Esmralda
کاربر سایت
عنوان تاپیک هست بحث فنی نه از روی تعصب
باید بازی رو بخری تا مولتیش باز بشه پس بازی مولتی پلیر رایگان نداریم!
سرویس پلاس یکی از اپشناش مولتی پلیر هست بازی های رایگان هر ماه تخفیفات خرید.. فضای ابری و.....
اگه منم با این منطق جواب بدم با ۱۰ تومن میشه اکانت هکی خرید و یک سال پلاس گرفت!! یا اصلا پلاس رایگان ژاپن ساخت
در مورد موس کیبورد هم بنظرم بهتره یک بار با ds4بازی کنید !
هر کسی موقع خرید بین این دو گزینه مونده و هر کسی بنا به درکش از گیم و نیاز هاش یکی رو انتخاب کرده طبیعتا هر دوی اینا ضعف و قدرتی دارند ولی هیچ کدوم برترین مطلق نیستد
مهم ترین دلیل کنسول برای من :
۱.حوصله نداشتم هر چند وقت دنبال ارتقا قطعات باشم شاید بگید سیستم صفحه قبل عمری برابر با ps4 داره اما این سیستم رو شما هر جا ببری برات ببنید ایراد میگیرن که چرا مادربورد را عادی گزاشتی ولی گرافیک رو حرفه ای بله درسته که ممکنه کار کنه و مشکلی نباشه ولی طبیعتا مادر بورد گیمینگ اپشن های مقاوم تری در باره ی گرما و... دارد این مساله در باری رم هم هست کخ رم انتخاب شده کاملا ساده هست
۲.بازی های انحصاری فک نکنم بازی در حد last of us-انچارتد برای pc باشه
۳.انلاین بازی کردن یک بازی و فروختن ان ...بازی توی pc خیلی سخت میشه یک بازی اورجینال رو ب یکی فروخت همه کرکی بازی میکنن
۴.الزام نبودن به نشتن پشت صندلی برای بازی با ps4 ..میشه خوابید لم داد روی زمین نشست و ....
اینا دلایل من بوده ممکن فکر شما فرق بکنه باید بهم احترام بگزاریم نه این که بگیم حتما فکر من درسته
اون جمله اول رو بهتره به خودتون بگین نه به من.
dota و lol و hots و tf 2 بیشتر mmo ها احتایجی به خرید نداره و میتونین بازی رو مجانی دانلود کنین و مجانی بازی کنین. هیچ پولی هم لازم نیست پرداخت بشه برای بازی کردن.
من ps4 دارم و میدونم ds4 چجوریه. برای سبک هایی که گفتم موس و کیبرد بهترن و برای بازی های tp و فایتینگ و ... ds4 بهتره.
من نگفتم pc برتره مطلقه. بهتره پست من رو دوباره بخونی.
1 - این مشکل شخصی شماست که حوصله نداری.
2 - بازی هایی در حد WoW و st2 و dota 2 هم روی ps4 وجود نداره. چه ربطی داره این موضوع ؟ هر پلتفورمی بازی های انحصاری خوب خودش رو داره.
3 - فروش رو قبول دارم چون هیچکی بازی رو فیزیکی نمیخره ولی خیلی ها اوریجینال میخرن از steam. بجاش اگر بازی هات رو از روی steam بخری بسیار ارزون تر تموم میشه
4 - pc رو میشه به تلویزون نصب کرد و با دسته بازی کرد.
وقتی میگی pc بازی آنلاین مجانی نداره یا حرف دسته رو میکشی وسط حرفت اشتباهه.
معلومه که دلایل من فرق داره. من کنسول رو بخاطر بازی هاش گرفتم و دلیل بعدیش هم اینه که من زیاد به گرافیک اهمیتی نمیدم و اون بازی های PC که مدنظرم هست رو با یه سیستم معمولی هم میتونم اجرا بکنم پس با درنظر گرفتن همه نکات تصمیم گرفتم ps4 بگیرم. ولی دلیل نمیشه خوبی های PC رو کوچیک جلوه بدم.