مقايسه Dmc4 بين Ps3 و 360

f0bf783be4.jpg

0df0da69ac.jpg

c6e3e51872.jpg

مقایسه ای کامل از GT روی Youtube:
http://youtube.com/watch?v=y3UHcIXSp4o

از نظر من:

PS3:
محیط درونی: بهتر
محیط بیرونی: ضعیفتر
فریم ریت: کمتر
افکتها: عالی
آنتی آلیاسینگ: عالی
--------------------------
X360:
محیط درونی: بد
محیط بیرونی: بهتر
فریم ریت: یکم بیشتر
افکتها: خیلی بد
انتی آلیاسینگ: عالیتر

کنترل هم که نمیفهمم اما PS3 سریعتر میرفت نشون میده یا طرف به کنترلرهای X360 عادت نداشته یا کنترل PS3 بهتره.

مقایسه ای کامل از GT روی Youtube:
http://youtube.com/watch?v=y3UHcIXSp4o

از نظر من:

PS3:
محیط درونی: بهتر
محیط بیرونی: ضعیفتر
فریم ریت: کمتر
افکتها: عالی
آنتی آلیاسینگ: عالی
--------------------------
X360:
محیط درونی: بد
محیط بیرونی: بهتر
فریم ریت: یکم بیشتر
افکتها: خیلی بد
انتی آلیاسینگ: عالیتر

کنترل هم که نمیفهمم اما PS3 سریعتر میرفت نشون میده یا طرف به کنترلرهای X360 عادت نداشته یا کنترل PS3 بهتره.
اون تريلري كه امير گذاشته! رو كه ما يك كمش رو ديديم! اختلاف زيادي بين 360 و PS3 بود مخصوصا كه افكت ها و تكسچر ها واقعا توي 360 بهتر بود! طراحي شخصيت ها لباس ها و... همش توي 360 بهتر مي نمود!
اما من چيزي به عنوان فريم حس نكردم :biggrin1:

این الان نشون میده PS3 بهتره یا 360 ؟
به نظرم ميگه PS3 بهتره.

بخدا فایده نداره اینا ، من یه غلطی کردم توی تاپیک Burnout هم نظر خودم رو گفتم هم مقایسه ای که در IGN Insider بود ... هیچ فایده ای که نداشت هیچ ( اصلا کسی زیر بار نمیره ) وصله Fanboy بودن هم چسبوندن به ما . الانم مثل ... پشیمونم .

این بازی یا هر بازی دیگه ای هم که باشه بازم همینطوره ، همه ایمان دارن که بازی روی کنسولی که دوسش دارن بهتره و حتی اگه در واقعیت خلافش باشه هیچ چیزی نمیتونه نظرشون رو عوض کنه !!!

پس پیشنهاد میکنم کسانی که میخوان عصبی نشن اصلا توی این بحث ها شرکت نکنن ، چون واقعا بیهوده است .

البته اگه این مقایسه ها به شکل صحیح انجام بشه و همه هم منطقی برخورد کنن ، خوبه ... ولی متاسفانه هیچ کدوم از این دو مورد در اینجا معنا نداره !

من چند تا عکس اینجا دیدم خیلی جالب بود ، ( البته برای اکثر بازیها این عکسها وجود داره ) .
در اکثر عکسهایی که دوستان میزارن یکی از نسخه ها به شکل کاملا واضح به نسخه دیگر برتری داره ...

خب شما خودتون قضاوت کنین ، بازیها توسط نزدیک به 40 - 50 تا سایت و مجله Review میشه ! اگه واقعا همچین اختلافی وجود داشته باشه بالاخره از این همه سایت و مجله 2 - 3 تاشون پیدا میشن که کور نباشن و اختلاف رو ببینن و امتیاز متفاوت بدن !
ولی جالبه که خیلی از این بازیها از همه جا امتیاز یکسان بر روی هر دو کنسول گرفتن ! ( نمیشه هم گفت که رشوه در میونه ، چون بحث 1 - 2 تا نیست )

اگر هم اختلافی وجود داشته باشه مطمئن باشید خیلی کم و نا چیزه که تشخیصش هم به این سادگی ها نیست !

منم اصلا نمي دونم با اين يه ذره اختلاف ها چي ثابت ميشه بازم اگه يه تفاوت عظيمي يه حرفي كه تازه اونم هيچ برتري رو نشون نمي ده ديگه از wii بدتر كه نيست حتي تصاوير HD نداره اما فروشش از همه بيشتره پس اين نشون مي ده مردم بيشتر به دنبال اين هستن كه بازي بيشتر بهشون حال بده

آقا من هم اینو می گم مردم همش به فکر گرافیک نیستن بیشتر به حال کردن فکر میکنن
ولی مال XBOX360 بهتره
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ONLY XBOx360

زیاد با هم تفاوت ندارن و اگر هم دارن زیاد چشم گیر نیست
بقول دوستمون الان بیشتر گیمرها به gameplay اهمیت می دن تا گرافیک نمونشم همنwii که دوستمن گفت یا نمونه ی عکسش blacksite

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or