شایعه معرفی GTA 5 در ماه های اتی

nathan mckane

کاربر سایت
gta-5-wallpaper-1280.jpg

شرکت Take-Two عنوان کرده است که در ماه های اتی تعدادی بازی را که برای عرضه در سال مالی اینده در نظر گرفته شده اند معرفی خواهد کرد.

شب گذشته Take-Two گزارشی از برنامه ی خود برای سه ماه اول سال مال 2012 ارائه داد و رییس این شرکت عنوان کرد که در ماه های اینده بازیهای خود را برای عرضه در سال 2012 معرفی خواهد کرد.

این بیانات حدس و گمان را در میان گیمرها برانگیخته است که راکستار به زودی بازی Grand Theft Auto 5 را معرفی خواهد کرد.

هنگامی که از وی در رابطه با چگونگی سوددهی این شرکت در سال مالی 2013 ( از تاریخ اوریل 2012 تا مارس 2013 ) بدون عرضه ی GTA 5 سوال شد رییس شرکت Take-Two با اشاره به بازیهایی چون BioShock Infinite و Borderlands 2 از جواب دادن طفره رفت.

طبق نظر تحلیلگران اخرین باری که Take-Two توانست به نرخ درامد خالص دو دلار برای هر سهم دست یابد زمانی بود که GTA 4 عرضه شد. این نرخی است که Take-Two امید به دستیابی به ان در سال اینده دارد.

وی بدین گونه به صحبت خود خاتمه داد (( با نگاه به سال مالی 2013 ما تا به کنون سه عنوان جذاب را معرفی نموده و لیستی قدرتمند از بازیهایی را که هنوز معرفی نشه اند در دست تهیه داریم. ))

منبع

• Like
Reactions: A-L-I
حالا نه به داره نه به باره ولی...

اگه بخواد نسخه بعد رو بده نمیگم مثل SA بشه از لحاظ گرافیکو اینا ولی یه کاری کنه موقعی که نمیخوای مراحل رو بری یه کارایی برای سرگرم شدن داشته باشه مثل:دوچرخه سواری،تیونینگ،جت پک و هواپیما سواری،روندن قطار و خیلی چیزای دیگه که IV نداشت....

من که میگم GTA V تو لیست نیست .... اگه میخواست معرفی کنه تو همون E3 معرفی میکرد ، خوب فعلا که عناوین بزرگی در دست ساخت داره از جمله Agent ، Max Payne 3 و این یه حدس و گمان هست که ممکنه GTA V معرفی بشه ، هنوز که هیچی معلوم نیست فقط ای کاش ما PC باز ها رو ناکام نذاره .

من که میگم GTA V تو لیست نیست .... اگه میخواست معرفی کنه تو همون E3 معرفی میکرد ، خوب فعلا که عناوین بزرگی در دست ساخت داره از جمله Agent ، Max Payne 3 و این یه حدس و گمان هست که ممکنه GTA V معرفی بشه ، هنوز که هیچی معلوم نیست فقط ای کاش ما PC باز ها رو ناکام نذاره .
مگه تو E3 شرکت کرد که معرفی کنه؟ :d
هیچ جا دیر نیست معرفی کنه حتی تو یک کنفرانس خبری هم میتونه معرفی کنه فقط تکلیف ملت روشن کنه این مکس پین 3 هم گفتن اطلاعات ازش میدن خوابشون برد انگار :d

امیدوارم بازی به حال و هوای GTA san andreas برگرده. شماره ی 4 بازی خشک و نسبتا جدی بود و از اون طنز راکستار تو بازیهای قبل خبری نبود. رنگ پردازی بازی هم
دلگیر کننده بود. محیط بازی هم یکنواخت بود. امیدوارم راکستار به دنبال داستان جدی و ادمای خشن و الکی عصبانی نباشه.
دمت گرم اینا خوب اومدی
GTA san andreas خیلی متنوع بود

پس AGENT چی ؟ :|
GTA V هنوز جا داره ولی این کوفتی ( ایجنت ) و مکس پین 3 ... :|
مکس پین که اصلا نیاد بهتره البته هیچ ربطی هم به GTA نداره چون سازنده هاشون با هم فرق میکنند
اِیجنت هم هیچی ازش ندیدیم که بگیم این بهتره یا GTA
در نتیجه همون GTA بسازن برای هممون بهتره:d

فقط خدا کنه هول هولکی نده بیرون بازی رو .
GTA IV که از خیلی جهات افتضاح کار شده بود.گرافیک(درمقایسه با RDR و GTA:SA تو زمان خودش) که واقعا بد بود.همچنین من از رانندگیش واقعا متنفرم،به نظرم افتضاح کار شده بود.پلیسش هم که همتون دیدین دیگه،تا نخوریم بهش(حتما هم از عقب)دنبالمون نمیاد.
اما خیلی کاراش هم واقعی تر شده بود،مثل همین که دیگه در همه ماشینا باز نیست و باید شیشه اش رو بشکونیم و ...

بچه ها یه سری عکس ازش اومده بیرون اگه واقعی باشه کرایسیس 2 رو ترکونده:-sولی فکر کنم فیک باشن عکسا من که با 4 خیلی حال کردم طبیعی شده بود مخصوصا از نظره گرافیک حالا خوبه این 5 از موو و کیکنت هم پشتیانی کنه:-o

بچه ها یه سری عکس ازش اومده بیرون اگه واقعی باشه کرایسیس 2 رو ترکونده:-sولی فکر کنم فیک باشن عکسا من که با 4 خیلی حال کردم طبیعی شده بود مخصوصا از نظره گرافیک حالا خوبه این 5 از موو و کیکنت هم پشتیانی کنه:-o

حالا چی می شد به ما هم نشون می دادی؟ :d یه لینکی چیزی آخه!

حالا نه به داره نه به باره ولی...

اگه بخواد نسخه بعد رو بده نمیگم مثل SA بشه از لحاظ گرافیکو اینا ولی یه کاری کنه موقعی که نمیخوای مراحل رو بری یه کارایی برای سرگرم شدن داشته باشه مثل:دوچرخه سواری،تیونینگ،جت پک و هواپیما سواری،روندن قطار و خیلی چیزای دیگه که IV نداشت....

آره. راست میگی.;)
مخصوصاً دوچرخه و هواپیما:-s
پلیس و تاکسی و ... هم که توی IV کار نمیکنه, مثل بقیه ماشینان...

این جا رو ببینین:
http://www.igta5.com/

ممنون بابت عکس ها. عمرا اینها بازی نیستند. عین عکسه بابا! هیچ کنسولی این گرافیک رو نمی تونه بکشه. PC ها هم highend باشن، بازم از پس همچین گرافیکی بر نمیان! ته دلم دوس دارم واقعی باشه، اما نیست خوب :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or