نه آقا !ببخشید یادم رفته بود روش نصبو بنویسم!!!
روش نصب:
فابل installer.exe رو نصب کنید! اگر نشد اونوقت بگین تا نصب دستی و edit فایلاشو براتون بذارم!!!
کامل توضیح بده !
من نصب کردم ولی هیچ اتفاقی نیففتاده
نه آقا !ببخشید یادم رفته بود روش نصبو بنویسم!!!
روش نصب:
فابل installer.exe رو نصب کنید! اگر نشد اونوقت بگین تا نصب دستی و edit فایلاشو براتون بذارم!!!
استاد بنده شيرازی نيستم .کاملا معلوم که شیرازی :cheesygri
از ساعت باز کردن مغازتم میشه فهمید که توانایی دانلود 15,16 مگ فایلو نداری
(مودبانه گفتما!!! می دونی که منظورم چیه!!!!)
نه برنامه کم حجم تری براش نیست!
خوب چرا نمی آناهیتا دانلود کنی؟
ببین منظورت اون برنامه ای هست که باهاش برای 1.50 بک گراند عوض میکنن ؟ اگه اره , (چون بعضی از ایکن ها رو که تو قسمت گیم هست خوب نشون نمیده اونم به خاطر عکسه) خوب مثل برنامه های دیگه delete کن ! ولی قبلش با همین برنامه و با همون کارایی که قبلا برای تغییر عکس انجام دادی انجام بده و بک گراند اصلی خودشو دوباره بزار.سلام کسی میتونه بگه برنامهPSPersonalize_v1a temeرو چطوری میتونم از دستگاه پاک کنم تا عکس هاشم پاک بشه اخه ایکونهای مموری عوض شده
ببین منظورت اون برنامه ای هست که باهاش برای 1.50 بک گراند عوض میکنن ؟ اگه اره , (چون بعضی از ایکن ها رو که تو قسمت گیم هست خوب نشون نمیده اونم به خاطر عکسه) خوب مثل برنامه های دیگه delete کن ! ولی قبلش با همین برنامه و با همون کارایی که قبلا برای تغییر عکس انجام دادی انجام بده و بک گراند اصلی خودشو دوباره بزار.
به برنامه هیچ ربطی نداره چه پاک کنی چه نکنی چون تو عکس ها تو فلش رفته و هیج جوری نمیشه عکس رو از فلش پاک کرد شما باید دوباره با همون برنامه عکس های اصلی رو که باید dl کنید و دوباره همون جوری جایگزین کنید (عکس های اصلی تو تایپک Background هستش) .خیلی متشکرم بخاطر زحمات شما ولی مشکل من اینه که من زمانی که برنامه رو delete کردم اون کارای قبلی رو انجام ندادم حالا هر کاری میکنم حتی برنامه رو هم که پاک میکنم درست نمیشه تو رو خدا بگید باید چی کار کنم خیلی مخلصیم