معرفی کانالهاو برنامه های تلوزیونی گیم

esem1982

کاربر سایت
دوستان هر کانالی یا برنامه ای تو روز یا ساعت خاصی از تلوزیون پخش میشه مثل پیش نمایش بازیها ,نمایشگاهها , نقد و بررسی بازیها رو اینجا معرفی بفرمایید که بتونیم استفاده کنیم

مثلا الان کانال Game one داره infamous 4 first light رو نشون میداد .

یادمه قدیما کویت 2 یه برنامه داشت درمورد بازیای کامپیوتری فکر کنم اسنش cybernetgames بود حالا نمیدونم هنوزم پخش میشه یا نه یادش بخیر

دوستان هر کانالی یا برنامه ای تو روز یا ساعت خاصی از تلوزیون پخش میشه مثل پیش نمایش بازیها ,نمایشگاهها , نقد و بررسی بازیها رو اینجا معرفی بفرمایید که بتونیم استفاده کنیم

مثلا الان کانال Game one داره infamous 4 first light رو نشون میداد .
سلام داداش میشه بگی GameOne رو کدوم ماهواره رفته میخوام سرچش کنم

سلام. اتفاقا چند وقت پیش من هم تو یکی از پست ها این سوال را پرسیدم ولی هیچکس جواب درستی نداد. اگه واقعا شبکه ایرا میشناسید بگید لطفا. چند سال پیش (حدود ۱۰ سال پیش) یه شبکه بود به اسم game network.نمیدونم کسی یادش میاد. اما یه دفعه غیب شد

سلام. اتفاقا چند وقت پیش من هم تو یکی از پست ها این سوال را پرسیدم ولی هیچکس جواب درستی نداد. اگه واقعا شبکه ایرا میشناسید بگید لطفا. چند سال پیش (حدود ۱۰ سال پیش) یه شبکه بود به اسم game network.نمیدونم کسی یادش میاد. اما یه دفعه غیب شد

فبریه سال ۲۰۰۶ شبکه اش بسته شد

[TABLE="class: infobox, width: 22"]
[TR]
[TH]Launched[/TH]
[TD]1999[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Closed[/TH]
[TD]February 27, 2006[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

اتفاقا من همین چند وقت پیش کارت گرفتم و شبکه ها کارتی باز میشن , لطفا هر کی فرکانس گیم 1 رو بلده تو همینجا نقل و قول کنه جواب بده یا پیام خصوصی کنه
ممنون

این شبکه روی یکی از فرکانسها یی میگیره که خیلی ضعیفه و دیش باید تقرقبا گردون باشه تا بگیره. فرکانسش هم روی اون شبکه های معروف خاک برسریه.تو سایت هاتبرد دات کام خودتون ببینید. اون آخر هاس.

شبکه ی تلتون اچ دی و اس دی در هاتبرد سرچ کنید میاد! شبکه کارتی هست یا باید با سی سی کم باز کنید یا کارت داشته باشید! 11 شب به بعد گیم نشون میده! تریلر . نقدوبرسی و.... مال لهستان هم هست یعنی زبان انگلیسی نیست!
شبکه ی گیم وان هم رفته آسترا 19 درجه شرقی ولی کانالش خردسال شده و مثل گذشته که روی هاتبرد بود نیست بیشتر انیمه نشون میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or