N NeoLO کاربر سایت Nov 27, 2007 #617 سلام ببخشید دوستان من ایکس باکس Elite می خوام بگیرم . ممنون میشیم که راهنمایی کنید بگید از کجا بگیرم و قیمتش العان چند هست. با تشکر
سلام ببخشید دوستان من ایکس باکس Elite می خوام بگیرم . ممنون میشیم که راهنمایی کنید بگید از کجا بگیرم و قیمتش العان چند هست. با تشکر
Console ناظم سابق انجمن کاربر سایت Nov 27, 2007 #618 این شرکت هایی که توی بازارچه هستن می فروشن.اما اگر تاریخ جدید می خواید بهتره از پیام بخرید. از دوبی هم وارد می کنه.
این شرکت هایی که توی بازارچه هستن می فروشن.اما اگر تاریخ جدید می خواید بهتره از پیام بخرید. از دوبی هم وارد می کنه.
N NeoLO کاربر سایت Nov 27, 2007 #619 میشه بگید آقا پیام کی هست؟ من تازه اینجا عضو شدم . زیاد با اسم دوستان آشنا نیستم. ممنون میشم
joopi_gam3r کاربر سایت Nov 27, 2007 #620 نوشته شده توسط morgul: فروشگاه معتبر هم مگهوجود داره در ايران بیشتر... بله NextGen
Console ناظم سابق انجمن کاربر سایت Nov 27, 2007 #621 تو بخش بازارچه اسم تاپیکشون هم XBox360 با ورودی HDMI هست.
Niko Bellic 2 کاربر سایت Nov 29, 2007 #622 سلام. دوستان شماره مکس گیم و پیکسل رو میدیذ؟؟؟؟ بعد 360 Halo edition رو داره؟
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jan 7, 2008 #628 سلام ببخشید کسی تا حالا از سایت Rayansabaکنسول گرفته؟ بیشتر... دوست عزیز بعضی ها گرفتن و مشکلی نبوده!!
سلام ببخشید کسی تا حالا از سایت Rayansabaکنسول گرفته؟ بیشتر... دوست عزیز بعضی ها گرفتن و مشکلی نبوده!!
kane کاربر سایت Jan 7, 2008 #629 نوشته شده توسط VIGO: از فتحی بگیرید، توپخونه - پاساژ لباف - طبقه زیرزمین بیشتر... من نمیدونم تو این سایت چرا یکی میگه فتحی خوبه یکی میگه بده .ما که نفهمیدیم:confused:
نوشته شده توسط VIGO: از فتحی بگیرید، توپخونه - پاساژ لباف - طبقه زیرزمین بیشتر... من نمیدونم تو این سایت چرا یکی میگه فتحی خوبه یکی میگه بده .ما که نفهمیدیم:confused:
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jan 7, 2008 #630 نوشته شده توسط kane: من نمیدونم تو این سایت چرا یکی میگه فتحی خوبه یکی میگه بده .ما که نفهمیدیم:confused: بیشتر... فحی ادم خوب و با انصافیه این رو تجربه نشون داده! بیشتر کسایی که ازش خرید میکنن راضی هستن(مثل خودم)
نوشته شده توسط kane: من نمیدونم تو این سایت چرا یکی میگه فتحی خوبه یکی میگه بده .ما که نفهمیدیم:confused: بیشتر... فحی ادم خوب و با انصافیه این رو تجربه نشون داده! بیشتر کسایی که ازش خرید میکنن راضی هستن(مثل خودم)