شایعه معرفی GRID 3 به زودی؟

.:Ranger:.

کاربر سایت

1397752764-codemasters-teaser_jpg_385x0_crop_upscale_q85.jpg

اینظور که به نظر می رسد شرکت Codemasters قصد دارد نسخه جدیدی از بازی GRID را به زودی معرفی کند!

به تازگی در کانال رسمی بازی GRID در یوتیوب یک ویدیو منتشر شده است که در پایان آن اشاره ای به تاریخ چند روز پیش روی دارد.این تاریخ 22 آپریل را هدف قرار داده است.

به تازگی Codemasters در انجمن NeoGaf گفته است: "تیزر هیچ ربطی به DLC ندارد و چیزی که مشخص است این است که آن DLC نیست. نمای کابین راننده؟ما شنیدیم!"

گفتنیست شایعه مربوط به ساخت GRID 3 از نوامبر سال گذشته قوت گرفت.باید منتظر ماند و دید که آیا در روز سه شنبه این بازی به صورت رسمی معرفی خواهد شد یا خیر؟

منبع

آخرین ویرایش:
امیدوارم Grid 3 هیچ وقت به این زودی نیاد! حداقل 2 سال دیگه! اینم میزنند مثل F1 سالانه می کنند هرسال 2 تا چیز بدرد نخور اضافه میشه! اون Grid 2 هم اصلا در حد نسخه اولش نبود. اگه Dirt4 باشه استقبال میشه

یعنی الان من تنها کسی هستم که از حذف Drift توی نسخه 2 ناراضی ام ؟ :S

من هم به خودت اضافه کن...یکی از دلایلی که من عاشق NFS:Carbon بودم همین دریف زدنها بود که چون اون روزها تازه هم فیلم Fast and Furious:Tokyo اومده بود و من عاشق این سبک شده بودم فقط کارم شده بود دریف زدن و جمع کردن امتیاز بیشتر...

نسخه دوم کلن خشک بود و اون پویایی نورپردازی نسخه اول هم نداشت...نسخه اول دودی که بر اثر استحکاک تایرها بر زمین بلند می شد خودش آدمو می برد به فضا!

من خودم فکر نکنم نسخه سوم در کار باشه با فروش ضعیفی که نسخه دوم داشت و از طرفی هم نسخه دوم May 2013 عرضه شد پس زوده مگر اینکه به قول دوستمون سالانش کرده باشن...

بازی خوبیه که. شماره دومشم بازی بدی نبود:d
امیدوارم یک Dirt جدید برای نسل بعد تو E3 تایید بشه و مثل Dirt 2 باشه

مگه من گفتم بده؟:d
خوشحالیم از این بابتِ که چون علاقه شدیدی به سری DiRT دارم ، دوست دارم هر چی زود تر معرفی شه برا نسل 8:bighug:.
و امیدوارم یه چیز مابینِ 2&3 باشه:x.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or