شایعه معرفی Persona 5 Reloaded برای سوییچ قوت گرفت.

Rattle.Snake

100% Pure RattleSnake
کاربر سایت
ssb-ultimate-persona-countdown-.jpg
قبلا دو دامنه P5U.jp و P5R.jp ثبت شده اند.
بعد از معرفی دیشب شخصیت Joker از بازی Persona 5 در بازی Super Smash Bros. Ultimate و به گفته ی MysticDistance نویسنده و مترجمPersona Central, KHInsider و چند سایت دیگر Persona 5 Reloaded برای سوییچ در سال 2019 به نقل از منابع متعدد او عرضه خواهد شد.

پورت سوییچ بازی از اوسط سال 2017 بنظر در دستور کار بوده است و بازی به چند تظیمات جدید دارای سناریو های جدید نیز می باشد. پورت سوییچ launch window خواهد بود.

او بارها تایید کرده که P5 برای سوییچ عرضه می شود.

منبع

نسخه های قبلی اتلس مستقل بود الان زیر دست سگاست
این هم طبق شایعه های که من دیدم قرار نبود نسخه اصلی باشه که، حالا نسخه اصلی هستش؟احتمالا Reloaded هست دیگه
خود سگا هم گرچه کم برای PS انحصاری نساخته نمونش سری یاکوزا

احتمالا شبیه P3 FES باشه. اگر مثل اون باشه یه بخشهایی از داستان مخصوصا در زمستون که تو بازی اصلی بهش پرداخته نشده رو روایت میکنه. خود بازی اصلی هست و 20 یا 30 ساعت اضافی

کلا Rpg ژاپنی نمیپسندم
اما هرچی بیشتر از P5 دیدم و شنیدم بیشتر عاشقش شدم
امیدوارم هرچه سریعتر بتونم این شاهکارو تجربه کنم

• Like
Reactions: Z-fan
هر جور فکر می کنم مسخره ترین حالت ممکن اینه که P5R نسخه جدید با محتوای اضافه باشه و برا سوییچ عرضه نشه
همین الان دارن تو توییتر اتلوس و مادر و پدرش و بچه هاش رو خفه می کنن :دی
اگه نسخه سوییچ رو معرفی نکنن واقعاً نمیشه فلسفه نسخه جدید رو درک کرد!!!

هر جور فکر می کنم مسخره ترین حالت ممکن اینه که P5R نسخه جدید با محتوای اضافه باشه و برا سوییچ عرضه نشه
همین الان دارن تو توییتر اتلوس و مادر و پدرش و بچه هاش رو خفه می کنن :D
اگه نسخه سوییچ رو معرفی نکنن واقعاً نمیشه فلسفه نسخه جدید رو درک کرد!!!
سید حرفت در حالت عادی درسته ولی خب دوتا مشکل داریم:
اولا که اتلوس اصلا عادی نیست:D نه فکر کنی خاصه ها نه... کلا دو تخته اش کمه یه جورایی... مثلا نسخه ی فایتینگ پرسونا 4 با نام آرنا رو برای ایکس باکس که اصلا شاید خیلی هاشون ندونن همین الانم پرسونا چیه منتشر کرد ولی بازی روی پی سی نیومد که نیومد:D
نمونه های اینجوری هم کم نداره... مثلا سر همین پرسونا 5 کار ترجمه و درست کردن نسخه ی غربی بازی رو عملا انداختن بعد از عرضه ی بازی تو ژاپن:D فکر کن پرسونا 5 که بالاخره هایپ بیشتری پشتش بود و توی غرب هم از اون حالت نشناخته در اومده بود و همه آماده بودن تا بازی همزمان منتشر بشه رو با این وضع خراب انجام دادن... نکات دیگه اش مثل برگذاری ایونت و دادن خبر خوشحال کننده ی 6 ماه تاخیر بازی هم بماند:-"
نکته ی دوم راجب بند آخر حرفت خیلی مواقع اتلوس بازی هاش رو به صورت انحصاری عرضه میکنه... نمیدونم پرسونا 4 گلدن چقدر نسبت به نسخه ی اصلی تغییر کرد ولی هرجوری فکرش رو میکنم میتونست روی پلی 3 هم پورت بشه ولی خب اتلوس فقط برای ویتا عرضه اش کرد... به جز این قبلا اتلوس سر پرسونا 3 با بیرون دادن نسخه ی فس روی همون پلتفرم ثابت کرده میتونه همچین کاری رو بکنه... البته نسخه FES صرفا 20-30 ساعت گیم پلی اضافه نبود و بخش های جدید توی بحث گیم پلی و محتوا هم داشت:D
درکل اتلوس هیچ کاریش معلوم نیست یهو دیدی این P5R رو ایکس باکس هم اومد ولی خبری از سوییچ نشد یا یهو نظرشون رو تغییر دادن و بازی تبدیل به انحصاری سوییچ شد:D

اولا که اتلوس اصلا عادی نیست:D نه فکر کنی خاصه ها نه... کلا دو تخته اش کمه یه جورایی... مثلا نسخه ی فایتینگ پرسونا 4 با نام آرنا رو برای ایکس باکس که اصلا شاید خیلی هاشون ندونن همین الانم پرسونا چیه منتشر کرد ولی بازی روی پی سی نیومد که نیومد:D
نمونه های اینجوری هم کم نداره... مثلا سر همین پرسونا 5 کار ترجمه و درست کردن نسخه ی غربی بازی رو عملا انداختن بعد از عرضه ی بازی تو ژاپن:D فکر کن پرسونا 5 که بالاخره هایپ بیشتری پشتش بود و توی غرب هم از اون حالت نشناخته در اومده بود و همه آماده بودن تا بازی همزمان منتشر بشه رو با این وضع خراب انجام دادن... نکات دیگه اش مثل برگذاری ایونت و دادن خبر خوشحال کننده ی 6 ماه تاخیر بازی هم بماند:-"
نکته ی دوم راجب بند آخر حرفت خیلی مواقع اتلوس بازی هاش رو به صورت انحصاری عرضه میکنه... نمیدونم پرسونا 4 گلدن چقدر نسبت به نسخه ی اصلی تغییر کرد ولی هرجوری فکرش رو میکنم میتونست روی پلی 3 هم پورت بشه ولی خب اتلوس فقط برای ویتا عرضه اش کرد... به جز این قبلا اتلوس سر پرسونا 3 با بیرون دادن نسخه ی فس روی همون پلتفرم ثابت کرده میتونه همچین کاری رو بکنه... البته نسخه FES صرفا 20-30 ساعت گیم پلی اضافه نبود و بخش های جدید توی بحث گیم پلی و محتوا هم داشت:D
درکل اتلوس هیچ کاریش معلوم نیست یهو دیدی این P5R رو ایکس باکس هم اومد ولی خبری از سوییچ نشد یا یهو نظرشون رو تغییر دادن و بازی تبدیل به انحصاری سوییچ شد:D

دقیقاً واسه همین هیچ پیش بینی ای نمی کنم...

من فقط دارم مقایسه می کنم
دیابلو 3 هم یه مدت قبل معرفی اش برا سوییچ شایعه اش بود.... میزان هایپ برا اون بازی با این که خیلی خوب بود ولی با چیزی که من تو کامیونیتی می بینم اصن قابل قیاس با درخواست فعلی از پورت پرسونا 5 نیست. اگه بخواد یه نسخه جدید با محتوای اضافه عرضه شه، عرضه اش رو یه کنسول دیگه از هر لحاظ منطقی تره. حتی اونایی که رو PS4 بازی رو دارن احتمالش به طرز وحشتناکی بالاتره تا بازی رو رو سوییچ اش بخره تا دوباره رو PS4 اش بخره...هر چند بنظرم بازی باید در هر صورت رو PS4 عرضه می شد چون فن بیس اش اون جاست. خیلی ضایعس این حرکت اگه رو اون عرضه نمی شد
و خب
میدونم اتلوس انحصاری طلب ـه. ولی اگه متر و معیار درستی داشته باشن واقعاً یجوری رو سوییچ پورت اش می کنن.

• Like
Reactions: Max Blood
مسائل تجاری پیچیده تر از خواست و حمله فن هاست! زمان عرضه خود بازی هم یکی از شعب پلی استیشن از بازی به عنوان انحصاری زمانی یاد کرد! هم همین بلایا سر پیج های اتلوس اومد، از ملت اصرار، از اونها(اتلوس) انکار!

• Like
Reactions: g4mer
مسائل تجاری پیچیده تر از خواست و حمله فن هاست! زمان عرضه خود بازی هم یکی از شعب پلی استیشن از بازی به عنوان انحصاری زمانی یاد کرد! هم همین بلایا سر پیج های اتلوس اومد، از ملت اصرار، از اونها(اتلوس) انکار!

از لحاظ تجاری هم بخوای بررسی کنی عرضه کردن هر چیزی غیر از نسخه Goty دوباره روی همون کنسول تو کمتر از دو سال حرکت جالبی نمیزنه
هر چند هنوزم حرکت خوفیه و مطمئنم فن بیس حمایت اش رو می کنه...ولی من داشتم فقط به بدترین و بهترین سناریوی ممکن فکر می کردم[-o<

از لحاظ تجاری هم بخوای بررسی کنی عرضه کردن هر چیزی غیر از نسخه Goty دوباره روی همون کنسول تو کمتر از دو سال حرکت جالبی نمیزنه
هر چند هنوزم حرکت خوفیه و مطمئنم فن بیس حمایت اش رو می کنه...ولی من داشتم فقط به بدترین و بهترین سناریوی ممکن فکر می کردم[-o<
برای همین میگم عرصه نسخه ارتقا یافته برای ps4 کاملا بعیده! نهایتش یه اکسپنشن پک قرار باشه بیاد! برای همینم احتمال یه اسپین اف محتمل ترین حالت این معرفی جدیده! که اسپین اف برای دسته عصای حاج میرزا هم منتشر میشه!

ولی بشر هیچ بعید نیست ازشون ریلود (نسخه ارتقا یافته) رو فقط برای ویتا عرضه کنن! با اینکه غیر ممکنه ولی اتلوسه دیگه

• Like
Reactions: benjohn
مشخصا یک پروژه نیست ، گفته پروژه های جدید ، اینکه چی میتونه باشه حدس زدنش سخته ، ماه مارس فصل پایانی P5 Aه ، ممکنه ارتباط یا تقابلی داشته باشه با بازی .

• Like
Reactions: Z-fan
مشخصا یک پروژه نیست ، گفته پروژه های جدید ، اینکه چی میتونه باشه حدس زدنش سخته ، ماه مارس فصل پایانی P5 Aه ، ممکنه ارتباط یا تقابلی داشته باشه با بازی .

آه اینم هست...نمیدونم چه خبره
امیدوارم یکی از این پروژه ها آرنا باشه
ولی از اون طرف سر آرک سیستم هم شلوغه.(هر چند تا عرضه اون میشینیم با جوکر، لینک و کلاد رو میزنیم :دی)

• Like
Reactions: .Amirone
اولا که اتلوس اصلا عادی نیست:D نه فکر کنی خاصه ها نه... کلا دو تخته اش کمه یه جورایی...:D
حرف از خریت شد ! ، اینو نمیندازم گردن ناشر چون میدونم تا حالا همچین حرکتی نزده و از ایده های گهربار اتلوسه ، توی استیل بوکی که خریدم اسکین نداشت واسه DS4 ، اونموقع توی نسخه معمولی داشت :|:)) ، ولی خوشحالم که نرفتم سراغ نسخه معمولی ، چون از تاپ تنهای آرشیومه

این سطله رو گذاشتن وسط پاهای گاوه ها! ولی خوب فرقش با بقیه اینه که اتلوس شیر با کیفیتی تولید میکنه

بنظرم باید منتظر رلیز بازی رو همه کنسول های موجود بود چون واقعا حیفه هرکدوم از کنسولا بلزی رو از دست بدن
درسته بازار ژاپن اکس باکس وجود خارجی نداره:D
اما تو غرب و اروپا حدالقل هزینه ساخت بازی و با نسخه NS و ps4 میتونه به سود دهی خوبی برسه بنظرم​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or