معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه دو ستان

و عرض تبریک سال جدید

آقا من می خواستم بدونم این کابلهای hdmi چرا اینقدر با هم اختلاف قیمت دارن؟ و مگه فرق کیفیتش چقدره که گاهی سی چهل هزارتومن با هم اختلاف دارن!!!

2- می خواستم بدونم هارد دسته دوم مشکلش چیه ؟ و آک بهتره یا دسته دوم ؟

3- تعمید جویسیک دسته بصرفه هست؟ اصلا دسته هایی که جویسیکشون یه کم گیر می کنه تعمیر می شه؟

4-یه دستگاه الیت هست که برای 6-3-2009 هستش که یه دیسک هم داره که بعضی بازیها که خونده نمی شه باید قبلش اونو بذاریم بعد بازی رو.

می خواستم بدونم اینها جزو همون مقوله سه چراغه شدن می شن؟ و این دستگاه 280 هزار تومن
می ارزه؟

بی نهایت عذر از پر چونگی و سوالات متوالی ،از دو ستان ،به بزرگی خودتون ببخشید !

سالی سرشار از محبت و مهر برای همه عزیزان ،آرزو دارم

سلام به همه دو ستان

و عرض تبریک سال جدید

آقا من می خواستم بدونم این کابلهای hdmi چرا اینقدر با هم اختلاف قیمت دارن؟ و مگه فرق کیفیتش چقدره که گاهی سی چهل هزارتومن با هم اختلاف دارن!!!

2- می خواستم بدونم هارد دسته دوم مشکلش چیه ؟ و آک بهتره یا دسته دوم ؟

3- تعمید جویسیک دسته بصرفه هست؟ اصلا دسته هایی که جویسیکشون یه کم گیر می کنه تعمیر می شه؟

4-یه دستگاه الیت هست که برای 6-3-2009 هستش که یه دیسک هم داره که بعضی بازیها که خونده نمی شه باید قبلش اونو بذاریم بعد بازی رو.

می خواستم بدونم اینها جزو همون مقوله سه چراغه شدن می شن؟ و این دستگاه 280 هزار تومن
می ارزه؟

بی نهایت عذر از پر چونگی و سوالات متوالی ،از دو ستان ،به بزرگی خودتون ببخشید !

سالی سرشار از محبت و مهر برای همه عزیزان ،آرزو دارم

1- کیفیت تصویر هیچ فرقی نمی کنه و فرقشون تو کیفیت ساخت و دوام و طول و انعطاف پذیری و ... کابل هست.
2-اصل هست تقلبی هم مدل های مختلفی داره که بعضی ها کیفیت پایینی دارند.
3-اطلاعی ندارم.
4-اون برای آپدیت دستگاهه که با زیر 10 تومن حل می شه.ربطی به 3 چراغ نداره. شما ببینید اگه مادربود جسپر باشه اوکی هست. از رو شکل و توان آداپتور می شه تشخیص داد.

دوستان اگه میشه چند تا فرمان برای xbox360 معرفی کنید که بشه راحت بازی ازش استفاده کرد .
ممنون میشم . تو ایران هست ؟
logitech driveFX racing wheel تو ایران هست ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان :دی
آقا کسی جایی رو میشناسه هاردذ مدل قدیمی فت رو به قیمت خوب بده ؟ همه الان قیمت ِ هاردشونو کشیدن بالا :| یه جای مطمئن باشه . شیراز باشه چه بهتره . شیراز نبودن از این اینترنتی ها معتبر باشه .

دوستان مبخام بک اکس باکس اسلیم بگبرم قیمت بسیار پاببن که بسیار معتبر باشه بگبرم از کجا بگیرم؟
خودم از فروشگاه حقیقت گرفتم. پاساژ شیرازی. میدان توپخانه. البته روی قیمتش زیاد حساب نکن چون با عرضه CFW برای 9504 قیمت 0225 هم بالا رفت. ولی ارزون تر از همه جا میده.
فروشگاه معتبري ميشناسيد كه اسليم خام رو داشته باشه و بدون تعويض درايو بفروشه؟
(آدرس اينترنتي)
حظوری هم نمیشه به کسی اعتماد کرد. شما ادرس اینترنتی میخوای؟
------------------

توی این سالهاف تنها فروشگاهی که 100% بهش اطمینان داشتم فروشگاه فتحی بود که نمیدونم چرا و چطور از هم پاشید!.

پ.ن. درمورد حقیقت. اینها گفتن درسایتشون که اگر کنسول رو از ما بخرید تا دنیا دنیا ست، براتون مجانی CFW نصب میکنیم. به محض عرضه شدن برای 0225 مشخص میشه چند مرده حلاج هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or