معرفی نسل جدید ipod nano

• Thread starter Thread starter A-L-I
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

A-L-I

El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant
Loyal Member
معرفی نسل جدید ipod nano

​
آیپاد نانو جدید در کنفرانس اخیر اپل آپدیت شد و فرصت را مناسب دیدم تا شما را با این محصول آشنا کنم.​
​

موزیک.با صدای بیت آهنگ بیشتر درگیر شو!

​
یکی از بهترین سرگرمی ها موزیک می باشد و هر موقع اسم موزیک میاید نتم آیپاد نیز میدرخشد.از مهم ترین قابلیت های نانو جدید استفاده راحت از آن است و صفحه مولتی تاچ لمسی آن به شما امکان کنترل بیشتر بر این تجربه می دهد.
به راحتی میتوانید با یک tap آلبوم و یا خواننده مورد نظرتون رو انتخاب کنید. و از موزیک لذت ببرید​

​
وجود یک گیره به شما این امکان را میدهد تا به راحتی با نانو بدوید، قدم بزنید،برقصید و از زندگی لذت ببرید!​

تکونش بده!
میتونید با یک تکان(shake) به راحتی بین آهنگ هاتون shuffle کنید!​

شب و روز آهنگ گوش بده!
در کالبد نانو جدید یک باتری لیتیوم قابل شارژ قدرتمند جاخوش کرده که ۲۴ ساعت موسیقی بدون توقف عرضه میکند.پس بدون نگرانی نانو خودتون رو بردارید و از گوش کردن به موزیک لذت ببرید!​

فیتنس.با مربی شخصی تان آشنا شوید!​

​

آیپاد نانو دارای سنسور accelerometer می باشد پس دیگر به کیت
Nike + iPod نیازی ندارید! بلکه لباس ورزشی بپوشید و با آیپادتون به تمرین و ورزش بپردازید.
شما میتوانید آخرین اطلاعات حاصل از تمریناتتون رو در سایت نایک گزاشته و وضعیت پیشرفت و یا رقابت با دوستانتان را مشاهده کنید.​

نانو با شما هماهنگ میشود نه شما با نانو!
به راحتی با یک gesture صفحه نمایش را بچرخانید.​

ساعت!
در واقع نانو یک ساعت زیبا نیز می باشد زیرا نزدیک ۱۸ تم ساعت برای هر سلیقه ای ساخته شده است

​

​

رادیو!
نیازی به توضیح ندارد!!
​

applestan

• Like
Reactions: Zelda
قیمت که همونه که قبلا روی آیپاد نانو های قبلی بوده ، (از 129 به بالا) تا 16 هست (فکر کنم ، اصلا مطمئن نیستم)

دیگه کم مونده همه از ما ایراد بگیرن ، دوست من شافل اینه :
hero1_20100901.jpg

=========
آیپاد تاچ جدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or