saber_saffari
کاربر سایت
من آموزش اجرای بازی های ps2 رو در psp دارم اما لینک دانلود برنامه های مورد نظر رایگان نیست
اگه رایگان اشو پیدا کردم میزارم
شما فقط اسم برنامه رو بگو همه ویدئو ها خالی بندی.من آموزش اجرای بازی های ps2 رو در psp دارم اما لینک دانلود برنامه های مورد نظر رایگان نیست
اگه رایگان اشو پیدا کردم میزارم
سلام، شما گفتین نرم افزار file assistant رو باید توی games بریزین من نمی دونم games کجای پی اس پی؛ من این نرم افزار رو توی PSP/GAME ریختم ولی اجرا نمی شه می نویسه The game could not be started.(80020148 حالا باید چی کار کنم؟
جدیداً وقتی selectرو میزنم vhs menu نمیاد؛ چند روز قبل یک کمی recovery menu رو دستکاری کردم دیگه vhs menu , recovery menu نمیاد چی کار کنم؟(پی اس پی من مدل 3000)
جدیداً وقتی SELECT رو میزنم VSH MENU و RECOVERY MENU نمیاد؛ چند روز قبل RECOVERY MENU رو دستکاری کردم فکر کنم به خاطر اون باشه اگه می شه کمکم کنید.
نرم افزار PROTECT ME توی پی اس پی من درست کار نمی کنه فقط وقتی از بازی می خوام خارج بشم باید پسورد وارد کنم در ضمن وقتی دکمه ی POWER رو نگه میدارم PSP کاملاً خاموش نمیشه فقط میره رو استند بای؛ من چند جایی خوندم که برای اینکه بخواهیم بریم تو RECOVERY MENU باید دکمه ی POWER رو نگه دارید تا PSP کاملاً خاموش بشه بعد R رو نگه دارین و PSP رو روشن کنید تا RECOVERY MENU بیاد ولی برای من نمیاد فقط وقتی PSP کپی خور نیست وقتی دکمه ی POWER رو نگه میدارم PSP کامل خاموش می شه که اون موقع RECOVERY MENU نمیاد، باید چی کار کنم؟