شایعه معرفی Project Gotham Racing 5 و Grid 2 در E3 2012

عجب!!! مردیم تا اینا یه خبر از GRID 2 بدن.این Codemasters کارشو توی سبک ریسینگ خوب بلده.شماره اولش که عالی بود و بینهایت سخت!!!
ببینیم شماره 2 چی میشه.

بَه بَه ! دو تا از بهترین ریسینگ های این نسل توی یه سال ! :دی
PGR که واقعآ سری زیبایی هست و مخصوصآ با نسخه چهارمش خیلی حال کردم ! توی Xbox هم فوق العاده بود.
Grid هم تنها ریسینگی بود که زیاد آنلاین میزدم (در کنار Dirt 2) و حال و هوای متفاوتی با بقیه ریسینگ ها داشت.
امیدوارم هردوشون معرفی بشن.

اگه بشه یکی از بهترین خبر های عمره بدجور منتظرpgr5ولی معلوم نیست کی میسازه t10که مشغول فورتزا5

خبرش قبلا بود که Rare یه سری از نیرو جدید که ریسینگ میساختن گرفته :d حالا نمیدونم میشه گفت همچین چیزی رو Rare میسازه یا مثل اون یکی خبره، مایکروسافت داده یه استودیو اروپایی دیگه بسازدش

که باز میشه احتمال داد Playground Games که قبلا خبر ساخت Forza World رو داده بود ، بسازدش :d ! یا حتی استودیو هایی که یه سری از افراد Bizzare تاسیس کردن

T10 که به احتمال زیاد داره Forza World رو میسازه؟(طبق شایعات)
قلبم واستاد.....PGR 5 یعنی میشه؟؟؟؟!!!!!
کاشکی سازندش Rare باشه.....خیلی خوشحال میشم.

Forza World رو Playground Games میسازه نه T10
استودیو رو هم Gavin Raeburn تاسیس کرده که قبلا تو Codemasters ریسینگ میساخته

آخرین ویرایش:
اگه بشه یکی از بهترین خبر های عمره بدجور منتظرpgr5ولی معلوم نیست کی میسازه t10که مشغول فورتزا5

T10 که به احتمال زیاد داره Forza World رو میسازه؟(طبق شایعات)
قلبم واستاد.....PGR 5 یعنی میشه؟؟؟؟!!!!!
کاشکی سازندش Rare باشه.....خیلی خوشحال میشم.

از کجا می دونی T10 دنبال forza 5 ِ ؟
خبt10دوسال یه فورتزا میزنه و معلوم دارن برا نسل بعد اماده میشن تا 2014صد درصد یه فورتزا جدید میاد شایدم مایکرو bizarreرو دوباره جمع کنه

---------- نوشته در 07:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:36 PM ارسال شده بود ----------

خبرش قبلا بود که Rare یه سری از نیرو جدید که ریسینگ میساختن گرفته :d حالا نمیدونم میشه گفت همچین چیزی رو Rare میسازه یا مثل اون یکی خبره، مایکروسافت داده یه استودیو اروپایی دیگه بسازدشکه باز میشه احتمال داد Playground Games که قبلا خبر ساخت Forza World رو داده بود ، بسازدش :d ! یا حتی استودیو هایی که یه سری از افراد Bizzare تاسیس کردنForza World رو Playground Games میسازه نه T10استودیو رو هم Gavin Raeburn تاسیس کرده که قبلا تو Codemasters ریسینگ میساخته
اره من بیشتر دوسدارمbizarreدوباره جمع کنه.قبلا خبرشو شنیده بودم ولی فکر کنم مایکرو تکذیبش کرد نمیدونم خوب یادم نمیاد

خبt10دوسال یه فورتزا میزنه و معلوم دارن برا نسل بعد اماده میشن تا 2014صد درصد یه فورتزا جدید میاد شایدم مایکرو bizarreرو دوباره جمع کنه

---------- نوشته در 07:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:36 PM ارسال شده بود ----------

اره من بیشتر دوسدارمbizarreدوباره جمع کنه.قبلا خبرشو شنیده بودم ولی فکر کنم مایکرو تکذیبش کرد نمیدونم خوب یادم نمیاد

Bizzare رو کی گفت جمع میکنه ؟! به شخصه همچین شایعه و خبری ندیدم تا حالا
کلا اون تیم از هم پاشید. از هم جدا شدن و دوتا استودیو مختلف تاسیس کردن:
Lucid Games
Hogrocket
یعنی دوباره جمع شدنشون تو یه استودیو 0% هست

Bizzare رو کی گفت جمع میکنه ؟! به شخصه همچین شایعه و خبری ندیدم تا حالا کلا اون تیم از هم پاشید. از هم جدا شدن و دوتا استودیو مختلف تاسیس کردن:Lucid GamesHogrocketیعنی دوباره جمع شدنشون تو یه استودیو 0% هست
پارسال شنیدم میخواد استدیو تو انگلیس جموشون کنه یا یه همچین چیزی خوب یادم نیست ولی گفتن مایکرو تکذیبش کرده فکر کنم تو دبازی خوندم بعد اون رفتم سربازی و نفهمیدم چی شد...

اگر این شایعه حقیقت نداشته باشه،مایکروسافت امسال در E3 بد ترین کنفرانس رو خواهد داشت.
برگشتِ PGR 5 هم مارو خوشحال میکنه.بدنش دستِ Lucid Games.اون یکی استودیو خیلی داغونِ.کلا تو کارِ بازیهای کوچیک و کم خرجن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or