مقایسه بازی Halo 3 با Haze !

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
در وب سایت های خارجی عکسی هایی از این دو بازی قرار داده شده که از طریق این عکس ها اومدن و این دو بازی رو تا حدودی با هم مقایسه کردن . نظر شما چیه ... خودتون ببینید :

_1186909241.jpg

_1186909398.jpg

_1186910253.jpg

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
یعنی این شرکت بازی سازی( haze) خواسته عین halo یک بازی بسازه که عین اون معروف بشه؟!؟!؟!:laughing::):cheesygri:-"

آخرین ویرایش:
ولی یه جورایی مثل اینکه گرافیک haze از halo بهتره:laughing:

اره همينيه كه تو ميگي .
ولي فكر نكنم اين گرافيم نهايي HALO3 باشه و شايد خيلي متفاوت باشه .
البته شايد در مورد HAZE هم صدق كنه ولي بعضي بازي ها هستند كه سعي ميكنن از همون اول گرافيك اصلي بازي را به نمايش بزارن و بعضي ها هم در اخرين لحظه !

ولی یه جورایی مثل اینکه گرافیک haze از halo بهتره

به خاطر همین می خواد معروف بشه دیگه؟:-":cheesygri من توی عکسها ندیم haze گرافیکش بهتره باشه ./:)

به نظر من باید هیلو رو با Kill zone 2 مقایسه کنن نه با Haze . ;)
عجب نظری ;) چرا باید با کیلزون مقایسه بشه سبک 3 تاشون fps هست پس هرکی با هر کی خواست میتونه مقایسه بشه :cheesygri . میبینی چه دنیایی شده :laughing: دیگه haze هم اومده واسه هالو شاخ شده.:biggrin1:

اره همينيه كه تو ميگي .
ولي فكر نكنم اين گرافيم نهايي HALO3 باشه و شايد خيلي متفاوت باشه .
البته شايد در مورد HAZE هم صدق كنه ولي بعضي بازي ها هستند كه سعي ميكنن از همون اول گرافيك اصلي بازي را به نمايش بزارن و بعضي ها هم در اخرين لحظه !

خودت گفتی;) گرافیک اخر HAZE هم شاید این نباشه

هالو 3 همیشه روی گیم پلیش مانور میداده هنوزم این کارو میکنه و عمرا بازی مثل haze بتونه با بازیه هالو رقابت کنه یا حتی مقایسه بشه چون هالو کجا و...................

به نظر من haze از نظر گرافیکی از halo 3 بهتره ولی از نظر game play به halo 3 نمی رسه.:cheesygri

ییخشید شما اصلا بازی Halo رو نکردین. وقتی یه بازی رو کردین و کامل فهمیدین بهد نظر بدین
البته از مدیرا به خاطر اینکه تاپیک رو منحرف کردم معذرت خواهی میکنم.( چون خودش هم بعضی موقع ها بی خود میاد و قصد ضایع کردن رو داره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or