معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که شهرستانی هستم سفارش دادم به یگانه البته با دوستم دو تا دستگاه من که خیلی راضی هستم 5الی 6 ماهه که داره کار میکنه اوف هم نگفته فقط دوستم وقتی کابل Vgaسفارش داد قلابیش رو فرستاده بود که اونم پس فرستاد بازیهاشم انصافلا خوب بود دستگاه رو هم اونموقه یا 6 تا بازی 560000 تومان بهمون داد

salam be hame bacheha agha ma taze be shomaha peyvastam va az ashnaytoon hesabi khoshhalim agha in ieede ke forooshgahahro moarefi mikonid az harki boode damesh garm khily mofid bood agah kardi maro agha man az shahrestan omadam tehran ba hezar omid base gereftane 360 nemidonam chishode raftim forooshgahe yegane be ma goft ke man avalin hastam ke 360 avordam va joz man kase deege zeyad 360 nemiare agha fahmide bood shahrestanyam hesabi tarif kard az khodesh behem goft domodel daram yeki 700000 va dovomi 550000 make asan nemidoonestim modelasho goftim dovomiro mikhaim chon polam hamoon ghadr bood bavarkonid khili zahmat keshidam base poolam harch dashtamo nadashtama forookhtam khili zahmat keshidam kholase ma khoshhal gereftimo omadim in ghazie male 27esfande 85 akharaye esfand bood kholase ma gereimo raftim shahremoon ta alanam ke beyam inja hichi nemidoonestam ke modelash chie agha make didim az yegane hamatoon bad migid hesabi haghighatesh tarsidim agha mishe man amare dastgamo bedam bebinid khobe ya na miarze gereftam ya saram kolah rafte az koja bayad befahmam ke ntsc/j ya asia roojabash neveshte ntsc/j bad drivesh toshiba samsung tarkhe tolidesh 2006/5/12 ye chize ajib roo jabash chini neveshte mishe behem begin khobe ya na rasti eransesham 220 volte on migoft modele 700000 omanish teansesh 110 volte va bayad 80000 oman bedi base tabdilesh bazam az hamatoon mamnoonam agar javabamo bedin mamnoon misham

منم تجربه خريد از اين موجودات(حيفه به كسي كه از ديگران سو استفاده ميكنه بگي آدم) رو داشتم.psp رو به من داد 310 تومن! تا بعدش فهميدم دست دوم بوده...
از هركي خريد ميكنين از اينا ....نه.

راستي اين pixel كارش درسته؟من يه x360 ازش گرفتم(به توصيه دوستان از پيكسل گرفتم)تا الان كه خوب بوده فقط ديروز متوجه شدم سريال روي كنسول با جعبش يكي نيست!
گفتم ممكنه جعبش عوض شده باشه!:-" آخه اينا به درستكاري معروفن...نكنه...:confused:
نظرتون چيه؟

راستي اين pixel كارش درسته؟من يه x360 ازش گرفتم(به توصيه دوستان از پيكسل گرفتم)تا الان كه خوب بوده فقط ديروز متوجه شدم سريال روي كنسول با جعبش يكي نيست!
گفتم ممكنه جعبش عوض شده باشه!:-" آخه اينا به درستكاري معروفن...نكنه...:confused:
نظرتون چيه؟
زیاد به سریال و اینجور چیزا گیر نده مهم اینه که دستگاه خوب کار کنه که می کنه بقیه اش هم مهم نیست شما که نمی خوای از گارانتی استفاده کنی (گرچه اگر هم بخوای نمی تونی :laughing: ) پس زیاد حساسیت به خرج نده .

با دزد دریایی معامله کنی بیشتر به سودته تا یگانه راستی این پیکسلم که خیلی گرون میده انقدر تعریف میکنید.:exclaim:

گرونتر كه ميده ولي اونطوري كه دوستان ميگن آدماي درستين.منم كه تجربه تلخ يگانه رو داشتم ترجيح دادم گرونتر بخرم ولي مطمئن تر است :happy: ايكس360 ريجن جي با اينتر كولر و يه VGA كابل و يه گيم پد وايرلس اضافي واسم 650 چوق
تموم شد.البته يه GOW هم اشانتيون داد.تاريخشم 23/9/2006 ميباشد.تا الان كه ازش راضيم فقط اين سريال نامبرش يكم حالمو كرد تو قوطي.اي بميري يگانه كه همرو مشكوك كردي:sniper:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or