معرفی یک دنباله در شماره بعدی Gameinformer

Dreadlord

کاربر سایت
GI-Highly-Anticipated-Sequel-500x250.jpg

Andy McNamara سردبیر مجله Gameinformer در صفحه توییتر خود تایید کرد که در شماره بعدی این مجله، دنباله ای معروف و "شدیدا مورد انتظار" معرفی خواهد شد.

او در جواب به شخصی که حدس زده بود این دنباله Hitman 5 باشد گفت: "حدس بدی نیست، اما متاسفانه....نه!"

هرچند مک نامارا توضیح نداد که این معرفی، یک معرفی کاملا جدید است، یا در واقع یک عنوان فراموش شده را دوباره سر زبان ها می اندازد.

آخرین ویرایش:
دنباله ای معروف و "شدیدا مورد انتظار"
اگه این تیکه حرفش نبود میگفتم Alan wake 2 ولی چون گفته دنباله ای معروف و "شدیدا مورد انتظار" احتمالا باید یه بازی پرفروش مثله Gta باشه ........

این که باید 24 ساعت E3 قُرُق بشه بعدش بیان 1000 نفر قربانی کنن بعد معرفیش کنند :d
راست میگی حواسم نبود :دی
DOOM 4 هم که میپره :دی پس چی میمونه ؟ :دی GoW IV هم آخه یه E3 رو تحت الشعاع قرار میدن پس چی میشه ؟ :دی
شاید SC ـه جدید رو میخوان رسما معرفی کنن . البته یوبی تأیید کرده SC ـه بعدی رو اما خو هیچی ازش نشون نداده ..

من فکر کنم max payne 3 باشه چون گفته دنباله ای پرطرفدار، ولی خودم دوست داشتم doom 4 باشه که وقتی فکر کردم دیدم احتمالش خیلی کمه چون id software همیشه عناوینشو تو quake con هر سال معرفی میکنه.
خدا کنه max payne باشه یا assassins creed 3.

بچه ها عکس رو جلد مجله ی PS MAGAZINE چاپ فرانسه هم یه شخصیتیه که رو صورتش علامت سواله که فکر کنم همتونم دیدین

من فکر کنم آلبرت وسکر باشه :d که سازنده ها میگن زنده مونده در عملیات راکون سیتی هست فکر کنم اون باشه

یا شایدم شخصیت اصلی مکس پین 3 باشه :-w:-?

یکی از ایناس :دی!
Modern Warfare 3
یه HL :دی!
شاید و متاسفانه یه GOW!
اگر هم مثل GameInformer که Silent Hill رو دوباره معرفی کرد چت بزنه :دی، شاید این RE جدیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or