مقايسه: GTA IV vs 2 Days 2 Vegas

طبيعتا آدم از چيزه بهتر بيشتر خوشش مياد
درسته ؟ ;)
GOOD LUCK
اول به تاریخ پست یه نگاهی بندازید چون این پست به تاریح خودش ربط پیدا می کرد نه به الان، این پست به خاطر یسری پست های دیگه بود نه به خاطر این پست اصلا.
ولی خوب در مورد اینکه طبیعتا آدم از یه چیزه بهتر خوشش می یاد باید ببینیم این بهتر از دید کیه؟ از دید شما؟ این اصلا برای من قابل قبول نیست.
اگه ps3 بهتر بود من نمی رفتم 2 تا 360 بخرم تازه به فکر سومیش هم باشم (هیچ کدومشم خراب نشه فقط یکیش بن شده.)

کنسول بهتر کنسولیه که بازی بهتر و بیشتر داشته باشه (و البته آنلاینی که خودم مد نظرم هست)، قدرت بیشتر اونم قدرتی که فقط رو کاغذ فعلا بیشتر بوده به هیچ دردی نمی خوره! قدرتی که بخواد 2 سال دیگه تازه پدیدار بشه وقتی که 360 داره از رده خارج می شه این ارزش زیادی نداره برای من.

تنها ایراد 360 کیفیت مزخرفشه که خوشبختانه من وسعم انقدر هست که دست و پام به خاطر یه چراغ قرمز نلرزه برای هر دفعه بازی کردن.

به قول شما
GOOD LUCK

اول به تاریخ پست یه نگاهی بندازید چون این پست به تاریح خودش ربط پیدا می کرد نه به الان، این پست به خاطر یسری پست های دیگه بود نه به خاطر این پست اصلا.
ولی خوب در مورد اینکه طبیعتا آدم از یه چیزه بهتر خوشش می یاد باید ببینیم این بهتر از دید کیه؟ از دید شما؟ این اصلا برای من قابل قبول نیست.
اگه ps3 بهتر بود من نمی رفتم 2 تا 360 بخرم تازه به فکر سومیش هم باشم (هیچ کدومشم خراب نشه فقط یکیش بن شده.)

کنسول بهتر کنسولیه که بازی بهتر و بیشتر داشته باشه (و البته آنلاینی که خودم مد نظرم هست)، قدرت بیشتر اونم قدرتی که فقط رو کاغذ فعلا بیشتر بوده به هیچ دردی نمی خوره! قدرتی که بخواد 2 سال دیگه تازه پدیدار بشه وقتی که 360 داره از رده خارج می شه این ارزش زیادی نداره برای من.

تنها ایراد 360 کیفیت مزخرفشه که خوشبختانه من وسعم انقدر هست که دست و پام به خاطر یه چراغ قرمز نلرزه برای هر دفعه بازی کردن.

به قول شما
GOOD LUCK
جناب اشکان عزیز:
اصلا از شما توقع این پست رو نداشتم ! از شما به عنوان مدیر سایت که باید در رعایت قوانین الگو باشید بعید بود:
1-پست اول شما به طور کامل نامربوط به تاپیک و با دیدگاه شخصی و مشکل قدیمی بود
2- شما به این بحث ادامه داید و پست دومتون بسیار مغرضانه بود و چیزی که از شما انتظار نبود طرفداری از کنسول مورد علاقتون به شیوه ی فن بوی ها
3- نوشته های شما در پست دومتون بسیار تند, زننده و اهانت آمیز بود که این مورد واقعا در شان شما نبود
------------------------
خودتون می دونید که برتری کنسول از نظر هر فردی متفاوت مثلا برای من نوآوری کنسول وی قابل توجه است و ازش لذت میبرم پس بحث شما در پست قبلی تون و استدلالتون فقط به درد فن بویا می خوره!
------------------------
در ضمن نمی دونم هدف یه گروه از کاربرهای خاص که بدون توجه به محتوای پست و بر اساس اینکه فرستنده پست مدیر سایت هست از اون پست تشکر می کنند چیه ؟ و از این کار به چی میرسند؟؟!

-------------------------
از دیگر مدیر های سایت هم گله دارم که چرا فقط تخلفات کاربران رو پیگیری می کنند و چرا رابطه دوستی خودشون رو مانع انتقاد و جریمه خودشون قرار دادن و صرف اینکه یه مدیر یا مدیر انجمن یه پست رو فرستاده یا تاپیکی رو قفل کرده یا .... کار او رو تایید شده می دونند؟

امید وارم با این پست به کسی بی احترامی نشده باشه و این رو به عنوان یه انتقاد ببینید
من مخلص همه بازی سنتری ها هم هستم :love:

جناب اشکان عزیز:
اصلا از شما توقع این پست رو نداشتم ! از شما به عنوان مدیر سایت که باید در رعایت قوانین الگو باشید بعید بود:
1-پست اول شما به طور کامل نامربوط به تاپیک و با دیدگاه شخصی و مشکل قدیمی بود
2- شما به این بحث ادامه داید و پست دومتون بسیار مغرضانه بود و چیزی که از شما انتظار نبود طرفداری از کنسول مورد علاقتون به شیوه ی فن بوی ها
3- نوشته های شما در پست دومتون بسیار تند, زننده و اهانت آمیز بود که این مورد واقعا در شان شما نبود
------------------------
خودتون می دونید که برتری کنسول از نظر هر فردی متفاوت مثلا برای من نوآوری کنسول وی قابل توجه است و ازش لذت میبرم پس بحث شما در پست قبلی تون و استدلالتون فقط به درد فن بویا می خوره!
------------------------
در ضمن نمی دونم هدف یه گروه از کاربرهای خاص که بدون توجه به محتوای پست و بر اساس اینکه فرستنده پست مدیر سایت هست از اون پست تشکر می کنند چیه ؟ و از این کار به چی میرسند؟؟!

-------------------------
از دیگر مدیر های سایت هم گله دارم که چرا فقط تخلفات کاربران رو پیگیری می کنند و چرا رابطه دوستی خودشون رو مانع انتقاد و جریمه خودشون قرار دادن و صرف اینکه یه مدیر یا مدیر انجمن یه پست رو فرستاده یا تاپیکی رو قفل کرده یا .... کار او رو تایید شده می دونند؟

امید وارم با این پست به کسی بی احترامی نشده باشه و این رو به عنوان یه انتقاد ببینید
من مخلص همه بازی سنتری ها هم هستم :love:

جناب اول اینکه خیلی تند نرو خواهشا !!!
من معمولا خیلی خیلی کم پست میدم و بیشتر پست ها رو مشاهده و از پست های مفید حداقل به خاطر وقتی که گذاشته و پست داده تشکر میکنم . اگر منظور از اون افراد خاص منم که شما اگر ادم معقولی باشی و عاقلانه به کل پست های این تایپیک نگاه کنید و سپس پست اشکان رو بخونید متوجه دلیل تشکر من میشید. وقتی صفحه یک رو خوندم میخواستم دخالت کنم ولی وقتی پست اشکان رو دیدم دقیقا حرف های من رو به بهترین شکل زده بود ! واقعا وقتی این نوشته شما رو خوندم/:) عقلم چیزه خوبیه. حرف زیاد دارم حیف که وقت ندارم........ اسمتونم رو نمیدونم ولی عزیزم اینقدر سطحی نگر نباش!!
قربانت

مسعود جان
من منظورم کس خاصی نبود و قصدی نداشتم و به طور عمومی گفتم, امید وارم سوتفاهم نشده باشه , تند هم نرفتم , خودتون یه نگاه به پست قبلی اشکان بکن! با تمام احترامی که واسه ایشون قائل هستم گفتم که این پست اهانت آمیزه و نمیشه که مدیرا هر کاری که می کنند و هر چی که می نویسند ما قبول کنیم چون مدیرند! بازم میگم قصدم اصلا بی احترامی و ناراحت کردن کسی نیست.

اسم من هم محمد هست.

جناب محمد عزیز
پست اول شما به طور کامل نامربوط به تاپیک و با دیدگاه شخصی و مشکل قدیمی بود
بنده به عنوان مدیر اینجا انقدر اختیار دارم که بتونم در مسائل مختلف دخالت کنم (حتی بی ارتباط با موضوع تاپیک!) پست اول هم اگه درست بخونید برای این زده بودم که این بازی فقط برای ps3 نیست، البته اولش یسری مطالب دیگه رو بیان کرده بودم که فکر نمی کنم به شما ربطی پیدا بکنه! خود جناب iwes می تونه در این زمینه اظهار نظر بکنه نه شما!
شما به این بحث ادامه داید و پست دومتون بسیار مغرضانه بود و چیزی که از شما انتظار نبود طرفداری از کنسول مورد علاقتون به شیوه ی فن بوی ها
تعریف کردن با بیان حقیقت فرق داره. بگذریم که حقیقت همیشه تلخه به مزاج یسری که اینجا هم برای شما تلخ به نظر رسیده! که البته باز من جوری نوشته بودم که یعنی نظر شخصیه منه اینا ولی باز شما در درک این مسئله انگار مشکل داشتید:

فکر می کنم یه بچه دبستانی هم بتونه تشخیص بده اینا یعنی نظر شخصی!
نوشته های شما در پست دومتون بسیار تند, زننده و اهانت آمیز بود که این مورد واقعا در شان شما نبود
خواهشا (حتما) شما جملات تند، زننده و اهانت آمیز بنده در این پست دوم رو حتما برای من ذکر کنید در اینجا! چون واقعا دوست دارم بدونم جملات اهانت آمیز یعنی چی؟ شاید من فارسی بلد نیستم هنوز.

بنده به عنوان مدیر اینجا انقدر اختیار دارم که بتونم در مسائل مختلف دخالت کنم (حتی بی ارتباط با موضوع تاپیک!)

يعنی آقای احمدی نژاد هم ميتونه هر کاری که دلش ميخواد بکنه ؟
مثل اينکه تفنگ بگيره مثلاً يک نفر رو بکشه

چون ايشون همه کاره هستند، و ميتونن بر خلاف قانون عمل کنند؟

البته بنده به شما احترام زيادی قائلم، اينو خودت هم ميدونی اشکان جان.

پيروز باشی

نكته اينه كه چرا اين بازي درست چند ماه بعد از خبر انتشار بازي Gta Iv معرفي شده.
اين بازي خيلي وقته كه معرفي شده. قبل از زماني كه عكس و تريلري به طور رسمي از Gta Iv منتشر بشه عكسهاي اين بازي در دسترس بود...

یعنی دید شما باید برای ما قابل قبول باشه , ولی دید اعضا اصلا مهم نیست !

به قول شما
GOOD LUCK
خوب قسمت های مشخص شده فکر نکنم نیاز به توضیح داشته باشه.
---------------------------------------------------------------
البته منم یه ذره تند رفتم ولی این چند روز اخیر زیاد دیدم مدیران به طور سلیقه ای تاپیکی رو بستن یا پستی رو پاک کردن که نسبت به پست شما مشکلی نداشته , من هم به صورت نسبی مقایسه کردم و قصدم فقط انتقاد از دیکتاتوری مدیرت بود , در هر صورت شما مدیری لحن پست های شما رو پست های بقیه هم اثر می زاره ولی انتظار دارید که قوانین رو فقط سایر اعضا رعایت کنند .

یعنی دید شما باید برای ما قابل قبول باشه , ولی دید اعضا اصلا مهم نیست !

خوب قسمت های مشخص شده فکر نکنم نیاز به توضیح داشته باشه.
---------------------------------------------------------------
البته منم یه ذره تند رفتم ولی این چند روز اخیر زیاد دیدم مدیران به طور سلیقه ای تاپیکی رو بستن یا پستی رو پاک کردن که نسبت به پست شما مشکلی نداشته , من هم به صورت نسبی مقایسه کردم و قصدم فقط انتقاد از دیکتاتوری مدیرت بود , در هر صورت شما مدیری لحن پست های شما رو پست های بقیه هم اثر می زاره ولی انتظار دارید که قوانین رو فقط سایر اعضا رعایت کنند .

در مورد قسمت اول که ایشون یعتی silenthill_ir عزیز این جمله رو برای من نوشته بود نه به صورت کلی بنده به هم به صورت شخصی جوابشو دادم نه به صورت کلی! من نوشتم دید شما نه اینکه هر کی هر چی برخلاف گفته من بنویسه یعنی غلط گفته.

در مورد کلمه "مزخرف" که این کلمه زشت و اهانت آمیز نیست. فقط یکم تنده که البته باز این کلمه در رابطه به کیفیت ساخت 360 گفته شده که واقعا کیفیت بیخودی داره و همون مزخرف برازندشه. فاعل این کلمه کنسول 360 هست نه شخصی که بخواد بهش اهانت شده باشه!
در مورد اون قسمت وسعم هم من منظورم این نبود که طرف مقابلم مشکل داره و من مشکل ندارم. من گفتم انقدر وضعم بد نیست که بتونم این اشکال بزرگ 360 رو چشم پوشی کنم ازش!

(همیشه می شه از یسری از جملات معانی مختلفی رو استخراج کرد ولی چقدر خوب بود که ما همیشه سراغ منفی ترین حالتش نمی رفتیم)

اون قسمت به قول شما GOOD LUCK رو هم نفهمیدم اهانتش در چیه؟ چون من اونو برای شوخی نوشتم چرا که ایشون همیشه در زیر تمامی پستاش این کلمه رو می نویسه که البته همون موفق باشید فارسی هست پس هیچ گونه اهانت یا تمسخری نیست.
اگه این good luck از نظر شما اهانت هست پس ایشون در تمامی پستاش به همه اهانت کرده چون همیشه اینو می نویسه!
(البته من می دونم چون ایشون مثل شما یه کاربر هست پس هیچ اهانتی در کار نیست ولی وقتی من (مدیر) بنویسم می شه اهانت اون کلمه!
مشکل از فرهنگ ماس، نه به این سایت ربط داره، نه به جای دیگه...)
يعنی آقای احمدی نژاد هم ميتونه هر کاری که دلش ميخواد بکنه ؟
مثل اينکه تفنگ بگيره مثلاً يک نفر رو بکشه

چون ايشون همه کاره هستند، و ميتونن بر خلاف قانون عمل کنند؟
من به عنوان کسی که خودم در تعیین این قوانین نقش مهمی داشتم هیچ وقت نمی یام اونا رو خودم زیر پا بزارم چون قشنگ می دونم چی اونجا نوشته شده بنابراین اگر به ندرت کاری انجام بشه که خلاف قوانین باشه (از سوی من یا دیگر مدیران) حتما دلیلی داشته! این انتقاد شما وقتی درست و محکمه پسنده که بنده هر روز بیام اینجا تاپیک های مختلف رو با بحث های الکی به هم بریزم.

البته منم یه ذره تند رفتم ولی این چند روز اخیر زیاد دیدم مدیران به طور سلیقه ای تاپیکی رو بستن
من که این چند وقته خودم هیچ تاپیکی رو نبستم ولی این تاپیک هایی که بیمورد بسته شده رو شما اسمشو به من تو pm بدید تا بررسی بشه.
اگرم منظور شما بازارچه هست که اون به اینجا هیچ ربطی پیدا نمی کنه دلیل بسته شدن تاپیکاشم به خاطر تصمیمات مدیریتی بوده و نتیجه کار اون انجمن چند وقت دیگه اعلام می شه.

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or