مقایسه جزئی ign بین BF Vs CoD

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...
ign به تازگی بین دو رقیبی که امسال به بازار عرضه خواهند مقایسه ای برگزار کرده که در یک عکس به طور خلاصه نمایش داده شده. فاکتور هایی که در این مقایسه هستند عبارت اند از:تعداد نسخه هایی که تا به حال عرضه شده-تعداد مپ پک ها و dlc ها -ناشران هر قسمت از بازی-نسخه موبایل-بهترین فروش از بین سری-تعداد نسخه های کپی فروخته شده.

25615713244109711489.jpg

http://games.ign.com/articles/118/1186485p1.html

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: $Dante$
درسته تا به این لحظه COD تو گرافیک بهتر بوده
looksmiley.gif
292.gif

خدایی با گوشیم عکس گرفتم و هرکی بخواد براش میفرستم که چطور طرف گیر میکنه تو دیوار یا مثلا جنازه ی یارو دستش تو هوا مونده و انگار داره دست تکون میده ...

خب اینایی که گفتی باگه و من هزارتا مثل اینو تو کال دیدم ولی نگفتم،چون هر بازیی باگ داره مخصوصا از این نوعش
اون مرحله تو bo بود که یارو رو حل میدادیم بعد با یه چیزی مثل تیرکمون تیرهای بمبی میزدیم (تو رو خدا توضیحو) اونجا وقتی طرفو حل دادم دستش گیر کرد همونطوری موند،خب الان من بیام اینو بگم چی میشه مثلا ؟

كامنت من (شماره 13) بيشتر جنبه ي كنايه داشت هاااا :d
کنایه نداریم آقا یعنی چی
fingersmiley.gif
کلی زحمت کشیدم پستو نوشتم
ugly004.gif

شوخی کردم , ما
2lxe53l.gif

• Like
Reactions: koorosh sh
افتخار نيست ولي ميشه بگي چه مشكلي داره ؟
ببین بحث در مورد تجربه هست.وقتی اعضای یک شرکت در باگ های یک بازی رو مینویسن،درواقع درس میگیرن و بعدا اون باگ رو تکرار نمیکینن(حتی باگی که مربوط به اون موضوع هست رو تکرار نمیکنن).این احتمال انجام تکرار شدن باگ به مراتب بالاتر هست وقتی یک شرکت دیگه تنها با گفته ها و نوشته ها ،با باگ ها و ایرادات بازی قبلی آشنا شده.امیدوارم تونسته باشم منظورم رو بیان کنم!;)

من میگم آقا یه پولی بزاریم وسط جمع کنیم بدیم آقای دانته به عنوان هزینه باخت تا ما رو ول کنن تو تاپیک های BF :دی آقا اصلا حق با توئه کلن بیخیال شو جون من دانته جان :دی

بازیها که هنوز نیومدن اینقدر داریم براش بحث های زیاد میکنیم و چشم بسته غیب میگیم دیگه چه برسه که بیان...:d
اکتی و ea باید از این فن های اکتیو قدردانی کنه:))

من میگم آقا یه پولی بزاریم وسط جمع کنیم بدیم آقای دانته به عنوان هزینه باخت تا ما رو ول کنن تو تاپیک های BF :دی آقا اصلا حق با توئه کلن بیخیال شو جون من دانته جان :دی
تا الان که هیچ برتری از این ea پول پرست ندیدیم.bf باید خوابشو ببینه با اون بازی مزخرف و پر از باگش

تا الان که هیچ برتری از این ea پول پرست ندیدیم.bf باید خوابشو ببینه با اون بازی مزخرف و پر از باگش
what؟ باگ؟شما هر وقت تونستید موتور گرافیک جدید بندازید رو بازیتون حرف بزنید.3 نسخه از بازی های cod هنوز نتوستند داستان بازی رو درست حسابی تعریف کنند به مخاطب

عجب ! میدونستم تو ایران مردم خیلی گرافیک دوست دارن ولی دیگه نه اینقدر ! طرف با دیدن 2 تا دمو از یه بازی چنان شستشوی مغزی شده که طاقت شنیدن نظر مخالف نداره ! ماشالله دوستان که خیلی جاها دیگه هرچی خواستن گفتن اما بنده پیشنهاد میکنم حرفای قشنگتون رو با دلیل بزنید !
لطفا در مورد گرافیک هم دوباره شروع نکنید ! هرکس کورم باشه میفهمه گرافیک تو MW3 خیلی بهتر از نسخه های قبل شده و موتور بازی کلی تغییر کرده , البته چون اسمش Frostbite 2 نیست و توش حالت سینه خیز رو به رخ نمیکشن این مشکلات پیش اومده ...
من موندم دیگه چرا از سریای قبلی BF در مقابل COD دفاع میکنید ؟! یه کارشناس تو دنیا پیدا نمیشه که بتونه BF رو سرتر از COD نشون بده ! آخه وقتی یه بازی تو 7 تا نسخه فروشی در حد یه نسخه از یه بازیه دیگه داشته , چطور میشه اینا رو مقایسه کرد ؟! خواهشا یه ذره چشاتونو باز کنید و باور کنید میلیونها نفر اشتباه نمیکنن بلکه شمایید که گول 2 تا دمو رو خوردید ...
در مورد روند بازیا و ... هم یه بار قبلا گفتم که به ترکیب تیم برنده دست نمیزنن . هیچ دلیلی نداره بیان بهترین گیم پلی رو تو سبک FPS به خاطر طرفداران ایرانی که همه ی بازیا رو اصل میگیرن و به جز گرافیک به چیزای دیگه هم اهمیت میدن , عوض کنن ...
از پیش فروش بازی معلوم شد که طرفدارای واقعی هنوزم به COD و MW اعتقاد دارن و البته تعداد طرفدارا تقریبا 2 برابر هم شده , البته همونجور که گفتم مردم اونور هیچی نمیفهمن ...
در مورد فروش بازی هم باید بگم هرکس میگه فروش ملاک خوب بودن بازی نیست , داره خودشو گول میزنه چون هیچکس 60 $ پول از سر راه پیدا نمیکنه و چند 10 دلار دیگه از تو چاه بر نمیداره که بره یه بازی رو بخره بلکه به خاطر کیفیت بازی , میره بابتش پول میده و میخرتش !
خب حالا اگه کسی میخواد دوباره بگه اون چند میلیون نوبن و هیچی حالیشون نیست و قصد داره بگه از اون چند میلیون بیشتر میفهمه لطفا بگه تا منم باهاش آشنا بشم چون خیلی به نوابغ علاقه مندم ...

انقدر هر سال کال بازی کردیم داریم بالا میاریم این سازنده هاش هم لااقل یه سال صبر نمیکنن یه موتور بسازن بعد خزئولاتشون رو بدن دست مردم . من از همین الان میدونم تو کال چه اتفاقاتی میوفته . همه نسخه هاش عین همه دیگه تو این شماره هم که اومدن رسما فایل های MW2 رو تو انجین کپی کردن

دوستان این که IW نمیتونه موتور جدید بسازه باعثش ACTI هست.
والبته واقعا هم تو کارشون استادن که با این موتور دارن بازیهایی با 60 فریم تحویل ما میدن!
یه نکته هم خواستم بگم توی بازیهای اول شخص گرافیک اهمیت آنچنانی نداره و مهم گیم پلی هست!خواستم بگم.حالا دیگه هر کی نظر شخصی میده به خودش مربوطه!

من الان تمام نسخه هاي COD روبرومه ، اگه كسي بياد بگه گرافيك تمام نسخه هاش مثل همه داره خودشو گول ميزنه الان كه من IW engine 1.0 واسه COD 4 رو
با تريلرهايي كه از MW3 ديدم و حتي Black ops مقايسه ميكنم بايد بگم كه COD 4 در مقابل اينا حرفي واسه گفتن نداره بعد شما ميايد ميگين اين همون انجين هست و هيچ تغييري ندادن !
قبول دارم گرافيك BF 3 خيلي خوبه و احتمالا از MW3 بهتره ولي به هيچ وجه به هيچ وجه گرافيك MW3 بد نيست و اينكه بياي بگي گرافيك MW3 اشغاله كم لطفي محض هست

بقيه نكات رو هم كه كه عارف جان گفت .

ويرايش :در مورد داستان هم يا شما بازي رو انجام نداديد يا بازي رو تموم نكرديد يا اصلا نفهميديد چي به چيه چون براي مثال
BO يكي از پيچيده ترين و درگير كننده ترين داستان هايي رو داره كه من تا حالا ديدم !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ArianUndead
من الان تمام نسخه هاي COD روبرومه ، اگه كسي بياد بگه گرافيك تمام نسخه هاش مثل همه داره خودشو گول ميزنه الان كه من IW engine 1.0 واسه COD 4 رو
با تريلرهايي كه از MW3 ديدم و حتي Black ops مقايسه ميكنم بايد بگم كه COD 4 در مقابل اينا حرفي واسه گفتن نداره بعد شما ميايد ميگين اين همون انجين هست و هيچ تغييري ندادن !
قبول دارم گرافيك BF 3 خيلي خوبه و احتمالا از MW3 بهتره ولي به هيچ وجه به هيچ وجه گرافيك MW3 بد نيست و اينكه بياي بگي گرافيك MW3 اشغاله كم لطفي محض هست

ويرايش :در مورد داستان هم يا شما بازي رو انجام نداديد يا بازي رو تموم نكرديد يا اصلا نفهميديد چي به چيه چون براي مثال
BO يكي از پيچيده ترين و درگير كننده ترين داستان هايي رو داره كه من تا حالا ديدم !
من با حرفت کاملا موافقم و گرافیک COD یکی از بهترین هاست حتی MW2 یکی از بهترین گرافیک ها رو ارائه داد به حدی که واقعا مردم توی E3 که دموی بازی رو دیدن فکر میکردن CG هست یارو الکی داره بازی میکنه!:d
در مورد داستان هم BO بد عمل نکرد و خوب بود ولی کلا نه BF و نه COD هیچکدوم برای داستان ساخته نمیشن!

وقتی بلد نیستند از موتور گرافیکی جدیدی استفاده کنند و همش میگن ارتقا پیدا کرده و خوبه و 6 فریم ولی به المان های دیگه توجه نمیکنند. داستان که همش کشش میدند ( الان میگه داستان های بازیهای دیگه رو مگه طولش نمیدند)استفاده از صحنه های تکراری.موتور گرافیکی قدیمی .داستان مبهم و گیج کننده .باگ و شوتر بکش برو جلو فقط تحویل دادن به خورد ملت

عارف جان حرفت درست ما که نگفتیم (خودم منظورمه) گرافیک mw3 فاجعست مطمئنا بهتر شده ولی نه خیلی اینو وقتی عرضه بشه میفهمی (منظورم این نیست که گرافیکش بده)

در مورد فروش هم من از همون اول قبول داشتم که مردم الکی یه بازی رو نمیگرفتن،ولی دلیل نمیشه چون bf فروشش خیلی زیاد نیست بازیه بدی باشه

راستی درسته گیم پلی،هیجان و ... مهمه اما از نظر من گرافیک یکی از مهمترین ویژگیهای یه بازیه خوبه چون حس بهتری به شما میده

یه نکته هم خواستم بگم توی بازیهای اول شخص گرافیک اهمیت آنچنانی نداره و مهم گیم پلی هست!

آقا این گرافیک تو کدوم سبک مهمه ما بریم اونجا مانور بدیم؟ فعلا RPG و RTS وجدیدا FPS نیاز به گرافیک نداره، منتظر سبکهای دیگر هم باشید.....
فقط اینو نمیدونم که چرا تا یه بازی معرفی میشه و 2 تا عکس ازش نشون میدن اولین پست ها به این شکله "گرافیکش چقدر داغونه یاد نسل قبل افتادم

ای آقا:d بحث من همینه دیگه به قول اکثر cod فنها ساختهای treyarch از جمله نسخه آخر (BO) فاجعه ای بیش نیست و آبروی سری را برده است،ولی چرا تا بحث داستان میشه این بازی رو وسط میکشید؟
یعنی خودتون هم قبول دارید که نسخه های قبل داستان پیچیده و درگیر کننده نداشته (نمیگم BF داستان داره ها خودم هم میدونم داستانش آب دوغ خیاریه)

حتی MW2 یکی از بهترین گرافیک ها رو ارائه داد به حدی که واقعا مردم توی E3 که دموی بازی رو دیدن فکر میکردن CG هست یارو الکی داره بازی میکنه!:d
2i8d4ao.gif

عارف جان حرفت درست ما که نگفتیم (خودم منظورمه) گرافیک mw3 فاجعست مطمئنا بهتر شده ولی نه خیلی اینو وقتی عرضه بشه میفهمی (منظورم این نیست که گرافیکش بده)

در مورد فروش هم من از همون اول قبول داشتم که مردم الکی یه بازی رو نمیگرفتن،ولی دلیل نمیشه چون bf فروشش خیلی زیاد نیست بازیه بدی باشه

راستی درسته گیم پلی،هیجان و ... مهمه اما از نظر من گرافیک یکی از مهمترین ویژگیهای یه بازیه خوبه چون حس بهتری به شما میده

آقا این گرافیک تو کدوم سبک مهمه ما بریم اونجا مانور بدیم؟ فعلا RPG و RTS وجدیدا FPS نیاز به گرافیک نداره، منتظر سبکهای دیگر هم باشید.....
فقط اینو نمیدونم که چرا تا یه بازی معرفی میشه و 2 تا عکس ازش نشون میدن اولین پست ها به این شکله "گرافیکش چقدر داغونه یاد نسل قبل افتادم

ای آقا:d بحث من همینه دیگه به قول اکثر cod فنها ساختهای treyarch از جمله نسخه آخر (BO) فاجعه ای بیش نیست و آبروی سری را برده است،ولی چرا تا بحث داستان میشه این بازی رو وسط میکشید؟
یعنی خودتون هم قبول دارید که نسخه های قبل داستان پیچیده و درگیر کننده نداشته (نمیگم BF داستان داره ها خودم هم میدونم داستانش آب دوغ خیاریه)

2i8d4ao.gif
عزیز من چرا پس جبهه گرفتی علیه این بازی؟!
شما که مثلا بی طرفی؟!/:)
ولمون کن آقا توی هیچ بازی گرافیک مهمترین بخش نیست شاید توی ایران همه به خاطر گرافیک بازی رو انجام بدن ولی هیچ موقع گرافیک مهمترین بخش نیست اینو یاد بگیر!
بعد MW2 اون موقع که اومد یکی از بهترین گرافیک ها رو نداشت لابد از نظر شما؟!=))
بی خیال بحث درست بکن لطفا نه این که نمیدونم گرافیک داره نداره و ....!
یکم درست بحث کن!البته من به نظر شما احترام میزارم و اینم بگم من از هر دوی این بازیا یعنی هم BF و هم COD بدم میاد!
ولی چون میبینم بخاطر یه گرافیک همه مجذوب و شیفته BF3 شدن واقعا متاسفم میشم!که چرا فقط ظاهر رو میبینیم!
به خدا اگه یه بازی بهترین گرافیک رو داشته باشه ولی بقیه بخش ها مزخرف باشن شما حاضر نیستی اون بازی رو بازی کنی مطمئن باش!ولی بر عکس این قضیه چرا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or