مقایســــــــــــــــــــ ـــه پیش فروش بازی ها

اگر میتونستین باز ها رو پیش خرید کنین ، کدوم بازی ها رو

• مجموع رای دهنده‌ها
    99
فقط یه نکته ای رو ذکر کنم.MWF3 نه MW3 .:d

اینم گیر دادن داره !!!

---------- نوشته در 11:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 PM ارسال شده بود ----------

این بازی mw3 فقط توی 360 این مقدار 1,069,948 فروخته و شما کلش رو حساب کنی با pc و ps3 بیشتر از این حرفها میشه ولی در کل geow3 که ترکونده.

جمع فروش MW 3 روی 2 تا کنسول اون لیست ( PC نداره ) بازم 30 هزار تا کمتر از GOW 3 هست .
حالا فرض کنیم PC هم 30 هزار تا فروش کنه . بازم تازه مساوی میشه با GOW 3 . کلا حرف من رو خودت هم ثابت کردی . منتها تفاوتش اینجاست که من منظورم تو همین فروم بود ( اما شما جهانیش رو گفتی ) که تو هر دو تاش هم MW 3 از GOW 3 شکست خورده تو فروش !!!! تک کنسولی هم حساب کنی بازم در مقابل GOW 3 شکست میخوره .

کلا MW 3 سوسک شده در مقابل GOW 3 با سه پلتفرم در مقابل 1 پلتفرم !!!!

اینم گیر دادن داره !!!

---------- نوشته در 11:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 PM ارسال شده بود ----------

جمع فروش MW 3 روی 2 تا کنسول اون لیست ( PC نداره ) بازم 30 هزار تا کمتر از GOW 3 هست .
حالا فرض کنیم PC هم 30 هزار تا فروش کنه . بازم تازه مساوی میشه با GOW 3 . کلا حرف من رو خودت هم ثابت کردی . منتها تفاوتش اینجاست که من منظورم تو همین فروم بود ( اما شما جهانیش رو گفتی ) که تو هر دو تاش هم MW 3 از GOW 3 شکست خورده تو فروش !!!! تک کنسولی هم حساب کنی بازم در مقابل GOW 3 شکست میخوره .

کلا MW 3 سوسک شده در مقابل GOW 3 با سه پلتفرم در مقابل 1 پلتفرم !!!!

ای بابا ما هر چی میگیم گوش نمیدین روی pc که اصلا امار درستی نمیشه گرفت بخاطر خرید دیجیتالش ولی کلا برو بالای 30k

ای بابا ما هر چی میگیم گوش نمیدین روی pc که اصلا امار درستی نمیشه گرفت بخاطر خرید دیجیتالش ولی کلا برو بالای 30k

شما کجا گفتی امار PC رو نگیر ؟
ولی اینطوری هم نمیشه بگیم که 30 به بالا . اما گرز واقععا ترکونده . من امار جهانیش رو نداشتم . ممنون که گذاشتی . اسم این سایتی رو که دادی تازه فهمیدم . سایت جالبه . البته دلیل اینکه این همه فروش داشته گرز رو نمیدونم . اما مدرن وار فار 3 واقعا بد فروخته .

خیلی دوست داشتم حداقل موتور بازی کاملا عوض میشد که بتونه با بتلفیلد رقابت کنه . چون SET PIECE بازی MW 3 رو خیلی دوست دارم . واقعا تکه صحنه های سینماییش + SET PIECE IHA .

شما امار فروش نسخه های قبلی رو هم برای مقایسه داری ؟

WTF ???????????????

MW2 چیزی حدود 23 Million فروخت و Black Ops در حدود 25 Million

چی ؟؟؟؟ 23 میلیون !!

همین الان mw 3 رو 3 تا کنسول 200 هزارتا هم نفروخته !! اون وقت تو میگی Black Ops و MW2 20 میلیون به بالا فروختن !!! منبع بده ببینیم ما هم !!

فکر کنم شما اشتباهی جمع کل این فرنشایز رو داری ربط میدی به یک یا 2 نسخه !

جمع کلشون از اولین شماره تا این اخری اره ، ولی یک یا 2 شماره اصلا اینقدر نفروخته .

چی ؟؟؟؟ 23 میلیون !!

همین الان mw 3 رو 3 تا کنسول 200 هزارتا هم نفروخته !! اون وقت تو میگی Black Ops و MW2 20 میلیون به بالا فروختن !!! منبع بده ببینیم ما هم !!

فکر کنم شما اشتباهی جمع کل این فرنشایز رو داری ربط میدی به یک یا 2 نسخه !

جمع کلشون از اولین شماره تا این اخری اره ، ولی یک یا 2 شماره اصلا اینقدر نفروخته .
کلا حال شما اصلا خوب نیست....
اصلا MW3 هنوز اومده که تو میگی 200 هزارتا هم نفروخته !!!
محض اطلاع شما فرنچایز COD تا الان چیزی حدود 100.000.000 نسخه فروش داشته که 23 میلیون واسه MW2 بوده و 25 میلیون واسه BO

این یه مقایسه هست که Ign انجام داده با مقایسش کاری نداشته باش ،دوتا گزینه آخر سمت راست رو نگاه کن

واسه MW2 هم مدرک میخوای به Google رجوع کن....

و لطفا قبل از پست دادن 2دقیقه جستجو کن تو Google بعد اظهار نظر کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or