شایعه معرفی Red Dead Redemption 2 در E3 2015؟

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
Red-Dead-Redemption-feature-672x372.jpg

کاربری در سایت Reddit تحت نام AnonDN1978 که ادعا میکند یکی از اعضای سابقِ *R بوده است، اطلاعاتی را در مورد ادامه عنوان Red Dead Redemption ارائه داده است. توجه داشته باشید که تمامی موارد ذکر شده در حال حاضر شایعه هستند و هنوز بیانیه ای از جانب راکستار اعلام نشده است:

• نام بازی Red Dead Redemption 2: Legends of the West خواهد بود.
  • بازی پیش زمینه ای (Prequel) بر عنوان پیشین خود خواهد بود.
  • بازی برای کنسول های نسل حاضر عرضه خواهد شد. نسخه PC یک ماه پس از عرضه نسخه کنسولی عرضه میشود.
  • بازی در همان دنیای عنوان نخست اتفاق خواهد افتاد و اتفاقات 12 سال پیش را بازگو خواهد کرد.
  • 3 شخصیت قابل بازی در بازی وجود خواهند داشت که 2 تای آن ها قدیمی و دیگری کاملا جدید خواهد بود.
  • نام دو شخصیت بازی Irish و Seth خواهد بود که اولی ایرلندی تبار است که در 15 سالگی به آمریکا آمده و در 21 سالگی داستان وی روایت خواهد شد. دومی اهل کانزاس سیتی و در بانک مشغول به کار است که در مورد گنجی مرموز حرف هایی میشنود و خانواده خود را به تگزاس و شهر Tumbleweed میاورد. در بازی شاهد وضعیت ذهنی بد وی در بازی نخست و از دست دادن همسر و فرزندان و خانه و اشتیاق وی به گنج، خواهیم بود.
  • سومین شخصیت همانند بخش چند نفره در GTA V، ساخته دست بازیکن خواهد بود. لباس ها و اسب او توسط بازیکن تعیین خواهد شد. لباس هایی برای Irish و Seth قابل آنلاک شدن هستند و نفر سوم کاملا در این حیطه متفاوت خواهد بود.
  • اسب ها قابلیت شخصی سازی کردن بسیار خوبی خواهند داشت. همانند نسخه پیشین 3 نوع اسب در بازی وجود خواهد داشت اما قابلیت تعویض زین اسب، خورجین و رنگ نیز به بازی اضافه شده است.
  • شما میتوانید Safe House مخصوص به خود را بخرید و آن را شخصی سازی کنید.
  • تمامی موارد ذکر شده به بخش چند نفره قابل انتقال خواهند بود.
  • ماموریت های زیادی در بازی وجود دارد که Seth و Irish درگیر آن ها خواهد شد. شخصیت سوم میتواند در بخش Campaign حضور یابد اما در ماموریت ها قابل استفاده نخواهد بود. شخصیت سوم در بخش gun for hire حضور خواهد داشت و داستان را با دو شخصیت دیگر پیش خواهد برد.
  • شخصیت سوم کاملا آزاد است اما میتوان Seth و Irish را به عنوان همراهان خود صدا زد اگرچه قابل بازی نخواهند بود. همچنین میتوانید مردم دیگری را به عنوان همراه در نظر بگیرید.
  • شخصیت های قدیمی در بازی حضور خواهند داشت: Bonny Macfarlane، Sherriff و حتی خود John Marston اما زمانی که در Gangِ خود بوده است.
  • بخش جدیدی تحت نام Gang System به بازی اضافه شده است. شما میتوانید به Gang های مختلف بپیوندید و اگر فکر میکنید آماده اید، میتوانید به عنوان مجریان قانون فعالیت کنید اما بعضی کارها از قبیل دزدی برای شما قدغن خواهد شد. اگرچه میتوانید به دزدی بپردازید، اما رزومه کاری شما را تحت تاثیر قرار خواهد داد. شما میتوانید در بخش تک نفره از 4 تا 8 تن از دوستان خود را به بازی دعوت کنید. میتوانید با گروه خود ماموریت های اصلی و فرعی را پیش ببرید.

بنا به گفته AnonDN1978، بازی از 3 سال و نیم پیش در دست ساخت بوده است.

منابع:

Rumor Alert: Red Dead Redemption 2 To Be Unveiled At E3, Will Be Multiplatform, New Leaked Details | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming
https://www.reddit.com/r/leakthreads/comments/31nn5d/red_dead_redemption_2_leak/

Devil May Cry 3 و 4 سلام میرسونن:d

من DMC باز نیستم خبر ندارم :دی مثلاً MGS V داستانش مربوط به قبل از MGS4 میشه ولی PP پیش زمینه ی 4 که نیست! کلاً یه قضیه ی دیگه رو روایت میکنه. فکر کن Assassin's Creed بعدی بجا اینکه تاریخش بیاد جلو بره قبل از داستان شماره ی اول!به نظرم عناوین شماره دار باید در ادامه ی نسخه ی قبلی خودشون باشن نه Prequel ـشون.

Fake !!!! :d
Red Dead Redemption 2

همین اولی ثابت می کنه خبر کاملا فیکه ! چون اگر ادامه ای برای Red Dead در کار باشه بی شک پسوند متفاوتی خواهد داشت - Redemption رو حتی تصور اینکه بخوان ادامش بدن غیر ممکنه
(مثل این می مونه که Rockstar بیاد Grand Theft Auto San Andreas 2 رو بسازه!:d)

ما هم سر Castlevavia: Lords of Shadow همچین صحبت هایی میکردیم، ولی دیدیم نه، یه مشت چوپون میتونن این مدلی اسم گذاری کنن:دی

Fake !!!! :d
Red Dead Redemption 2

همین اولی ثابت می کنه خبر کاملا فیکه ! چون اگر ادامه ای برای Red Dead در کار باشه بی شک پسوند متفاوتی خواهد داشت - Redemption رو حتی تصور اینکه بخوان ادامش بدن غیر ممکنه
(مثل این می مونه که Rockstar بیاد Grand Theft Auto San Andreas 2 رو بسازه!:d)

اگه مرتبط با Red Dead Redemption باشه بازی بعدی اصلا هم بعید نیست هم همچین اسمی داشته باشه.

ما هم سر Castlevavia: Lords of Shadow همچین صحبت هایی میکردیم، ولی دیدیم نه، یه مشت چوپون میتونن این مدلی اسم گذاری کنن:دی

الان داریم در مورد Rockstar صحبت می کنیما ! /:):d من با شناختی که از Rockstar دارم اینو می گم

- - -ویرایش - - -

اگه مرتبط با Red Dead Redemption باشه بازی بعدی اصلا هم بعید نیست هم همچین اسمی داشته باشه.

یه نگاهی به سکوئلها و عناوین Rockstar بنداز ببین چجور نام گذاری شدن و اصلا چجور ادامه پیدا کردن !! :d

ینی از همون اسم بازی داره داد میزنه خبر فیکه:d اون بخش مربوط به داستان بازیم خیلی یجوریه و مث شایعست:d در ضمن راکستار اصن اهل E3 و این قرتی بازیا نیست تنها چیزی که شاید درست باشه چند شخصیت بودن بازی مثل V که باز اونم مشخص نیس چون تیم سازنده ی RDR کاملا با سازنده های GTA فرق دارنو شاید ازین ایده استفاده نکنن
بازی قطعا تا اخر سال معرفی میشه اما مطمعنا اطلاعاتی که تو زمان معرفیش میدن خیلی خفن تر از ایناستو کلا منهدم میکنه ملتو از هایپ:d

اصلا قضیه این نیست! من به یک دلیل میگم فیکه اونم این شمارش هست:
بازی برای کنسول های نسل حاضر عرضه خواهد شد. نسخه PC یک ماه پس از عرضه نسخه کنسولی عرضه میشود.
این سری کلا انحصاری کنسول بوده هیچ وقتم رو PC عرضه نشده، با اون همه سر و صدایی که سر RDR شد ولی بازم نیومد حالا این یکی خیلی راحت بعد از یک ماه میخواد بیاد؟ :|

شما رو نمیدونم من موقع خوندن این مطلب هی فک میکردم یارو از خودش یک چیزی فلبداهه در آورده! حالا احتمال واقعیت داشتنشم هست ولی بنظر من فیکه.

100% که بازی در حال ساخت هست ولی خب با این شرایط و داستان و پلتفرم فکر نمیکنم بیاد
قبلا گفته بودن رد دد از اون بازیایی ما نیست که روی پی سی بیاد , ما بازیهای دیگه ای واسه پی سی داریم ولی متاسفانه رد دد جزوشون نیست از این نظر که نمیتونه درست باشه
کلا هم سابقه نداشته راکستار فلش بک بزنه تو داستانای خودش به عنوان یه بازی اصلی ... تو DLC چنین کارایی کرده ولی من تو اونجایی که یادم میاد همچین کاری نمیکرده ...

اصلا قضیه این نیست! من به یک دلیل میگم فیکه اونم این شمارش هست:

این سری کلا انحصاری کنسول بوده هیچ وقتم رو PC عرضه نشده، با اون همه سر و صدایی که سر RDR شد ولی بازم نیومد حالا این یکی خیلی راحت بعد از یک ماه میخواد بیاد؟ :|

شما رو نمیدونم من موقع خوندن این مطلب هی فک میکردم یارو از خودش یک چیزی فلبداهه در آورده! حالا احتمال واقعیت داشتنشم هست ولی بنظر من فیکه.
چـ ربطی داره ؟ اون یـ تصمیم بوده تموم شد رفت حالا رو بچسب :دی اصلا یـ وقت دیدی بازی رو ریمستر کردن برا PC هم دادن این که دلیل نمیشه ! به همه جای خبر میشه گیر الا همین قسمت :| :دی ....

ببخشیدا ولی کلا دارید براساس فرضیات ضعیف این عنوان رو تایید یا رد میکنید. یه کم دندون رو جیگر بذارید دیگه Rockstar Fan باشی بعد صبور نباشی:d راه نداره اصن.

درکل استقبال میکنم من RDR یکی از بهترین بازیهای زندگیمه اینقد اینو دوست دارم GTA رو دوست ندارم.

چـ ربطی داره ؟ اون یـ تصمیم بوده تموم شد رفت حالا رو بچسب :دی اصلا یـ وقت دیدی بازی رو ریمستر کردن برا PC هم دادن این که دلیل نمیشه ! به همه جای خبر میشه گیر الا همین قسمت :| :دی ....
اتفاقا خیلی ربط داره :دی
معلوم نیست پشت پرده چقدر سر انحصاری بودن این فرنچایز با سونی و مایکرو قرار داد داره :دی RDR دوستان PC Gamer خودشونو جر دادن و کلی امضا و ... راکستار اصلا محل نداد بعد یک دفعه بعد از این همه نسخه جدیدو عرضه کنه؟ بعید میدونم :دی

اگه اینجوری باشه واقعا مسخره میشه بازی شماره داره بعد 12 سال قبل از نسخه اول هست.چنین نامگذاری ار راک استار بعیده
اصلا چرا باید برن 12 سال قبل؟مثلا برن 12 سال بعد چی میشه؟:d
نمیدونم چرا همه بازی ها دوست دارن برگردن به گذشته اونم دلیلی نداره جز بازی با احساسات گیمر که مثلا کرکتر محبوبشون چون مرده مجبورن داستان رو ببرن به گذشته تا گیمرها مثلا با دیدن جان مارستون در پسوت خود گنجیده نشن واقعا سیاست بدیه
نکته ی دیگه اینکه بازی شماره قبلیش واسه pc نیومده اونوقت اینیکی 1ماه بعد از کنسول ها میاد؟:))

بند بند اطلاعاتی که اینجا نوشته شده میخوره که همه چی فیک باشه :دی از اسمش ، از Prequel بودنش که اصلا کار راکستار نیست ، مثل GTA ها شماره بعدی نباید ربط خاصی به این شماره داشته باشه ، از این تاخیر یه ماه مسخره اش برای PC :)) این چه Prequelـیه که با Seth و آیریش باید بازی کنی !!؟ از این 2 تا کاراکتر چماق تر نبود !؟ 8-| قابلیت شخصی سازی اسب هاش :-j چرا تو Prequel که مال 12 سال پیشه بانی باید باشه !؟ :-o

به نظر میرسه یه بابایی که کارهای *R رو دوست داشته و داره ملت رو سرکار گذاشته :دی

red dead redemption 2:-/
اگر ادامه اي وجود داشته باشه همچين اسمي نداره و صد در صد پسوندش متفاوت خواهد بود چون خود redemption هم دومين نسخه از سري رد دد هستش شماره يكش مال زمان ps2 بود به نام revolver

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or