معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
میخواستم دستگاه شارژ باطری برای دسته 360 بگیرم. کسی از بچه ها اینجا خریده؟ میدونید قیمتش چنده و چه مدلهائی داره؟ برای استفاده ازش باطری خاصی باید خرید؟ قیمت باطریهاش چنده؟

سلام.
میخواستم دستگاه شارژ باطری برای دسته 360 بگیرم. کسی از بچه ها اینجا خریده؟ میدونید قیمتش چنده و چه مدلهائی داره؟ برای استفاده ازش باطری خاصی باید خرید؟ قیمت باطریهاش چنده؟

منظورت اون سیمیه که وصل میکنی به دسته برای شارژ یا یه شارژر جداست؟ من یه شارژر جدا خریدم از یه جائی که دوربین دیجیتال میفروشه با 2 تا باطری قابل شارژ. قیمت: 20 تومان.

منظورت اون سیمیه که وصل میکنی به دسته برای شارژ یا یه شارژر جداست؟ من یه شارژر جدا خریدم از یه جائی که دوربین دیجیتال میفروشه با 2 تا باطری قابل شارژ. قیمت: 20 تومان.

منظورم اون شارژرهای اوریجینال ماله خود 360 هست. حالا نمیدونم چه مدلهائی داره. فکر نکنم به دسته وصل بشه. باید جدا باشه. ولی بازم نمیدونم.

منظورم اون شارژرهای اوریجینال ماله خود 360 هست. حالا نمیدونم چه مدلهائی داره. فکر نکنم به دسته وصل بشه. باید جدا باشه. ولی بازم نمیدونم.

2 مدل داره: یکی به دسته وصل میشه و یکی جداست. این عکسهاشونه:

به دسته:
boxxbox360playchargekit.jpg
packagingxbox360playandcha.jpg

جدا:

boxquickChargeKit.jpg

با سلام...:)
ببخشید دوستان از شما بچه ها کسی میدونه که من الان یه فن(اینترکولر کلید دار)+تبدیل کابل وی جی ای رو با هم از کدوم فروشگاه میتونم بگیرم............(اینا رو موجود داشته باشن الان)
لطف کنید اسم مغازه وشماره تلفنش رو برام بزارید ممنونتون میشم........:love::love:

با سلام..........
اگه میشه مغازه ای به جز مغازه های زیر بهم بگید:
نکست جن و پیکسل و فتحی و شادی و وست.
اگه امکان داره مغازه مکس گیم یا مغازه های دیگه ای که میشناسید و میدونید لوازم جانبیشون زیاده بهم با شماره تلفن معرفی کنین......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or