معرفی PES 2016 در 12 june؟

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
11d0_cglonvtwcaedpw1.png

طبق اظهارات یک سایت هلندی ,PES 2016 در 12 june امسال معرفی خواهد شد.عکس بالا از غرفه PES در لیگ قهرمان گرفته شده است.
همچنین طبق مصاحبه سایت PES blog با Stéphanie Hattenberger مدیر بازاریابی کونامی در اروپا بازی برای پلتفرم های:PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3, Xbox 360 و پلتفرم های موبایل عرضه خواهد شد.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1056700

گیم پلی بازی هنوز Arcade هست و بهتره طبیعی ترش کنن. فیس ها هم بجز بازیکنای درجه یک، بقیه خوب نیست اصلا! مستر لیگ رو هم یکم بهش هیجان بدن باو! از فیفا تو این مورد خیلی عقبه!
گرافیک مخصوصا رو PC خیلی جای کار داره هنوز به دلخواه نرسیده.

پرسپولیس هم هست :bighug:

لایسنس تیم ها هم که طبق معمول با دقت فراوان انجام میشه.
فقط خداکنه بازیکنای نفت رو هم درست مثل سایر تیم ها (که تماماً با جزئیات و ریزه کاریهاش طراحی میشه) طراحی کنن.

:دی

اوایل عرضه بازی که تو تب و تابِ رقابت هست بازی، زیاد مشکلات به چشم نمیاد و بعد از یه مدت طولانی یعنی حدود بازی بعد از 100~120 متوجه داغون بودن یکسری موضوعات در بازی میشید ! برای مثال اوایل وقتی بازیکنا پاس های اشتباه میدن این رو به فال نیک میگیرین و میگین بخاطر طبیعی بودن بازیه ! ولی وقتی این مشکل همیشگی میشه و میفهمین بسیار اذیت و آزار رو توی بازی به همراه داره ! در کل باید خیلی چیز هارو توی گیم پلی بهبود ببخشن.

آقا من نگرفتم یعنی چی ! :|
من الان تو Career Mode فیفا حداقل ۴-۵ بار چمپیونز لیگ رو بردم
چرا میگن نداره ؟

خب اون اسمش Champions Cup ـه. یعنی اونی که داریم الان لایسنس نشده و یه چیز جایگزین گذاشتن (مثل تیمهای PES که اسم های غیر واقعی دارن). اگه لایسنس میکردن میتونستن از موزیک ها، ارم و لوگو ها، اسکوربرد و کلا هرچیزی که مربوط به اون میشه استفاده بکنن.

خب اون اسمش Champions Cup ـه. یعنی اونی که داریم الان لایسنس نشده و یه چیز جایگزین گذاشتن (مثل تیمهای PES که اسم های غیر واقعی دارن). اگه لایسنس میکردن میتونستن از موزیک ها، ارم و لوگو ها، اسکوربرد و کلا هرچیزی که مربوط به اون میشه استفاده بکنن.
دقیقا
فیفا مدت زیادی هست که لایسنس لیگ اروپا و لیگ قهرمانان اروپا رو لایسنس شده نداره
و در عوض هم لیگ برتر رو نگه داشته مال خودش و pes نمیتونه بگیرش

آخرین ویرایش:
من از قدیمی های pes هستم. چندین قهرمانی در سطح اصفهان داشتم.تقریبا تمام pes های نسل ششم را پلات کردم. هر چند ان موقع این داستان ها نبود. ولی چیزی نبود و کاری نبود که من نگرفته باشم و نکرده باشم.

ولی حالم از pes 2015 به هم خورد. هیچی نداشت. همچنان با مستر لیگ سر میکنه. فوتبالشم تعریف چندانی نداشت. هر چند از نسخه های نسل هفتمی بهتر بود.

امسال بدون شک fifa 2016 را میخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or