اقا شما برو بازی black mirror یا همون اینه سیاه رو بازی کن البته نسخه فارسی دارینوس واقعا بازیه جالبیه خیلی پیچیده هم نیست !با سلام
آقا من یه بازی فکری میخوام که:
ساده باشه
حل کردن معما هاش وابستگی زیادی به خوندن یا گوش کردن به دیالو گهای بازی نداشته باشه
حتی الامکان اکشن هم داشته باشه
گرافیکش خوب باشه
اگه فارسی باشه خیلی خوبه
بجز سایبریا و فارنهایت
ممنون میشم اگه راهنمای کنید:cheesygri
آقا اگه همچین بازی ای ساخته شد ما رو هم خبر کنبا سلام
آقا من یه بازی فکری میخوام که:
ساده باشه
حل کردن معما هاش وابستگی زیادی به خوندن یا گوش کردن به دیالو گهای بازی نداشته باشه
حتی الامکان اکشن هم داشته باشه
گرافیکش خوب باشه
اگه فارسی باشه خیلی خوبه
بجز سایبریا و فارنهایت
ممنون میشم اگه راهنمای کنید:cheesygri
خوب فکر کنم اگر بازی فارسی باشه مشکلی نباشه که بخواین با توجه به مکالماتش معماهاشو حل کنید.حل کردن معما هاش وابستگی زیادی به خوندن یا گوش کردن به دیالو گهای بازی نداشته باشه
چون معمولا جواب بعضی از معماهای این جور بازیها در مکالمات با شخصیتهای مختلف نهفته هست....خوب پس این مساله حله:biggrin1:اگه فارسی باشه خیلی خوبه
معمولا معماهایی که یه جورهایی به ریاضی مربوط بشه باعث میشه تا بگیم معماهای فلان بازی سختهساده باشه
دیگه سخت گیری نکنید این میشه اکشن-ادونچرحتی الامکان اکشن هم داشته باشه
با این تفاسیر پارادایس رو بهتون معرفی میکنم.خیلی هم شدیدا پیشنهاد میکنم...:biggrin1:گرافیکش خوب باشه
من keepsake رو تا یه قسمتهاییش بازی کردم.به نظر من این یه امتیاز منفیه آخه اینجوری دیگه آدم به خودش زحمت نمیده و فکر نمیکنه....چون معما خودش حل میشه.البته این نظر منه...اگه برای حل یه معما به مشکل برخوردید چند بار راهنمایی میکنه و اگه بازم نتونستید به جایی برسید خودش معما رو حل میکنه