مقایسه جزئی ign بین BF Vs CoD

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...
ign به تازگی بین دو رقیبی که امسال به بازار عرضه خواهند مقایسه ای برگزار کرده که در یک عکس به طور خلاصه نمایش داده شده. فاکتور هایی که در این مقایسه هستند عبارت اند از:تعداد نسخه هایی که تا به حال عرضه شده-تعداد مپ پک ها و dlc ها -ناشران هر قسمت از بازی-نسخه موبایل-بهترین فروش از بین سری-تعداد نسخه های کپی فروخته شده.

25615713244109711489.jpg

http://games.ign.com/articles/118/1186485p1.html

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: $Dante$
عجب ! میدونستم تو ایران مردم خیلی گرافیک دوست دارن ولی دیگه نه اینقدر ! طرف با دیدن 2 تا دمو از یه بازی چنان شستشوی مغزی شده که طاقت شنیدن نظر مخالف نداره ! ماشالله دوستان که خیلی جاها دیگه هرچی خواستن گفتن اما بنده پیشنهاد میکنم حرفای قشنگتون رو با دلیل بزنید !
لطفا در مورد گرافیک هم دوباره شروع نکنید ! هرکس کورم باشه میفهمه گرافیک تو MW3 خیلی بهتر از نسخه های قبل شده و موتور بازی کلی تغییر کرده , البته چون اسمش Frostbite 2 نیست و توش حالت سینه خیز رو به رخ نمیکشن این مشکلات پیش اومده ...
من موندم دیگه چرا از سریای قبلی BF در مقابل COD دفاع میکنید ؟! یه کارشناس تو دنیا پیدا نمیشه که بتونه BF رو سرتر از COD نشون بده ! آخه وقتی یه بازی تو 7 تا نسخه فروشی در حد یه نسخه از یه بازیه دیگه داشته , چطور میشه اینا رو مقایسه کرد ؟! خواهشا یه ذره چشاتونو باز کنید و باور کنید میلیونها نفر اشتباه نمیکنن بلکه شمایید که گول 2 تا دمو رو خوردید ...
در مورد روند بازیا و ... هم یه بار قبلا گفتم که به ترکیب تیم برنده دست نمیزنن . هیچ دلیلی نداره بیان بهترین گیم پلی رو تو سبک FPS به خاطر طرفداران ایرانی که همه ی بازیا رو اصل میگیرن و به جز گرافیک به چیزای دیگه هم اهمیت میدن , عوض کنن ...
از پیش فروش بازی معلوم شد که طرفدارای واقعی هنوزم به COD و MW اعتقاد دارن و البته تعداد طرفدارا تقریبا 2 برابر هم شده , البته همونجور که گفتم مردم اونور هیچی نمیفهمن ...
در مورد فروش بازی هم باید بگم هرکس میگه فروش ملاک خوب بودن بازی نیست , داره خودشو گول میزنه چون هیچکس 60 $ پول از سر راه پیدا نمیکنه و چند 10 دلار دیگه از تو چاه بر نمیداره که بره یه بازی رو بخره بلکه به خاطر کیفیت بازی , میره بابتش پول میده و میخرتش !
خب حالا اگه کسی میخواد دوباره بگه اون چند میلیون نوبن و هیچی حالیشون نیست و قصد داره بگه از اون چند میلیون بیشتر میفهمه لطفا بگه تا منم باهاش آشنا بشم چون خیلی به نوابغ علاقه مندم ...

بحث را چرا عوض میکنی تو پست قبلیت تو این تایپیک عرض کردی گرافیک MW2 و BO از BC2 بیشتره
من پرسیدم روی چه پلتفرمی؟
روی PC که کاملا واضحه کدوم بازی گرافیکش بیشتره

dante جان من کی جبهه گرفتم؟ از همون اول هم گفتم هر دو بازی رو میگیرم و لذت میبرم ولی بعضی از نظرات برام جالب میشه که جواب میدم (همش هم که علیه کال نیست که،یکی از بچه ها وقتی گفت گیم پلی کال مثل آب پاش میمونه من پست دادم و گفتم از این حرفها نزنید)
اما خب چیکار کنم که نظرات فنهای cod جالبتره،مثلا همین همه چیز گرافیک نیست و هیجان کال بیشتره (اصلا هم براشون صلایق دیگران مهم نیست،چون خودشون خوششون میاد حتما بهتره)و...

ولمون کن آقا توی هیچ بازی گرافیک مهمترین بخش نیست شاید توی ایران همه به خاطر گرافیک بازی رو انجام بدن ولی هیچ موقع گرافیک مهمترین بخش نیست اینو یاد بگیر!
اگه گرافیک فقط تو ایران مهمه پس چرا خارجیها به دنبال ارتقا گرافیکن؟ نزن این حرفو هر کسی نظری داره،یکی از گرافیک خوشش میاد یکی از گیمپلی

بعد MW2 اون موقع که اومد یکی از بهترین گرافیک ها رو نداشت لابد از نظر شما؟!=))
بهترین گرافیک با گفتن cg خیلی تفاوت داره،ببخشید ولی احمق ترین آدم هم اون گرافیک رو cg نمیبینه...تازه فکر کنم با KZ 2 اومد پس نمیشه گفت بهترین،بهتره بگی یکی از بهترینها

ولی چون میبینم بخاطر یه گرافیک همه مجذوب و شیفته BF3 شدن واقعا متاسفم میشم!که چرا فقط ظاهر رو میبینیم!
مطمئنا ظاهر یکی از دلایل جذب انسانه،چرا ظاهر بهتر نشه؟،اگه اینجوره من هم باید بگم کله پاچه:-& خیلی خوبه چون من از ظاهرش بدم میاد

به خدا اگه یه بازی بهترین گرافیک رو داشته باشه ولی بقیه بخش ها مزخرف باشن شما حاضر نیستی اون بازی رو بازی کنی مطمئن باش!ولی بر عکس این قضیه چرا!

درسته،ولی برعکسش هم باز از بازی زده میشی

ولی یه جوری میگی که انگار BF3 فقط گرافیکه

این که شاید BF3 بهتر از MW3 بشه رو به عنوان یه طرفدار COD شاید بتونم قبول کنم ولی دیگه راجع به گذشته این دو سری بازی اصلا جای بحث نیست، واقعا میتونید COD4 رو با BFBC 1 و یا COD6 رو با BFBC2 مقایسه کنید؟؟؟؟؟؟؟نمیدونم اینجا چرا همه به نظرشون COD همه چیزش بده!!!!!!!!!!

من اصلا حوصله بحث در مورد این دو تا بازی را ندارم ولی تو این تاپیک می بیتم که بعضی ها BF3را فقط گرافیک عالیش در نظر می یگرن و بقیه قسمت از نظر اونا کشکه!
1-تا اونجایی که من و خیلی ها می دونن BF3علاوه بر گرافیک عالی صدا گذاری فوق العاده داره حتی صدا گذاریش از BC2هم واقعی تر هستش.کسی که با هدفون حرفه ای و یا یک سیستم صوتی حرفه ای صدای BC2را شنیده باشه بهترین صدا گذاری سال 2010 و حتی یکی از بهترین صدا گذازی چند سال اخیر بود.کافیه جوایز بازی را ببینید.
2-مولتی پلیر BFهم مخصوصا BF3مهم نرین و قشنگ ترین قسمت بازی هستش. تازه CO-OPهم اضافه شده.
3-گیم پلی بازی هم بر خلاف خیلی ها که روی هوا نظر میدن پیشرفت زیادی کرده و واقعی تر شده.کسانی که نسخه ALPHA TRIALبازی را انجام دادن می دونن گیم پلی بازی چجوریه.
سرعت گیم پلی بازی تقریبا شبیه CODشده و بقول افرادی که بازی کردن نسخه الفا را حس COD MW2را به ادم میده از نظر سرعت گیم پلی.

4-تخریب پذیریه عالیه بازی هم که بماند.

• Like
Reactions: VahiD_ST
dante جان من کی جبهه گرفتم؟ از همون اول هم گفتم هر دو بازی رو میگیرم و لذت میبرم ولی بعضی از نظرات برام جالب میشه که جواب میدم (همش هم که علیه کال نیست که،یکی از بچه ها وقتی گفت گیم پلی کال مثل آب پاش میمونه من پست دادم و گفتم از این حرفها نزنید)
اما خب چیکار کنم که نظرات فنهای cod جالبتره،مثلا همین همه چیز گرافیک نیست و هیجان کال بیشتره (اصلا هم براشون صلایق دیگران مهم نیست،چون خودشون خوششون میاد حتما بهتره)و...

اگه گرافیک فقط تو ایران مهمه پس چرا خارجیها به دنبال ارتقا گرافیکن؟ نزن این حرفو هر کسی نظری داره،یکی از گرافیک خوشش میاد یکی از گیمپلی

بهترین گرافیک با گفتن cg خیلی تفاوت داره،ببخشید ولی احمق ترین آدم هم اون گرافیک رو cg نمیبینه...تازه فکر کنم با KZ 2 اومد پس نمیشه گفت بهترین،بهتره بگی یکی از بهترینها

مطمئنا ظاهر یکی از دلایل جذب انسانه،چرا ظاهر بهتر نشه؟،اگه اینجوره من هم باید بگم کله پاچه:-& خیلی خوبه چون من از ظاهرش بدم میاد

درسته،ولی برعکسش هم باز از بازی زده میشی

ولی یه جوری میگی که انگار BF3 فقط گرافیکه
درسته من به نظر همه احترام میزارم و میگم هر کسی نظری داره ولی اینطور نیست که خارجی ها اولین اولویت بازی رو گرافیک بدونن من خودم میگم گرافیک یکی از مهمترین بخش ها هست ولی بخش هایی مثل گیم پلی و داستان مهمتر از اون هستن ولی خب بازم هر کسی نظری داره!
اگر دقت کرده باشی من نوشتم یکی از بهترین گرافیک ها؟! و من اون نمایش در E3 رو میگم که مردم از گرافیک بالای بازی واقعا هیجان زده شده بودن!نه موقع عرضه بازی رو!
درسته ظاهر مهمه ولی اول بخش های دیگه از جمله گیم پلی،داستان!
نه من میگم BF3 فقط چند میلیون کمتر از COD خواهد فروخت اون هم به دلایل مختلف ولی یکی از بهترین بازی های سال میشه اتفاقا من خودم بیشتر طرفدار سری BF هستم تا COD ولی از این جو ایجاد شده زیاد خوشم نمیاد!
در ضمن کله پاچه چشه مگه؟!!:d

اینطور نیست که خارجی ها اولین اولویت بازی رو گرافیک بدونن من خودم میگم گرافیک یکی از مهمترین بخش ها هست ولی بخش هایی مثل گیم پلی و داستان مهمتر از اون هستن ولی خب بازم هر کسی نظری داره!

همونطور که خودت هم قبول داری هر کسی نظری داره بازیسازها که مستثنی نیستند هر کدوم یه اولویت دارند، یکیشون به گرافیک اهمیت میده(کرایتک) یکی به داستان (Bethesda) یکی هم به هیچی (سازندگان pes)

اگر دقت کرده باشی من نوشتم یکی از بهترین گرافیک ها؟!

درسته گفتی یکی از بهترینها ولی وقتی میگی یه عده مثل cg میدوسته بودنش یعنی بهترین،تازه باید به عقل اون افراد شک کرد یعنی واقعا گرافیکش در حد اون دموی معروف KZ بود...

درسته ظاهر مهمه ولی اول بخش های دیگه از جمله گیم پلی،داستان!

تو این یه ضمینه به توافق نمیرسیم،همه در کنار هم نه فقط یکی...

راستی جوابمو ندادی مگه BF فقط گرافیکه؟ یعنی تو همون 2تا تریلر فقط گرافیکشو دیدی؟

در ضمن کله پاچه چشه مگه؟!!:d

چش نیست گوشه :d

همونطور که خودت هم قبول داری هر کسی نظری داره بازیسازها که مستثنی نیستند هر کدوم یه اولویت دارند، یکیشون به گرافیک اهمیت میده(کرایتک) یکی به داستان (Bethesda) یکی هم به هیچی (سازندگان pes)

درسته گفتی یکی از بهترینها ولی وقتی میگی یه عده مثل cg میدوسته بودنش یعنی بهترین،تازه باید به عقل اون افراد شک کرد یعنی واقعا گرافیکش در حد اون دموی معروف KZ بود...

تو این یه ضمینه به توافق نمیرسیم،همه در کنار هم نه فقط یکی...

راستی جوابمو ندادی مگه BF فقط گرافیکه؟ یعنی تو همون 2تا تریلر فقط گرافیکشو دیدی؟

چش نیست گوشه :d
تو اون مسئله به توافق نمیرسیم همونطور که خودت گفتی!
BF هم نه همه چی هست ولی یه چیز که توی دمو های BF دیدم ضرب آهنگ نسبتا کندی داره در صورتی که باید تند باشه کلا گیم پلی سری BF کنده و به اندازه سری COD سریع نیست!
ولی من نمیگم کدوم بهتره کدوم بهتر هر کدوم یه سری ویژگی دارن که تا بازی نیاد نمیفهمیم دقیقا خوبه یا بد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or