خدای من... مگه یه بازی رو چند دفعه میشه انونس کرد !!.Prey 2 هست!! دقت کنید :
![]()
تموم شد رفت . . .
من که خودم زیاد اهل Wolfenstein نیستم (به جز نسخه اول که زمان خودش غوغا بود و جزو اولین بازی هایی که روی PC تجربه کردم) ولی خب برای طرفدارهای بازی خبر خیلی خوبیه !خبر از این مسخره تر !!
مسخره بودنش هیچ. خیلی شبیه KZ هست.من که خودم زیاد اهل Wolfenstein نیستم (به جز نسخه اول که زمان خودش غوغا بود و جزو اولین بازی هایی که روی PC تجربه کردم) ولی خب برای طرفدارهای بازی خبر خیلی خوبیه !
MachineGames هم از تعدادی از سازنده های سابق Starbreeze تشکیل شده و اگه بتونن یه چیزی مثل The Chronicles of Riddick و The Darkness بسازن ، فوق العاده ـست !
من که خودم زیاد اهل Wolfenstein نیستم (به جز نسخه اول که زمان خودش غوغا بود و جزو اولین بازی هایی که روی PC تجربه کردم) ولی خب برای طرفدارهای بازی خبر خیلی خوبیه !
MachineGames هم از تعدادی از سازنده های سابق Starbreeze تشکیل شده و اگه بتونن یه چیزی مثل The Chronicles of Riddick و The Darkness بسازن ، فوق العاده ـست !
نکته خوب قضیه اینجاست که MachineGames سال 2009 تأسیس شده و گویا اکثر اعضایی که از Starbreeze وارد اونجا شدن ، کاری با Syndicate نداشتن !خوب مثل اینکه گفته های VG247 درست از اب در اومد :d
خوبStarbreeze یه بازی دیگه هم داشته که اونم Synidcate هست و اصلا چیزی در حد اون دوتای بالایی نبود مخصوصا The Darkness!!
ایشالا که چیز خوبی باشه و مثل Wolfenstein قبلی نباشه .
تائیداتین.واقعا بازی به این بزرگی و محبوبیت این جوری معرفی کردنش خیلی مسخرست!!!!
نه هایپی نه حدسی نه چیزی!!!!!