بازی 2days vegas واسه ps3 منشر میشه
واسه 360 هم میشهبازی 2days vegas واسه ps3 منشر میشه
شما همیشه تو زندگیت انقدر سری رنگ عوض می کنی و هر جهت که باد بره حرکت می کنی؟
ps3 خریدی مبارک باشه، دوستش داری و به نظرت بهترین کنسوله کاملا قبول ولی اصلا از شخصی مثل شما انتظار نداشتم که یهو در عرض 2 هفته تمام افکارش عوض شه و فقط مثل این فن بوی های تعصبی که سواد ندارن در مورد ps3 نظر بده. البته شایدم از اول در مورد شما اشتباه فکر می کردم.
2 day 2 vegas برای 360 و ps3 است و این موضوع رسما توسط سازنده ها اعلام شده.
طبيعتا آدم از چيزه بهتر بيشتر خوشش ميادشما همیشه تو زندگیت انقدر سری رنگ عوض می کنی و هر جهت که باد بره حرکت می کنی؟
ps3 خریدی مبارک باشه، دوستش داری و به نظرت بهترین کنسوله کاملا قبول ولی اصلا از شخصی مثل شما انتظار نداشتم که یهو در عرض 2 هفته تمام افکارش عوض شه و فقط مثل این فن بوی های تعصبی که سواد ندارن در مورد ps3 نظر بده. البته شایدم از اول در مورد شما اشتباه فکر می کردم.
سلام به همهدرود،
عکس های جفتشون فوق الاده هست.
ولی GTA به نظرم بهتر هست و موفق تر ميشه ( همه ميدونن ). چون بخاطر طرف دار های که تو سری قبل داره.
ولی نظر شخصيم اينه : بجای اينکه در gta از شخصيت های مزخرف استفاده کنه، يکم رو اين شخصيت ها بهتر کار ميکرد که آدم دلش بياد دست به بازی بزنه !
من اون tommy رو دوست داشتم، هم قيفش خوب بود، هم خوش تيپ...
اين سن اندرس رو که بازی نکردم، بخاطر اينکه سياه پوست بود !!!
باز اين خوشبختانه سفيد پوست هست، ولی قيافش شبيه سبزی فروش سر کوچه حميد ( hamid_da ) ايناس که بلده کامپيوتر assemble کنه !!!