شایعه معرفی Project Gotham Racing 5 و Grid 2 در E3 2012

PGR5 که صد در صد ساخته میشه، چون مایکروسافت تو Channel 4 یه ویدیو نشون داده بود از یه home application جدید که توش لوگوی Halo 5 و PGR دیده میشد (اون زمان هنوز هیلو 4 هم تایید نشده بود، چه برسه به 5:دی)!

Halo-5.jpg

ولی من فکر میکنم لانچ تایتل کنسول بعدی باشه. کلا مایکرو PGR رو همیشه لانچ تایتل میکنه:دی احتمالا هم توسط خود T10 ساخته میشه، چون یکی دو بار شایعه اش بود.

GRID بهترین و لذت بخش ترین ریسی بوده که تو این نسل بازی کردم من نمیدونم چرا CM بازی با این میزان موفقیت رو ادامه نمیده و هر سال هی F1 و DIRT رو ادامه میده
واقعا خوشحال میشم اگه GRID رو ادامه بدن
سری PGR هم که همیشه بازیای موفقی بوده ولی حیف زیر سایه ی FMS قرار گرفته در حالی که حقش نیست امیدوارم ادامه ی این بازیم ساخته شه تا سال 2012 تو این سبک هم فوق العاده باشه

بهترین شایعه فعلا همینه یعنی میشه PGR5 ساخته بشه (الان محسن بشنوه بال در میاره :d ) اگه امسال هم که بیاد خیلی عالی میشه
PGR5 که صد در صد ساخته میشه، چون مایکروسافت تو Channel 4 یه ویدیو نشون داده بود از یه home application جدید که توش لوگوی Halo 5 و PGR دیده میشد (اون زمان هنوز هیلو 4 هم تایید نشده بود، چه برسه به 5:دی)!

Halo-5.jpg

ولی من فکر میکنم لانچ تایتل کنسول بعدی باشه. کلا مایکرو PGR رو همیشه لانچ تایتل میکنه:دی احتمالا هم توسط خود T10 ساخته میشه، چون یکی دو بار شایعه اش بود.
حالا نمیشه این نسل نسخه 5 بدن نسخه 6 بزارند برای نسل بعد :| :d ما PGR5 رو 360 میخواییم حالا کو تا نسل بعد امسال دنیا تموم میشه میره پی کارش نسل بعد تا باید حالا :d

نه اتفاقا به نظر من ساخته شدن PGR5 توسط T10 و واسه اين نسل خيلي محتمله.چون فعلا تا 2 سال به سختي كنسول جديد از ماكرو عرضه بشه.اينا هم كه يك موتور آماده و موفق دارن+FM4 رو هم كه تازه عرضه كردن و احتمالش كمه 5ش واسه اين نسل بياد پس چي بهتر از يك IP قديمي و محبوب تا شروع نسل بعد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or