معرفی یک بازی جدید از سوی شرکت Bethesda به انضمام تصویر.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
9syu4sk0exdkdkppi4p.jpg

درود.

به روز رسانی:
با تشکر از اریا عزیز.
Wolfenstein: The New Order معرفی شد !
biggrin1.gif

برای PS3 , 360 , PC و کنسول های نسل بعد
عرضه در پایان 2013 ، تولید توسط MachineGames و انتشار هم که خب توسط Bethesda دیگه !
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
به هیج وجه این بازی 100 % doom 4 به تصویر ها نگاه کنین قشنگ
Fratos
دوست عزیز تا به حال یه تیزر از Prey دیدی؟ تیزرش رو دانلود کن خوب بعد متوجه کادر قرمز میشی.
از کجا میدونی بازی کرده؟
این بازی DOOM IV هست مطمعنم شرط میبندم

آخرین ویرایش:
آقا این بازی MachineGames چی شد پس؟ موندم اعلام کردن از 2 سال پیش دارن با id Tech 5 بازی میسازن هنوز ازش خبری نیست.
منم میگ به احتمال 70-80% همین Prey 2 هست. امکان Doom بودنش خیلی کمه.
Fratos @
دوست عزیز تا به حال یه تیزر از Prey دیدی؟ تیزرش رو دانلود کن خوب بعد متوجه کادر قرمز میشی.

Wolfenstein: The New Order معرفی شد ! :دی
برای PS3 , 360 , PC و کنسول های نسل بعد
عرضه در پایان 2013 ، تولید توسط MachineGames و انتشار هم که خب توسط Bethesda دیگه ! :دی

خبر از این مسخره تر !!
من که خودم زیاد اهل Wolfenstein نیستم (به جز نسخه اول که زمان خودش غوغا بود و جزو اولین بازی هایی که روی PC تجربه کردم) ولی خب برای طرفدارهای بازی خبر خیلی خوبیه !
MachineGames هم از تعدادی از سازنده های سابق Starbreeze تشکیل شده و اگه بتونن یه چیزی مثل The Chronicles of Riddick و The Darkness بسازن ، فوق العاده ـست !

من که خودم زیاد اهل Wolfenstein نیستم (به جز نسخه اول که زمان خودش غوغا بود و جزو اولین بازی هایی که روی PC تجربه کردم) ولی خب برای طرفدارهای بازی خبر خیلی خوبیه !
MachineGames هم از تعدادی از سازنده های سابق Starbreeze تشکیل شده و اگه بتونن یه چیزی مثل The Chronicles of Riddick و The Darkness بسازن ، فوق العاده ـست !
مسخره بودنش هیچ. خیلی شبیه KZ هست.

خوب مثل اینکه گفته های VG247 درست از اب در اومد :d
خوبStarbreeze یه بازی دیگه هم داشته که اونم Synidcate هست و اصلا چیزی در حد اون دوتای بالایی نبود مخصوصا The Darkness!!
ایشالا که چیز خوبی باشه و مثل Wolfenstein قبلی نباشه .

خوب مثل اینکه گفته های VG247 درست از اب در اومد :d
خوبStarbreeze یه بازی دیگه هم داشته که اونم Synidcate هست و اصلا چیزی در حد اون دوتای بالایی نبود مخصوصا The Darkness!!
ایشالا که چیز خوبی باشه و مثل Wolfenstein قبلی نباشه .
نکته خوب قضیه اینجاست که MachineGames سال 2009 تأسیس شده و گویا اکثر اعضایی که از Starbreeze وارد اونجا شدن ، کاری با Syndicate نداشتن ! :دی توی ویکی پدیا نوشته اعضای MachineGames جزو افراد مهم در ساخت The Darkness و The Chronicles of Riddick بودن و خوشبختانه اسمی از Syndicate نیاورده ! :دی

واقعا بازی به این بزرگی و محبوبیت این جوری معرفی کردنش خیلی مسخرست!!!!:|
نه هایپی نه حدسی نه چیزی!!!!!
تائیداتین.
اما اگه یادمون باشه بتسدا سر اسکایریم هم کار خاصی انجام نداد.کلا یا بلد نیستن یا اینقدر آی پی های موفق دارن که نیازی به هایپ کردنهای مرسوم نمی بینن.میکامی سان بیاموز طرز هایپ کردن را.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or