده بازم میگم ب نظر من

به نظر من این دکمه های ور قلمبیدش خیلی زشته دسته One .

Darkfie1d

سیاوش ولی انصافا دسته PS3 یه جوری بود ، من خودم هر وقت بازی می کردم دستم یه خرده عرق می کرد زرت از آنالوگ سر میخورد پایین شستم .

دسته PS خیلی حرفه ای تره... تو اف پی اس هم با دسته PS دقیقتر میشه زد. :smoke1:

البته چیز زیادی از دسته ایکس باکس وان مشخص نشده .
بلکه به نظرم خوشگل تره ولی به نظر می یاد کارایی دسته پی اس 4 نسبت به دسته ایکس باکس وان بیشتره .

دوستان جوری تحلیل میکنن انگار چند ساله با دسته های ایکس باکس1 و پلی استیشن 4 بازی کردن.هنوز کو تا پاییز که جوجه رو بشمرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or