مقایسه بازی Forza 2 و DIRT

کدام یک از این دو بازی تو سبک Racing بهتر هستن ؟

• DIRT

رای‌ها: 39 61.9%
  • Forza motor sport 2

رای‌ها: 24 38.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    63
من dirt ندارم ولی forza دوتا عیب داره یکی اینکه ماشین ها را فرو رفته نشون میده یعنی مثلا bmw که من از نزدیک دیدم به هیچ وجه اینقدر خشن نبود یعنی پشتش این قدر گنده نبود و عیب دیگش تینینگ هست که اصلا حال نمیده چون دیگه زیادی واقعیش کردن یعنی یک بار یک ماشین را تنظیماتش را عوض کنی دیگه به حالت اولش بر نمیگرده و دیگه نمشد مثل قبل بهینش کرد مثلا من خودم یک دج را یک دفعه همچین تیون کردم که گاز زیاد میدادی ماشین ملق میزد ولی در کل بازی خوبی هست من کلا در ریسینگ برام بازی خوبی وجود نداره من بازی دوست دارم که کاکپیت را نشون بده و از توی فرمنو بریم تنها بازی که این را خیلی قشنگ به تصویر کشید بازی قدیمی کامپیوتری word racin بود که به نوعی تبلیغ شرکت بنز بود ولی آخر بازی بود انگار واقعا پشت ماشین نشستی و نرمی را به خوبی درش احساس میکردی

forza 2 رو بايد با بازي هايي مثل pgr يا gran turismo مقايسه كرد.dirt هم بايد با بازيي مثل mottorstom مقايسه شود چون سبك اين دو بازي بسيار متفاوتند.

ولی در کل من از بازیه Dirt خیلی خوشم اومد خیلی خیلی قشنگتر از Forza 2 هست ..... البته اولش Dirt اصلا برام جالب نبود ولی وقتی که 2 تا مرحلش رو رد کردم خیلی باهاش حال کردم ... ولی Forza اولش برام جالب بود ولی بعد 2 هفته برام خسته کننده شد .... و بازیرو ولش کردم ... به خاطر اینکه مسابقاتش همش شبیه هم هست ....ولی توی Dirt خیلی کم پیش میاد که مراحلش شبیه هم باشه .

فورزا خیلی واقعیه.یه حالت عکس برداری داره که چند تا عکس از یه لامبورگینی مشکی انداختم که دوستم اومد خونمون دید فکر کرد عکس واقعیه!!
دیرت رو تو مغازه دیدم یارو بازی میکرد.منتها چند ثانیه ایی بیشتر ندیدم بنظرم اومد 60 Fps نبود؟؟درست دیدم؟

درسته این 2 تا رو نباید با هم مقایسه کرد ولی Forza2 یه مشکل بزرگی داره که Dirt نداره اونم این که Forza2 وسطای بازی خیلی خسته کننده میشه و هیچ کششی برای تموم کردن بازی نداره. اخه من نمیدونم چه معنی میده 7 لپ بازی کردن کاشکی این اولای بازی تمام مسابقات 3 یا 4 لپ بودن.

ولی واقعا اگه بخوایم به طوری کلی حساب کنیم Forza 2 یه سروگردن از DIRT بالاتره ، تو گیم اسپات هم Forza 2 امتیازش از DIRT بالاتر بوده
Forza 2: 9.2
Dirt: 8.3
حالا خودتون قضاوت کنید!

ببینم مگه همه بازی گرافیکه ؟!
یعنی گیم پلی و بقیه چیزا تو racing اهمیت نداره دیگه ؟!

من ميگم forzaبهتره چون Dirtخيلي خيلي سخته واصلا مبتدي ها نميتونن بازي كنن من خودم هنوز dirtرو تموم نكردم!!!!!
dirt يك شبيه ساز واقعي واقعي ولي forzaبيشتر به بازي شبيه

من ميگم forzaبهتره چون Dirtخيلي خيلي سخته واصلا مبتدي ها نميتونن بازي كنن من خودم هنوز dirtرو تموم نكردم!!!!!
dirt يك شبيه ساز واقعي واقعي ولي forzaبيشتر به بازي شبيه

فورزا که سخت تر :دی

من اصلا نمیتونم با سرعت بپیچم !

منم فورزا رو تموم نکردم ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or