مقایسه بازی Halo 3 با Haze !

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
در وب سایت های خارجی عکسی هایی از این دو بازی قرار داده شده که از طریق این عکس ها اومدن و این دو بازی رو تا حدودی با هم مقایسه کردن . نظر شما چیه ... خودتون ببینید :

_1186909241.jpg

_1186909398.jpg

_1186910253.jpg

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
فعلا که Halo رقیب Kill zone هست . این حرف رو هم خود سونی گفته که در هنگام عرضه Kill zone 2 می خواد هیلو رو تحت تاثیر قرار بده . پس این دو تا رقیب هم هستند . در ضمن خود سازندگان هیلو هم پس از عرضه نسخه بتا و در آمدن صدای طرفداران از گرافیک ، گفته اند که هنوز افکت خاصی به بازی نداده اند .

فعلا که Halo رقیب Kill zone هست . این حرف رو هم خود سونی گفته که در هنگام عرضه Kill zone 2 می خواد هیلو رو تحت تاثیر قرار بده . پس این دو تا رقیب هم هستند . در ضمن خود سازندگان هیلو هم پس از عرضه نسخه بتا و در آمدن صدای طرفداران از گرافیک ، گفته اند که هنوز افکت خاصی به بازی نداده اند .
بله امیر جان درست میگن و این مقایسه Haze و halo فقط که از لحاظ گرافیک نیست ولی چون مهدی جان مقایسه رو در مورد گرافیک ایجاد کردند باید خدمتتون عرض کنم دوستان قصاص قبل از جنایت نکنید بزارید هر دو بازی عررضه بشند بعد دیگه کسی نمی تونه بگه بازی هنوز کامل نیست یا قرار فلان بشه

ییخشید شما اصلا بازی Halo رو نکردین. وقتی یه بازی رو کردین و کامل فهمیدین بهد نظر بدین
البته از مدیرا به خاطر اینکه تاپیک رو منحرف کردم معذرت خواهی میکنم.( چون خودش هم بعضی موقع ها بی خود میاد و قصد ضایع کردن رو داره)

------------------------------------------------------------------------------
اولا تاپیکو منحرف نکن بعدشم مگه قراره halo رو ps2 بازی کرده باشم . من اونو رو pc بازی کردم.شما که خبر نداری پست الکی نده.از مدیرا هم عذز خواهی میکنم که تاپیکو به انحراف کشوندم.

------------------------------------------------------------------------------
اولا تاپیکو منحرف نکن بعدشم مگه قراره halo رو ps2 بازی کرده باشم . من اونو رو pc بازی کردم.شما که خبر نداری پست الکی نده.از مدیرا هم عذز خواهی میکنم که تاپیکو به انحراف کشوندم.

اولا شما ناپیک رو منحرف میکنی ( به خاطر تو تاپیک Heavny Sword هم قفل شده )
دوما کسی نگفته که بازی روی PS2 بازی کردی یا نه؟!
سوما تا اونجایی که من شنیدم میگفتی که حالم از بازی به هم خورد . همون موقع که نصب کردم بازی رو پاک کردم!:cheesygri
چهارما از مدیران عذرخواهی میکنم

ج

ییخشید شما اصلا بازی Halo رو نکردین. وقتی یه بازی رو کردین و کامل فهمیدین بهد نظر بدین
البته از مدیرا به خاطر اینکه تاپیک رو منحرف کردم معذرت خواهی میکنم.( چون خودش هم بعضی موقع ها بی خود میاد و قصد ضایع کردن رو داره)

1- بابا به فرض هیلو را همه ماها بازی کردیم 2- از کجا میدونید گرافیک haze چطور هست
اینا دلیل به اینکه هیلو بهتره نمیشه منم این بازی شدید علاقه دارم اما ....:biggrin1::p با معذرت از دوستان اگه بد یا تند حرف زدم . قصدی ندارم

با اجازه از مدیران من هم یه تاپیک درست میکنم .

در رابطه با مقایسه Killzone 2 & Halo 3 چون همونطور که گفتم Killzone 2 & Halo 3 رقیب هم هستند و این دو فقط باید با همدیگر مقایسه شوند . ( نه با Haze )

در ضمن CRYSYS رقیب همه ی ایناست .

نکته : همه ی این بازی ها انحصاری هستند ولی Haze ... .

در ضمن این تاپیک در GS هم وجود داره ( قابل توجه بعضی ها )

اشکان جان این حرف قبلیت رو شوخی گفتی؟
کاملا جدی گفتم! کافیه این عکس ها رو بزرگ کنی و به محیط بازی با دقت نگاه کنی. می بینی جلوی بازی ای مثل crysis اصلا هیچی برای گفتن نداره. من کاری به halo ندارم چون خود halo هم گرافیک خیلی تحسین برانگیزی نداره!

ویرایش:
بعضی ها فکر کنم اون جمله منو درست نخوندن:
واقعا این بازی گرافیک خارق العاده و مثال زدنی نداره !

با درود
چند نکته در مورد گرافیک Halo 3 هست که خیلی ها به اون توجه نمیکنن و فقط ظاهر قضیه رو میبینن!
شما اگه به ترایلر ها و تصاویر و اسکن هایی که از بازی منتشر میشه توجه کنید میبینید که در این ترایلر ها اصلآ از افکتهایMotion Blur , DoF , Mud Tone استفاده نشده! که با این حال گرافیک خیلی خوبی داره (نه عالی)! این رو هم بدونید که این افکتهایی که گفتم به شدت در زیبا تر شدن و واقعی جلوه دادن بازی کمک میکنه که این افکتها در بازی های نسل جدید بکار گرفته میشن.
از عناصر تآثیر گزار دیگه میشه به رنگبندی و کنتراست هم اشاره کرد.
شما به اسلحه ها , شخصیت ها و محیط بازی در Halo 3 توجه کنید میبینید که خیلی دقیق کار شده و کیفیت بافت ها هم خیلی عالیه ولی نبود اون افکتهای که گفتم باعث میشه که کیفیت کلی کار یه مقدار بیاد پایین و اونجوری که باید جلوه نکنه! حالا برای من سوال که چرا سازنده ها تا به الان نخواستن از این افکت ها تو بازی استفاده کنن!؟ که اگه بخواد این افکتها تو بازی قرار داده بشه گرافیک این بازی بشدت افزایش پیدا میکنه و بسیار چشمگیر میشه (که به احتمال 99% این افکتها در بازی گنجانده میشه)
حالا برای اینکه شما منظورمو بهتر متوجه بشید من روی چند تا از تصاویر بازی تغییراتی که این افکتها میتونن رو بازی داشته باشن رو تا حدودی انجام دادم که میتونید ببینید (تصویر سمت چپ و بالا تصویر اصلی بازیه) :

4mspw5d.jpg

53qka5v.jpg

6ewozd4.jpg

6cpf1v5.jpg

4y0lift.jpg

با درود
چند نکته در مورد گرافیک Halo 3 هست که خیلی ها به اون توجه نمیکنن و فقط ظاهر قضیه رو میبینن!
شما اگه به ترایلر ها و تصاویر و اسکن هایی که از بازی منتشر میشه توجه کنید میبینید که در این ترایلر ها اصلآ از افکتهایMotion Blur , DoF , Mud Tone استفاده نشده! که با این حال گرافیک خیلی خوبی داره (نه عالی)! این رو هم بدونید که این افکتهایی که گفتم به شدت در زیبا تر شدن و واقعی جلوه دادن بازی کمک میکنه که این افکتها در بازی های نسل جدید بکار گرفته میشن.
از عناصر تآثیر گزار دیگه میشه به رنگبندی و کنتراست هم اشاره کرد.
شما به اسلحه ها , شخصیت ها و محیط بازی در Halo 3 توجه کنید میبینید که خیلی دقیق کار شده و کیفیت بافت ها هم خیلی عالیه ولی نبود اون افکتهای که گفتم باعث میشه که کیفیت کلی کار یه مقدار بیاد پایین و اونجوری که باید جلوه نکنه! حالا برای من سوال که چرا سازنده ها تا به الان نخواستن از این افکت ها تو بازی استفاده کنن!؟ که اگه بخواد این افکتها تو بازی قرار داده بشه گرافیک این بازی بشدت افزایش پیدا میکنه و بسیار چشمگیر میشه (که به احتمال 99% این افکتها در بازی گنجانده میشه)
حالا برای اینکه شما منظورمو بهتر متوجه بشید من روی چند تا از تصاویر بازی تغییراتی که این افکتها میتونن رو بازی داشته باشن رو تا حدودی انجام دادم که میتونید ببینید (تصویر سمت چپ و بالا تصویر اصلی بازیه) :

4mspw5d.jpg

واقعا كارت حرف نداره مجيد جان .
عجب نكته اي اشاره كردي دقيقا اون چيزي كه من فكرش را ميكردم ميخواستم همين حرفها را بزنم ولي از گفتنش ترس داشتم چون ميدونستم چه روزي خواهم داشت !!

به شدت اين افكتهايي كه گفتي تاثير گذار هست ديگه نميشه ردش كرد چون كاملا از عكسها مشخصه . الان بيام ببينم كسي ميتونه ايراد از گرافيك بگيره . يا اينكه مايكرو بلد نيست اين افكتها را تو بازي بزاره :laughing:

مجيد جان اگه تونستي يه تصوير بزرگتر از اين بازي را درست كن تا بهتر معلوم بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or