معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لطفا اكر كسي شماره موبايل فروشكاه فتحن رو داره به من بده:((:-"

اینم موبایل اقای طهماسب زاده هست زنگ بزن ازش سوال کن توی همون فروشگاه فتحی کار میکنه !
09122755663

من شماره ی مغازه رو دادم چرا گیر میدی به موبایل؟!

دوستان این فروشگاه فتحی مارو بدجور گذاشته سر کار :mad::evil::mad:

جریان چیه ؟؟

من هفته ی پیش سه شنبه بعد از ظهر بهش زنگ زدم گفتم من یه اینترکولر 3 فنه با یه کابل REAL VGA میخوام.
(البته واسه پسرخالم که همین اقای dani1370 باشه ;))
گفت فردا صبح پولو بریز به حسابم. پسرخالم 4 شنبه ساعت 9-10 پولو ریخت به حسابش .
من همون موقع زنگ زدم به فتحی گفتم پولو ریختم به حسابت لطفا همین الان لوازم رو با پست پیشتاز بفرسین به ادرس فلان. گفت : باشه چشم همین الان مسئول پستمون اقدام میکنه :love:
منم دیگه خیالم تخت شد :laughing::laughing:
اما فردا ......... :(
فردا (5 شنبه) ساغت 1 بهش زنگ زدم گفتم اقا لوازم رو فرستادید دیگه ؟؟
یهو گفت : اخ شرمنده یادم رفت !!
امروزم دیگه چیزی به بسته شدن پست نمونده اگه میخوای همین الان با ترمینال واست میفرسم که فردا صبح بری از ترمینال شهرتون بگیری. اگه ام میخوای شنبه با پست پیشتاز واست میفرسم 2شنبه میرسه دست .
گفتم نه با همون ترمینال بفرست. چن ساعت بعد بهش زنگ زدم شماره تعاونی و بارکد کالا و این چیزا رو ازش گرفتم.
فردا صبح (جمعه) زنگ زدم ترمینال بارکد کالا رو به ترمینال دادم تا ببینم لوازما رسیده یا نه ؟؟
یارو گفت : اصلا بارکدای ما این شکلی نیسا و این بارکد کالاهای یه شهر دیگس :eek::eek::cool:
روز جمعه گذشت و ما منتظر شنبه شدیم :cool:
امروز از صبح تالا دارم به فروشگاه فتحی زنگ میزنم (به دو خطش) که هیشکی گوشیو ورنمیداره :eek:/:):evil:
با موبایل اقای طهماسب زاده هم هر چی تماس میگیرم میگه : موبایل خاموشه :cool::((
حالا این یعنی چی :confused: یعنی چی شده :-"
به نظر شما من حالا باید چه خاکی به سرم کنم :praying::praying:
(شرمنده دوستان که سرتونو بیخود درد اوردم :()

آخرین ویرایش:
فردا دوباره بهش زنگ بزن !! اگه نرسيد دستت ؟! بگو من برم خفتش كنم !! :laughing:

اخه پست پیشتاز نیست که برسه دسم :biggrin1::biggrin1:
از طریق ترمینال فرستاده واسم ;) مشکل اینجاست که بارکد کالا و شرکت تعاونیو اشتباه گفته :(:cool:
حیف که خودم تهران نیستم وگرنه میرفتم مغازش با همین دستام خفش میکردم :biggrin1::cool:

آقا من نمیدونم شما یعنی فکر کردی این یارو بیکاره بره ترمینال شما باید راحت صبر میکردی پست پیشتاز برات میفرستاد اصلا من فکرش را که میکنم میبینم که واقا عجله چه اتفاقایی را که موجب میشه

آقا من نمیدونم شما یعنی فکر کردی این یارو بیکاره بره ترمینال شما باید راحت صبر میکردی پست پیشتاز برات میفرستاد اصلا من فکرش را که میکنم میبینم که واقا عجله چه اتفاقایی را که موجب میشه

استاد چرا متنو دقیق نمیخونی ؟؟!
گفتم که خودش گفت اگه میخوای از طریق ترمینال واست بفرسم . من نگفتم که !!
پیشنهاد از خودش بود. تازه گفت مسئول واسه این کار داریم سریع اقدام میکنه :cool:

با سلام و خسته نباشید
دوستان ایا فروشگاه nextgen که به تازگی افتتاح شده برای خرید 360 قابل اعتماد هستن؟؟
چون به تازگی تو سایتشون زدن کنسول هم میفروشن؟؟؟

فروشگاه یگانه

با سلام
آقا من یه بار سوال کردم الکی منو پیچوندید و جواب درست ندادید. خب بگید چرا میگین بده :evil:
گفتم میگید چرا یگانه بده ؟؟ گفتید یارو وحیشه :eek::eek::eek:
من هم رفتم اونجا و هم زنگ زدم اتفاقا یارو خیلی خوش اخلاقه :love: یا حداقل با من که خوب و درست حرف زد و با صبر و حوصله جوابم رو داد و من تندی ازش ندیدم .
در مورد گرون فروشی اگه منظورتون هست من دیروز پرسیدم ایکس باکس الایت رو گفت 500 تومن ( بدون کپی ) و مدل پرمیوم رو گفت 450 تومن . :-":-":-"
حالا به نظر شما بگیرم یا نه :confused::confused::confused::confused::confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or