بنظرم WiiU برای من تا الان، پُر بازیترین کنسولیه که تا حالا داشتم! چرا؟ چون علاوه بر بازیهای خودِ WiiU که داره و در آینده خواهد داشت، کلی هم بازی Wii هست که بازیشون نکردم و میتونم روی WiiU بازیشون کنم.
از اونجایی هم که خیلی در قید و بند این نیستم که بازیها رو حتماً همون لحظه که منتشر شد، بازی کنم، برای همین با خیال راحت میتونم بازیها رو بازی کنم و احتمالاً 100% شون کنم و بعد برم سراغ بازی بعدی.
مثلاً همین الان این بازیها رو روی WiiU بازی کردم:
super mario bros u
super mario 3d world
mario kart 8 pushmo world
پیکمین 3 هم دارم که هنوز بازیش نکردم. از بین اینا، ماریو بروز و دنیای 3بعدی رو تموم کردم، ولی هنوز 100% نکردمشون. ماریو کارت رو هم دارم بازیش میکنم.
بازیهای ماریو جوریه که وقتی بخش داستانی تموم میشه، تازه بازی شروع میشه! مثلاً ماریو بروز واقعاً بازی سختیه و تموم کردنش کار هر کسی نیست. ولی وقتی بازیو تموم کنی و بخوای بری سراغ 3 ستاره کردن بازی، اونجاس که سختی بازی چندین برابر میشه! مثلاً همین ماریو بروز رو الان به جایی رسیدم که یکنفره واقعاً نمیتونم 3 ستارش کنم! باید حتماً دونفری رو حالت بوست مود بازی کنیم که متاسفانه کسی رو ندارم که باهام بازی کنه
یا دنیای 3بعدی، وقتی خط داستانی تموم میشه، تازه 3 تا دنیای جدید باز میکنه که مراحل واقعاً سخت میشن(بر خلاف کل بازی که آسونه) و اگه بخوای تمام استمپها رو بگیری، باید با هر کاراکتری، تمام مراحل بازی رو انجام بدی تا استمپِ اون کاراکتر رو بده! این یعنی ارزش بازی کردن دوبارهی بازی به شدت بالاس!
پیکمین رو هم که هنوز بازیش نکردم. ولی اون هم جزو بازیهای خوبِ WiiU هست.
همین چند تا دونه بازی، راحت 1 سال یا حتی بیشتر میتونه آدم رو سرگرم کنه. چه برسه بازیهای دیگه هم بخوای بخری!
مثلاً همین ماریو بروز که میگم، یه DLC داره به اسم super luigi u که مراحل بازی رو با لویجی باید بری و یه سری تغییراتی داره. که من هنوز اون رو بازی نکردم. ببین اونو بخوام برم و بازی رو کامل کنم، چقدر وقت پای فقط 1 بازی میذاره آدم؟ همین یک بازی به جرات میتونم بگم بین 1 تا 2 سال آدمو سرگرم نگه میداره!
حالا smash bros و زلدا و کاپیتان تود و hyrule warriors و... که قراره واسش بیاد دیگه بماند!
کدوم یکی از بازیهای کنسولای دیگه چنین قابلیت سرگرمکنندگیای دارن؟ کدومشون چنین ارزش دوباره بازیکردن دارن؟ من که تا بحال غیر از یکی دو تا بازی، هیچ بازیِ دیگهای نبوده که رغبت کنم دوباره بازیشون کنم!