شایعه معرفی GRID 3 به زودی؟

.:Ranger:.

کاربر سایت

1397752764-codemasters-teaser_jpg_385x0_crop_upscale_q85.jpg

اینظور که به نظر می رسد شرکت Codemasters قصد دارد نسخه جدیدی از بازی GRID را به زودی معرفی کند!

به تازگی در کانال رسمی بازی GRID در یوتیوب یک ویدیو منتشر شده است که در پایان آن اشاره ای به تاریخ چند روز پیش روی دارد.این تاریخ 22 آپریل را هدف قرار داده است.

به تازگی Codemasters در انجمن NeoGaf گفته است: "تیزر هیچ ربطی به DLC ندارد و چیزی که مشخص است این است که آن DLC نیست. نمای کابین راننده؟ما شنیدیم!"

گفتنیست شایعه مربوط به ساخت GRID 3 از نوامبر سال گذشته قوت گرفت.باید منتظر ماند و دید که آیا در روز سه شنبه این بازی به صورت رسمی معرفی خواهد شد یا خیر؟

منبع

آخرین ویرایش:
خیلی خیلی بعیده Grid 3 رو به این زودی ها معرفی کنن. احتمالا Grid 2 هستش که می خوان روی کنسول های نسل جدید عرضه [FONT=&quot]ـ[/FONT][FONT=&quot]ـ[/FONT]ش کنن.

پ.ن : کاش به زودی Dirt4 رو معرفی کنن. :d

همون GRID باید باشه و حالا اگه نسخه 3 هم نباشه یه نسخه فرعی ممکنه باشه و اگه انحصاری روی کنسول های نسل بعد بیاد بشدت استقبال میشه!:bighug:

اگه میخواد مثل نسخه ی دوم باشه میخوام اصلا معرفی نشه:| باورم نمیشد ادامه ی بهترین ریس آرکید نسل قبل اینقدر بی سرو صدا بیاد و از یادا بره واقعا بازی ضعیفی بود grid 2 که حسابی طرفدارای نسخه ی اولو که یه شاهکار به تمام معنا بود نا امید کرد

1397752764-codemasters-teaser_jpg_385x0_crop_upscale_q85.jpg

اینظور که به نظر می رسد شرکت Codemasters قصد دارد نسخه جدیدی از بازی GRID را به زودی معرفی کند!

به تازگی در کانال رسمی بازی GRID در یوتیوب یک ویدیو منتشر شده است که در پایان آن اشاره ای به تاریخ چند روز پیش روی دارد.این تاریخ 22 آپریل را هدف قرار داده است.

به تازگی Codemasters در انجمن NeoGaf گفته است: "تیزر هیچ ربطی به DLC ندارد و چیزی که مشخص است این است که آن DLC نیست. نمایش مسابقات؟ما شنیدیم!"

گفتنیست شایعه مربوط به ساخت GRID 3 از نوامبر سال گذشته قوت گرفت.باید منتظر ماند و دید که آیا در روز سه شنبه این بازی به صورت رسمی معرفی خواهد شد یا خیر؟

منبع
اون قسمت که بولد کردم نگفته نمایش مسابقات، گفته شده: "Cockpit view" یا همون نمای داخل ماشین که تو شماره قبلی حذف شده بود و منظورشون اینه که اون چیزی که قراره در 22 آپریل نمایش داده بشه 100% نمای Cockpit داره:d
لینک تیزر در آپارات بازی سنتر: http://www.aparat.com/v/DxMHu

آخرین ویرایش:
به احتمال زیاد همون Grid 3 باید باشه خلاصه 22 آپریل معلوم میشه من که برای این بازی صبر ندارم پارسال با قسمت دومش خیلی حال کردم:d

اون قسمت که بولد کردم نگفته نمایش مسابقات، گفته شده: "Cockpit view" یا همون نمای داخل ماشین که تو شماره قبلی حذف شده بود و منظورشون اینه که اون چیزی که قراره در 22 آپریل نمایش داده بشه 100% نمای Cockpit داره:d
لینک تیزر در آپارات بازی سنتر: Brace Yourselves...Racing is Coming

ممنون،اتفاقن من با خودم هی کلنجار رفتم ببینم معنی دقیقش چی می شه چون نمی دونستم این قسمت در نسخه دومش حذف شده.هی می گفتم با خودم نمایش کابین یعنی چی که اینجا گفته:d تو دیکشنری زدم یکی از معنی ها رو زدو خورد مسابقات داد!!

من یکی که با نسخه دومش حال نکردم خیلی گیم پلی اش افت داشت ولی نسخه اولش عالی بود و جز بهترین ریسینگهای درون شهری در عمرم حساب می شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or