4.3.3کرک شده این برنامه تا ورژن 4.2.1 به بالاتر رو ساپورت نمیکنه ، ورژنت چنده ؟
خیر نیست
شما از سيديا برنامه ي androidxlock فك ميكنم اسمش هست رو دانلود كن.برنامه وجود نداره كه به جاي tab كردن روي اعداد انگشتمونو بكشيم براي lock screen ؟
دوست عزیز قید Celeste کرک شده رو بزنید جز رستور کردن دیوایستون کار دیگه ای نکردید...! منم ایفون 4 ورژن 4.3.3 دارم رفتم خریدم برنامه رو . به قول یکی از بچه ها هر برنامه ای رو نمیشه کرک شده پیدا کرد...! باید دست به جیب مبارک ببرید...! :d4.3.3
هيچ راه ديگه اي نيست؟
من كه فعلا هكش نكردم تا جيل آنتدرش بياد!دوستان Ios5 توجه کنید این روزایه اول زیاد از سیدیا خصوصا توییک و برنامه نصب نکنید چون سورسا دارن آپ میشن و اینکه برخی سورسا مثه ایسنلی یه تبه مخصوصه توییک ها 5 اضافه کردن که میتونید ازونا استفاده کنید سره همین ماجرا من مجبور شدم گوشی 2 تا دوستامو ریستور کنم.
آره insanelyi کی درست میشه ؟دوستان Ios5 توجه کنید این روزایه اول زیاد از سیدیا خصوصا توییک و برنامه نصب نکنید چون سورسا دارن آپ میشن و اینکه برخی سورسا مثه ایسنلی یه تبه مخصوصه توییک ها 5 اضافه کردن که میتونید ازونا استفاده کنید سره همین ماجرا من مجبور شدم گوشی 2 تا دوستامو ریستور کنم.
mywiراستي يكي از دوستام گفت كه برنامه اي هست كه ميشه wi-fi مجازي درست كرد به در بعضي بازي هاي 2 نفره ميخوره اگه اگه كسي مي دونه اسمش چيه بگه و چطور ميشه باهاش كار كرد