معرفی و آموزش برنامه ها psp

ناراحت نشید ولی شما طرز کامل کار کردن pspvideo9 رو بلد نیستید .این برنامه همه فایلها رو ساپورت میکنه و میتونه تیکه هم انجام بده.
در ضمن شما میتونی با این برنامه اندازه فایلی که می خواهی بگی و خودش هم داخل psp کپی میکنه که Ultra PSP Movie Converter اصلا نمیتونه این کارو انجام بده من نمی دونم چرا میگید برنامه ای که sony ساخته بده.:cheesygri:-"
اگر هم طرز کارشو میخواید یاد بگیرید من براتون تا شب اموزش میزارم.

با تشکر
آقا حدف من اطلاع رسانی است! نه دفاع کردن از برنامه خاصی! من از هر دو این برنامه ها استفاده کردم و پی بردم که از نظر آسانی کاربرد و ساپورت فورمتهای ویدئویی 100% Ultra PSP Movie Converter از pspvideo9 بهتره و در ضمن باهاش میشه ویدئو را برید و زمان شروع و پایان ویدئو را تغییر داد که این در pspvideo9 امکان نداره و ویدئو هایی که Ultra PSP Movie Converter تبدیل میکنه mpeg4 میشه یک راست ریخت تو فولدر VIDEO تو PSP (که هر کسی میتونه این کار را انجام بده) و در pspvideo9 انگونه نیست. اون آقایونی که دارن از pspvideo9 دفاع میکنن برن یکبار از Ultra PSP Movie Converter استفاده کنن بهد نظر بدن!

khoobi in barname ine ke DAT ro ham poshtibani mikone va badish ine ke ta 768kbps mire va seda ro ham ta200% bala mibare dar moghabel pspvideo9 ke ta1500kbps va seda ham ta 500% :biggrin1:

dar kol hame barnameha ye noghte zafi daran va hich kodoom kame nistan

آقا حدف من اطلاع رسانی است! نه دفاع کردن از برنامه خاصی! من از هر دو این برنامه ها استفاده کردم و پی بردم که از نظر آسانی کاربرد و ساپورت فورمتهای ویدئویی 100% Ultra PSP Movie Converter از pspvideo9 بهتره و در ضمن باهاش میشه ویدئو را برید و زمان شروع و پایان ویدئو را تغییر داد که این در pspvideo9 امکان نداره و ویدئو هایی که Ultra PSP Movie Converter تبدیل میکنه mpeg4 میشه یک راست ریخت تو فولدر VIDEO تو PSP (که هر کسی میتونه این کار را انجام بده) و در pspvideo9 انگونه نیست. اون آقایونی که دارن از pspvideo9 دفاع میکنن برن یکبار از Ultra PSP Movie Converter استفاده کنن بهد نظر بدن!

من برای شما و بچه های سایت اموزش رو میزارم تا اگر شناخت کمی روی pspvideo9 هست بیشتر معرفی بشه و همه فرمتی رو ساپورت میکنه و تکه و زمان هم داره و خیلی کاملتر وبهتر از هر برنامه هایی می تونه باشه که در اینترنت هست .در هر صورت از شما هم تشکر میکنم برنامه های دیگه هم معرفی میکنید.
در ضمن من دفاع نمیکنم اینجا بهتره هر چیزی که کاملتر و ارجعیت داره معرفی بشه .

آخرین ویرایش:
اموزش تصویری Pspvideo 9

با سلام خدمت بچه های عزیز بازی سنتر
امید وارم حال همه خوب باشه .
امروز براتون یه اموزش دارم که میدونم به درد خیلی هاتون میخوره که برای psp خودتون video بسازید و نگاه کنید .
برنامه های زیادی وجود داره اینقدر زیاد هست که نمیدونیم کدام رو استفاده کنیم.ولی توصیه من اینه که برنامه هایی که خود شرکت سازنده یعنی سونی میساره بهتر با خود دستگاه مچ میشه .(فقط یه نظره)

حالا برنامه pspvideo 9 رو میزارم که همه استفاده کنند .شاید هم کسی دوست نداشته باشه استفاده کنه ولی من برای اون دسته که دوست دارن باهاش کار کنن اموزش رو میزارم .

1.کانورت(تبدیل) video های مهم و شناخته شده .(که میتونه به وسیله برنامه codec اضافه بشه
2.انتخاب حجم فایل و انتخاب زمان فایل.
3.کپی کردن ان به صورت مستقیم و خودکار داخل psp.
4.گرفتن خودکار فایل از اینترنت وتبدیل و کپی کردن ان.

حالا تصاویر .

در این عکس جایی که میخواد فایل تبدیلی ذخیره بشه مشخص کنید .همچنین انتخاب کیفیت فایل تبدیلی و درایو psp شما برای راحتی کار .
قسمت اینترنت هم که برای دانلود مستقیم هست.

انتخاب کیفیت دستی (به انتخاب خودتون)
انتخاب خودکار(تنظیم کارخانه ای)
انتخاب کیفیت صدا(به انتخاب خودتون)
در هر 3 مورد قدرت تصمیم با شماست که چه فایلی میخواهید.

مشخص کردن زمان فایل و یا حجم ان که میتواند به انتخاب شما باشه .

قسمت پایانی و اغاز تبدیل که اگر یک بار ذخیره کنید دیگر احتیاجی به تنظیمات مجدد نیست.

اگر مشکلی داره به خوبی خودتون ببخشید .
اگر هم دوست نداشتید استفاده نکنید :cool:;););)

باتشکر

آخرین ویرایش:
آقا چرا اینهمه سر این موضوع جنگ میکنین ....خوب هر کی از هر برنامه ای خوشش مییاد استفاده کنه...من خودم PSP VIDEO EXPRESS استفاده میکنم خیلی هم خوبه...توجه کردین که نزدیک 3 صفحه در مورد این موضوع صحبت (کل کل) کردین؟؟؟؟ :biggrin1:

من هم با این حرف موافقم به جایه این همه بحث بهتر چند تا برنامه جدید و کاربردی بزارید ( چه قدر چترباز) :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :love:
از این اینفرارد psp چه استفاده ای میشه کرد ؟ میشه فایل هایه خود psp را برای موبایل ها یا وسایلی که اینفرارد دارن فرستاد و برعکس :confused: :confused: :confused:
راستی این برنامه کنترل تلویزیون رو کسی داره ؟ اگه داره لطفا link download اش رو بزاره v1.5 یا v2.71
با تشکر :blushing:

من هم با این حرف موافقم به جایه این همه بحث بهتر چند تا برنامه جدید و کاربردی بزارید ( چه قدر چترباز) :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :love:
از این اینفرارد psp چه استفاده ای میشه کرد ؟ میشه فایل هایه خود psp را برای موبایل ها یا وسایلی که اینفرارد دارن فرستاد و برعکس :confused: :confused: :confused:
راستی این برنامه کنترل تلویزیون رو کسی داره ؟ اگه داره لطفا link download اش رو بزاره v1.5 یا v2.71
با تشکر :blushing:

شما میتونید فایلهای داخل psp رو با برنامه irshell به psp یا موبایل بفرستید ولی من با psp دیگه نتونستم دریافت کنم ولی موبایل مشکلی نداره .;)

آقای grooss گذشته از این کلکل ها اگه امکان داره به من توضیح دهید با این برنامه psp video 9 چجوری میشه فیلم هایی که از بیرون گرفتم را تبدیل کرد چون فورمت این فیلم ها DAT file است و این برنامه اصلا این فورمت را بعنوان فیلم نمی شناسد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or