شایعه معرفی GTA 5 در ماه های اتی

nathan mckane

کاربر سایت
gta-5-wallpaper-1280.jpg

شرکت Take-Two عنوان کرده است که در ماه های اتی تعدادی بازی را که برای عرضه در سال مالی اینده در نظر گرفته شده اند معرفی خواهد کرد.

شب گذشته Take-Two گزارشی از برنامه ی خود برای سه ماه اول سال مال 2012 ارائه داد و رییس این شرکت عنوان کرد که در ماه های اینده بازیهای خود را برای عرضه در سال 2012 معرفی خواهد کرد.

این بیانات حدس و گمان را در میان گیمرها برانگیخته است که راکستار به زودی بازی Grand Theft Auto 5 را معرفی خواهد کرد.

هنگامی که از وی در رابطه با چگونگی سوددهی این شرکت در سال مالی 2013 ( از تاریخ اوریل 2012 تا مارس 2013 ) بدون عرضه ی GTA 5 سوال شد رییس شرکت Take-Two با اشاره به بازیهایی چون BioShock Infinite و Borderlands 2 از جواب دادن طفره رفت.

طبق نظر تحلیلگران اخرین باری که Take-Two توانست به نرخ درامد خالص دو دلار برای هر سهم دست یابد زمانی بود که GTA 4 عرضه شد. این نرخی است که Take-Two امید به دستیابی به ان در سال اینده دارد.

وی بدین گونه به صحبت خود خاتمه داد (( با نگاه به سال مالی 2013 ما تا به کنون سه عنوان جذاب را معرفی نموده و لیستی قدرتمند از بازیهایی را که هنوز معرفی نشه اند در دست تهیه داریم. ))

منبع

• Like
Reactions: A-L-I
خدا كنه اين ديگه شايعه نباشه!كه البته با توجه به اينكه تا حالا هيچ اطلاعاتي از راك ستار نيومده احتمال اينكه شايعه باشه خيلي زياده!:d
پ.ن:منظور از شايعه در اينجا همون حرفِ الكي است!
yahoo_4.gif

من کلا نسبت به این GTA IV آلرژِی داشتم.و یک عالمه خاطره ی بد طوری که باعث شد من از راک استار متنفر بشم.
و تمام خاطرات خوبی که از GTAIII و شماره اول و دوم بازی داشتم رو فراموش کنم.
نسخه PC این بازی به مزخرفترین شکل ممکن پورت شده بود و واقعا اشک من یکی رو که درآورد.
یادمه اون موقعه 400 تومن پول CPU دادم برای این بازی لعنتی ولی فقط 5تا فریم به بازیم اضافه شد.
بازی رو نسخه PC اینقدر باگ و افت فریم داشت که من همون اول عطاشو به لقاش بخشیدم.
به شخصه یکی از افرادی هستم که خوشحال شدم راک استار RED DEAD رو برای PC عرضه نکرد.

کلا راک استار تو این نسل روی خوشی به PC نشون نداده!

خیلی از سیاست این شرکت تا الان خوشم اومده همه گیمر ها رو تشنه میکنه میندازه تو کف چند سال بعد وقتی بازی میاد انقدر به ادم می چسبه که نگو و نپرس
البته نظر شخصی من اینه که این شرکت هیچ وقت دوباره نمی تونه مثل gta san بازم gta بسازه

امیدوارم بازی به حال و هوای GTA san andreas برگرده. شماره ی 4 بازی خشک و نسبتا جدی بود و از اون طنز راکستار تو بازیهای قبل خبری نبود. رنگ پردازی بازی هم دلگیر کننده بود. محیط بازی هم یکنواخت بود. امیدوارم راکستار به دنبال داستان جدی و ادمای خشن و الکی عصبانی نباشه.

• Like
Reactions: salar2
رد دد كلا عنوان شماره دار نيست .... !
قبلي شماره يك نبود ..
اينم شماره 2 نبود !
Revolver....
Redemption
عزیز منظورم ایین بود که دومین بازی از ایین سریه بعد شما یکم با درک پستهای من مشکل داری تقربا هرجا پست میدم یه همچین پستی میدی:d

رد دد كلا عنوان شماره دار نيست .... !
قبلي شماره يك نبود ..
اينم شماره 2 نبود !
Revolver....
Redemption

شماره نداره، ولی ادامه ی اون تلقی میشه. مثلا مورتال کامبت هم شماره نداره، اسپلینترسل هم نداره، ولی همه (مقصودم سایت های رسمیه) می گن MK9 یا SC5. یا مثلا COD6.
بازی رو نسخه PC اینقدر باگ و افت فریم داشت که من همون اول عطاشو به لقاش بخشیدم.
به شخصه یکی از افرادی هستم که خوشحال شدم راک استار RED DEAD رو برای PC عرضه نکرد.

اینطور نبود واقعا. من خیلی راحت بازی رو اجرا کردم و واقعا با اون گستردگی که داشت، خیلی بازی روونی بود.

امیدوارم بازی به حال و هوای GTA san andreas برگرده. شماره ی 4 بازی خشک و نسبتا جدی بود و از اون طنز راکستار تو بازیهای قبل خبری نبود. رنگ پردازی بازی هم دلگیر کننده بود. محیط بازی هم یکنواخت بود. امیدوارم راکستار به دنبال داستان جدی و ادمای خشن و الکی عصبانی نباشه.

مگه داستان GTA SA متفاوت بود با این؟ حال و هوای بازی همیشه همین بوده دیگه. تازه من گرافیک بازی رو خیلی دوست داشتم و ترحیج نمی دم به گرافیک کارتونی قدیم برگرده.

الحق محیط بازی یکنواخت نبود. RDR مکزیک رفتی؟ به این می گن محیط یکنواخت. با اینکه خیلی زیباست، ولی خوب عین حقیقتش ساختن دیگه، همش کوه و بیابونه، همش هم عین هم. Fuel بازی کردی، به اون می گن یکنواخت.

بی خیال iv که فانش خیلی بالا بوود یه بوریسش خندش اندازه ی کل san andreas بود

بابا معرفی کنه دیگه داره شورش در میاره دیگه همه میدونن راکستار داره GTA V میسازه جز حافظ که اونم الان زنده نیست دیگه داره ملت اذیت میکنه با این شایعاتش
کلا بعید نیست RDR جدید هم معرفی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or