بله امیر جان درست میگن و این مقایسه Haze و halo فقط که از لحاظ گرافیک نیست ولی چون مهدی جان مقایسه رو در مورد گرافیک ایجاد کردند باید خدمتتون عرض کنم دوستان قصاص قبل از جنایت نکنید بزارید هر دو بازی عررضه بشند بعد دیگه کسی نمی تونه بگه بازی هنوز کامل نیست یا قرار فلان بشهفعلا که Halo رقیب Kill zone هست . این حرف رو هم خود سونی گفته که در هنگام عرضه Kill zone 2 می خواد هیلو رو تحت تاثیر قرار بده . پس این دو تا رقیب هم هستند . در ضمن خود سازندگان هیلو هم پس از عرضه نسخه بتا و در آمدن صدای طرفداران از گرافیک ، گفته اند که هنوز افکت خاصی به بازی نداده اند .
ییخشید شما اصلا بازی Halo رو نکردین. وقتی یه بازی رو کردین و کامل فهمیدین بهد نظر بدین
البته از مدیرا به خاطر اینکه تاپیک رو منحرف کردم معذرت خواهی میکنم.( چون خودش هم بعضی موقع ها بی خود میاد و قصد ضایع کردن رو داره)
------------------------------------------------------------------------------
اولا تاپیکو منحرف نکن بعدشم مگه قراره halo رو ps2 بازی کرده باشم . من اونو رو pc بازی کردم.شما که خبر نداری پست الکی نده.از مدیرا هم عذز خواهی میکنم که تاپیکو به انحراف کشوندم.
ییخشید شما اصلا بازی Halo رو نکردین. وقتی یه بازی رو کردین و کامل فهمیدین بهد نظر بدین
البته از مدیرا به خاطر اینکه تاپیک رو منحرف کردم معذرت خواهی میکنم.( چون خودش هم بعضی موقع ها بی خود میاد و قصد ضایع کردن رو داره)
کاملا جدی گفتم! کافیه این عکس ها رو بزرگ کنی و به محیط بازی با دقت نگاه کنی. می بینی جلوی بازی ای مثل crysis اصلا هیچی برای گفتن نداره. من کاری به halo ندارم چون خود halo هم گرافیک خیلی تحسین برانگیزی نداره!اشکان جان این حرف قبلیت رو شوخی گفتی؟
با درود
چند نکته در مورد گرافیک Halo 3 هست که خیلی ها به اون توجه نمیکنن و فقط ظاهر قضیه رو میبینن!
شما اگه به ترایلر ها و تصاویر و اسکن هایی که از بازی منتشر میشه توجه کنید میبینید که در این ترایلر ها اصلآ از افکتهایMotion Blur , DoF , Mud Tone استفاده نشده! که با این حال گرافیک خیلی خوبی داره (نه عالی)! این رو هم بدونید که این افکتهایی که گفتم به شدت در زیبا تر شدن و واقعی جلوه دادن بازی کمک میکنه که این افکتها در بازی های نسل جدید بکار گرفته میشن.
از عناصر تآثیر گزار دیگه میشه به رنگبندی و کنتراست هم اشاره کرد.
شما به اسلحه ها , شخصیت ها و محیط بازی در Halo 3 توجه کنید میبینید که خیلی دقیق کار شده و کیفیت بافت ها هم خیلی عالیه ولی نبود اون افکتهای که گفتم باعث میشه که کیفیت کلی کار یه مقدار بیاد پایین و اونجوری که باید جلوه نکنه! حالا برای من سوال که چرا سازنده ها تا به الان نخواستن از این افکت ها تو بازی استفاده کنن!؟ که اگه بخواد این افکتها تو بازی قرار داده بشه گرافیک این بازی بشدت افزایش پیدا میکنه و بسیار چشمگیر میشه (که به احتمال 99% این افکتها در بازی گنجانده میشه)
حالا برای اینکه شما منظورمو بهتر متوجه بشید من روی چند تا از تصاویر بازی تغییراتی که این افکتها میتونن رو بازی داشته باشن رو تا حدودی انجام دادم که میتونید ببینید (تصویر سمت چپ و بالا تصویر اصلی بازیه) :