Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال May 6, 2013 #1 درود. به روز رسانی: با تشکر از اریا عزیز. Wolfenstein: The New Order معرفی شد ! برای PS3 , 360 , PC و کنسول های نسل بعد عرضه در پایان 2013 ، تولید توسط MachineGames و انتشار هم که خب توسط Bethesda دیگه ! آخرین ویرایش: May 7, 2013
درود. به روز رسانی: با تشکر از اریا عزیز. Wolfenstein: The New Order معرفی شد ! برای PS3 , 360 , PC و کنسول های نسل بعد عرضه در پایان 2013 ، تولید توسط MachineGames و انتشار هم که خب توسط Bethesda دیگه !
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت May 6, 2013 #5 اِهم فک کنم وقتش شده Prey 2 رو بچپونن تو حلقمون دیگه قرار هم بود همین 2013 بیاد پ.ن : هرچند هرچی که باشه از id باشه ،ما خوشحال میشیم :bighug:
اِهم فک کنم وقتش شده Prey 2 رو بچپونن تو حلقمون دیگه قرار هم بود همین 2013 بیاد پ.ن : هرچند هرچی که باشه از id باشه ،ما خوشحال میشیم :bighug:
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت May 6, 2013 #7 نوشته شده توسط PRO_G@MER: Fallout 4 .... Hope بیشتر... نوشته شده توسط Outer Heaven: امیدوارم fallout4 باشه.با انجین به روز شده عالی میشه. بیشتر... اون که نیست در آخر نیز این بازی بنا بر گفته مسئولین ربطی به عناوین Bethesda Game Studios ندارد. بیشتر... @ تاد هاوارد داوش گلم داری چیکار میکنی !؟ به من بگو مردک آخرین ویرایش: May 6, 2013
نوشته شده توسط PRO_G@MER: Fallout 4 .... Hope بیشتر... نوشته شده توسط Outer Heaven: امیدوارم fallout4 باشه.با انجین به روز شده عالی میشه. بیشتر... اون که نیست در آخر نیز این بازی بنا بر گفته مسئولین ربطی به عناوین Bethesda Game Studios ندارد. بیشتر... @ تاد هاوارد داوش گلم داری چیکار میکنی !؟ به من بگو مردک
Loghman زمان تنها چیزیست که به عدالت بین همه تقسیم شده است کاربر سایت May 6, 2013 #8 خیلی بهش میاد Prey 2 باشه ولی امیدوارم doom 4 باشه
Loghman زمان تنها چیزیست که به عدالت بین همه تقسیم شده است کاربر سایت May 6, 2013 #10 Prey 2 هست!! دقت کنید : تموم شد رفت . . .
uriel کاربر سایت May 7, 2013 #11 تصویرش خیلی شبیه prey 2 هست، به احتمال زیاد همونه، Wolfenstein و Doom 4 و.... اصلا با این تصویر سازگار نیست.
تصویرش خیلی شبیه prey 2 هست، به احتمال زیاد همونه، Wolfenstein و Doom 4 و.... اصلا با این تصویر سازگار نیست.
arnino کاربر سایت May 7, 2013 #12 اول که فقط اون نور قرمز رو دیدم فک کردم Dishonored 2 باشه ولی الان عکس کاملشو دیدم فک کنم همون Prey باشه! حالا دوم4 و ولفنشتاین امکان داره ولی آخه اسکایریم چی میگه!؟ O.o
اول که فقط اون نور قرمز رو دیدم فک کردم Dishonored 2 باشه ولی الان عکس کاملشو دیدم فک کنم همون Prey باشه! حالا دوم4 و ولفنشتاین امکان داره ولی آخه اسکایریم چی میگه!؟ O.o
Sɯαsƚikα April 26 , 2016 کاربر سایت May 7, 2013 #14 به قول یکی از دوستان :d هرچی از Bethesda رسد نکوست :bighug: