POOYA1989 Future Breed Machine کاربر سایت Oct 17, 2011 #77 جـــا داره از مدیریت سایـــت تشـــکر کنم که بلاخــــره به انتـــقادها جواب دادند،و تیـــم ناظمین بخش PC، رو احـــــیا کردنــــد. انتـــخاب ها هـــم بســیار خوب بـود و دو تا از بچــه های خــوب و بی حاشیه سایت انتخاب شدند. ممنون.
جـــا داره از مدیریت سایـــت تشـــکر کنم که بلاخــــره به انتـــقادها جواب دادند،و تیـــم ناظمین بخش PC، رو احـــــیا کردنــــد. انتـــخاب ها هـــم بســیار خوب بـود و دو تا از بچــه های خــوب و بی حاشیه سایت انتخاب شدند. ممنون.
Ali On The Day The Wall Came Down Administrator Jun 29, 2013 #79 درود ناظم جدید تالار PC : [h=4]hamidrezaN93[/h]
P.s.Y.c.H.o "You See, But You Do Not Observe" کاربر فعال Jun 29, 2013 #81 با تشکر از مدیریت سایت. و همچنین تبریک به آقا حمید. رفته رفته داره بخش PC رونق بیشتری میگیره :bighug: باز هم سپاس فراوان
با تشکر از مدیریت سایت. و همچنین تبریک به آقا حمید. رفته رفته داره بخش PC رونق بیشتری میگیره :bighug: باز هم سپاس فراوان
Destruction The Death Fleet Descends Loyal Member Jun 29, 2013 #82 حمید بهترین کسی بود که میشد ناظم کردش، تبریک به ایشون.
Safety & Peace ارباب مطلق سوزوران کاربر سایت Jun 29, 2013 #84 جمع بچه ها جمع شد:bighug: تبریک میگم حمیدرضا جان
Persian-Masoud Intelligent Innovation کاربر سایت Jun 29, 2013 #87 تبریک حمید عزیز و به جنگل PC خوش اومدی!
VahiD_ST کاربر سایت Jun 29, 2013 #90 حمید رضا دوات پیش خودمه. پوستتو من می کنم. :bighug: Spoiler یه PC فن اوریجینال خر ناظم بشه یعنی بخش PC نور الا نوره. ای ول به انتخاب مدیرا.
حمید رضا دوات پیش خودمه. پوستتو من می کنم. :bighug: Spoiler یه PC فن اوریجینال خر ناظم بشه یعنی بخش PC نور الا نوره. ای ول به انتخاب مدیرا.