معرفی لوازم و تجهیزات جانبی Xbox360

میشه فروشگاهی معرفی کنید که مبدل XFPS رو داشته باشه؟(تهران یا کرج)
اونوقت با این مبدل به راحتی میشه موس و کیبورد و دسته PS2 رو به کنسول وصل کرد یا نه ،باید کار خاصی انجام شه!؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

سلام دوستان...
من یه سوال دارم که احتمالا قبلا پرسیده شده ولی من چون dial-up دارم نمیتونم همه ی صفحه ها رو ببینم (پیر میشم...) میخواستم بپرسم الان توی تهران از کجا میشه هارد 120 پیدا کرد با قیمت خوب....؟؟؟ اگه از فروشنده های سایت کسی هست که داره به من معرفی کنید... ممنون...

سلام دوستان...
من یه سوال دارم که احتمالا قبلا پرسیده شده ولی من چون dial-up دارم نمیتونم همه ی صفحه ها رو ببینم (پیر میشم...) میخواستم بپرسم الان توی تهران از کجا میشه هارد 120 پیدا کرد با قیمت خوب....؟؟؟ اگه از فروشنده های سایت کسی هست که داره به من معرفی کنید... ممنون...
دوست عزیز شما می تونی از آقای فتحی بگیری که البته گفته حدود 1-2 هفته دیگه میاره. از هر جای دیگه بخوای بگیری فکر کنم خیلی گرون بهت بدن

دوست عزیز شما می تونی از آقای فتحی بگیری که البته گفته حدود 1-2 هفته دیگه میاره. از هر جای دیگه بخوای بگیری فکر کنم خیلی گرون بهت بدن

دوست عزیز آقای فتحی کی هست...؟؟؟
نام کاربری ایشون چیه...؟؟؟
اگه مغازه دارن آدرس مغازشون رو اگه میشه لطف کنید....:smile:
یا شماره تلفن...;)
خیلی ممنون....:love:

دوستان میبخشید آیا روکش کرومی برای در درایو 360 به طور جداگانه در بازار فروخته میوشد ؟؟؟ :confused:
من آرکید دارم روکش نداره یه نوار روش بود امروز برادر زادم اومئد فضولی کرد کندش :((:((:((:((:((

دوست عزیز آقای فتحی کی هست...؟؟؟
نام کاربری ایشون چیه...؟؟؟
اگه مغازه دارن آدرس مغازشون رو اگه میشه لطف کنید....:smile:
یا شماره تلفن...;)
خیلی ممنون....:love:

تو همین بازارچه فروشگاه دارن بالای سایت هم تبلیغاتشون هست

فروشگاه فتحی

دوستان میبخشید آیا روکش کرومی برای در درایو 360 به طور جداگانه در بازار فروخته میوشد ؟؟؟ :confused:
من آرکید دارم روکش نداره یه نوار روش بود امروز برادر زادم اومئد فضولی کرد کندش :((:((:((:((:((
آره باید باشه ولی برای فروش بعید میدونم.
باید این مغازه ها که 360 اسقاط میکنن داشته باشن:biggrin1:

ورژن 1.2 و 1.3 فرقی نمی کنه.اما خود XBox 360 ورژن HDMIش 1.2 هست.

با تشکر
عرضم به خدمتتون من تا حالا با سیستم دالبی و dts و اینها سر و کار نداشتم و با یک جفت بلند گو صدا را می گرفتم
میخواستم بدونم با هدفون آیا می توان صدایی که از بازی ها گرفت که چیزی شبیه به صدای 3Dکه در آرایشگاه مجازی هم بود باشه؟ چه بازی هایی از این پشتیبانی می کند؟
با تشکر

میشه فروشگاهی معرفی کنید که مبدل XFPS رو داشته باشه؟(تهران یا کرج)
اونوقت با این مبدل به راحتی میشه موس و کیبورد و دسته PS2 رو به کنسول وصل کرد یا نه ،باید کار خاصی انجام شه!؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
با سلام منم همین رو میخواستم بدونم به دو دلیل
1 دسته کلن گرونه چه با سیم چه بیسیم
2 استفاده از کیبد و موس تو بعضی از بازیا بیشتر حال میده:cheesygri
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or