معرفی Empire Total War

فقط باید اون ناحیه هایی که خواسته شده رو بگیری
رابطه شما هیچ ربطی به انجام ماموریت ها نداره حتی میتونی با اونها هم بجنگی و اگر ناحیه های مورد در خواست رو گرفتی اونجا مال شما میشه

عه؟ نمی دونم، من سه ماه پیش با انگلیس رفتم، تا جایی که یادمه رابطه ی خوب هم ذکر شده بود، حالا نمی دونم، شاید با یه چیز دیگه ای قاطی کردم.

عه؟ نمی دونم، من سه ماه پیش با انگلیس رفتم، تا جایی که یادمه رابطه ی خوب هم ذکر شده بود، حالا نمی دونم، شاید با یه چیز دیگه ای قاطی کردم.
من پیر امپایر هستم:biggrin1:
رابطه مهم نیست فقط باید ون ناحیه های ذکر شده رو بگیری

اخه من کل america رو گرفتم اما مال من نشد!!!!!
به کدوم فکشن بازی میکردی
مثلا تو اسپانیا باید تریناد وتوباگو رو بگیری شما مطوئنی تونستی کلا امریکا رو بگیری
اگر کلا امریکا رو بگیری دیگه نیازی به پیوستن اونها نیست خودکار به شما الحاق شدن

برای اندازه گیری فریم بازی یه برنامه بود که اسمش یادم نمیاد پیدا کردم لینکش رو برات میفرستم
Fraps .
سلام
فریم ریت ربط چندانی به گرافیک و اینا نداره .
بیشتر به خاطر باگهای و مشکلات خود بازیه که با پچهایی که دوستمون لینک دادن ، تا حدود زیادی مشکلات حل میشه .
بله ، بیشتر به سنگینی خود بازی و باگها و... ربط داره . ولی سیستم هم تاثیر داره .
اخه من کل america رو گرفتم اما مال من نشد!!!!!
دوست عزیز اگر شما کل آمریکا رو گرفتی که یعنی خود therteen colonies را هم تصرف کردی و دیگر چیزی نمانده که به شما ملحق بشه ! به هر حال طبق گفته ی دوستان ، مناطقی که خودش گفته رو تصرف کنید به شما ملحق می شوند .

منظورم کل america به جز therteen colonies بود.با انگلیس رفتم.گفته georgia رو هم بگیرید.2 تا georgia داریم, یکی تو اروپا یکی تو امریکا.من مال امریکا رو گرفتم یعنی باید مال eroup رو هم بگیرم؟

من پیر امپایر هستم:biggrin1:
رابطه مهم نیست فقط باید ون ناحیه های ذکر شده رو بگیری

چون منو به شک انداختی و من رو توتال وار غیرت دارم! مجبور شدم برم تو بازی چک کنم. اگه به متن ماموریتت نگاه کنی جمله ی آخرش اینه.

Be sure to mainten friendly relations with them until this union is secured.

منظورم کل america به جز therteen colonies بود.با انگلیس رفتم.گفته georgia رو هم بگیرید.2 تا georgia داریم, یکی تو اروپا یکی تو امریکا.من مال امریکا رو گرفتم یعنی باید مال eroup رو هم بگیرم؟

نه، منظورش آمریکاست، الان یه نگاهی بنداز به رابطه ات با thirteen colonies ببین چطوره؟

چون منو به شک انداختی و من رو توتال وار غیرت دارم! مجبور شدم برم تو بازی چک کنم. اگه به متن ماموریتت نگاه کنی جمله ی آخرش اینه.

Be sure to mainten friendly relations with them until this union is secured.
ببین من با فرانسه بازی می کردم برای ملحق شدن لویزیانا یه بخش از چروک تریتوری رو باید می گرفتم که دست خود لویزیانا بود من به خود لویزیانا خودمون حمله کردم اونجا های دیگه هم ما من شد:biggrin1:

یعنی باید مال eroup رو هم بگیرم؟
ابتدا من این اشتباه رو کردم و مال اروپا رو گرفتم . ولی بعدش فهمیدم باید مال آمریکا رو گرفت . به زودی یک Campaign جدید از انگلیس میارم تا ببینم مشکلتون چیه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or